![]() |
Hayata dokunmak istiyorum. Merhaba.. Uzun yıllardır sosyal fobi hastasıyım.Hiçbir tedavi,kitap ya da kurs bu kabustan kurtulmama yeterli olmadı.Umarım bu kez doğru çözümü bulmuşumdur.Çünkü hayatın yanıbaşımdan akıp gitmesini seyretmekten çok yoruldum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum.Şimdiden yalnız olmadığımı hissediyorum.Sevgiler... |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. Alıntı:
hosgeldin mutlu paylasimlar... siir gibi oldu gene |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. Duyarlılığın için çok teşekkürler...Cevabı geciktirmemin nedeni mesajını önemsememem değil kesinlikle Eğer sosyal fobi hakkında biraz olsun bir fikrin varsa biz sosyal fobikllerin her konuda nasıl kılı kırk yardığımızı bilirsin.Senin bu dostça merhaban karşısında bile birkaç dakika geri çekilip bir tehlikeyle karşıkarşıyaymış gibi uzun uzun düşünme ihtiyacı duymam da bu yüzden...Dostluğun için tekrar teşekkürler... |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. anliyorum önemi yok:) ama genede kendini cok germe derim rahat ol sanada öyle yansisin hayat... |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Sitemizde Birçok Paylaşım Bulacaksınız. sapkal89 |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. merhaba mavilikler yanımıza hoşgeldin. mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. hoşgeldin can-mavilikler, hoşgeldin sevgi denizine... harikasın... blissy seni anlıyor ve sevgiyle kucaklıyorum canım benim...ttli3 http://img110.imageshack.us/img110/2272/8617617sm.jpg |
Cevap: Hayata dokunmak istiyorum. hoşgeldin...sevgiyle geldin... güzelliklerin bulunduğu yerdesin... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |