![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar ben mersinden gülşah :) 24,5 yaşındayım :D İngilizce öğretmenliği mezunuyum atama bekliyorum.. Bu aralar kendimi kötü hissediyorum psikolojik çöküntüdeyim artı zayıflamak istiyorum. nette gezinirken burayı keşfettim ve hoşuma gitti. benide aranıza alırsanız sevinirim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz evet evettttt sonunda döndüm ankaradan y789 ankaradan cat56 gelmiş sitede bir bayram havası guitar bana merhaba diyen selam veren tüm üyelerimiz tekrar hoş geldiniz sevincli Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbuldukta sende hoşgelmişsin pisimbat (: |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sevinclisende hoşgeldin gülşah guitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Çok ısrar ettiniz madem burayada merhaba demeden geçmiyim bari... y789 Merhaba cat56 happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar, ben selestra Aranıza yeni katıldım. Bursa'da yaşıyorum. Çalışan bir anneyim, herkeze sevgi ve selamlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz benim ben olabilmem için, içimdeki busisin dağılıp, güneşi görmem gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle hayatim değişti sitesini görüp yeni üye oldum. Bakalım içimdeki sisin dağılmasına ne derece etkili olacak. Herkese selamlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende geç oldu ama size merhaba deyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
lodosla dağılır o sis merak etme anlamazsınız bile sevincli Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tesadüfen bulunmus bir site bakalım zaman ne gosterecek... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM. |