![]() |
selaaaaaaaaaaaaaam Herkese selamlar forumunuz çok güzel çok özel çok şey öğreneceğimi düşünüyorum |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Alıntı:
güzel paylaşımlar super |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam merhaba askınsofi.. hoşgeldin yanımıza.. paylaşımlarını bekliyoruz ark5 |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Sanemce tam yazıyordum cerenden başka kimse hoşgeldin yazmadı diye sen yazdın teşekkür ederim umarım çok güzel paylaşımlar çok güzel arkadaşlıklar kurulacak |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam bi de burda yazayım vien1 vien1 vien bi sieteyeye girdiğin için hiç pişman olmayacaksın güzel paşlaşımlar diliyorum |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam bu saatlerde forumumuz tenha oluyor askinsofi ttli3 malum sabah erken kalkanlar var onayi |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Alıntı:
İşte o erkencilerden biri de benim.Sabah okudum mesajı.Hoşgeldin askinsofi.Mutlu paylaşımlar. Mutlu yıllar,nice güzel yaşlara sağlıkla mutlulukla. kiss3 |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşbulduk sağol inşallah hep beraber daha nice yıllar kutlarız |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşgeldin mutlu yıllar nice güzel günler geçirmeni dilerim. |
Ynt: selaaaaaaaaaaaaaam Hoşbulduk arkadaşlar eminim bu site hayatıma çok şey katacak benim bazı çözümleyemediğim sorunlarıma çözüm olacaktır umarım.Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM. |