![]() |
merhabalar cotton.. uyarınız üzerine suçluluk duyguları ney versiyonuna iki adet alternatif link ekledim.. keyifli dinlemeler dilerim.. actionsmilesevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ulari-ney.html |
teşekkürler...emeğinize sağlık... |
ooo67 az önce bu telkindeki konusanin sesini duydum... emin olabilmek icin basa aldim ! ve kesinlikle duydum ! cok sasirdimm |
türk sanat müziğini çok severim, ama bu şarkıyı fazla sevmiyorum onun yerine medya playerde doğa sesli telkini dinlerken farklı bir medya playerde kendi zevkime göre türk sanat müziği dinliyorum başarılarınızın devamını diliyorum |
suçluluk duyguları sanat müziği versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği çok güzel bi site emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ellerinize ,yüreğinize sağlık... ayrıca sanat müziğine bayıldım. :):) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği yaa ben suçluluk duygusunu yükleyemedim yardımcı olun lütfen |
Cevap: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği şuan indirdim dinliyorum site eminim yararlı olacaktır ama sadece müzik dinleyerek nasıl yarar gösterecek anlamış değilim4897 |
Cevap: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği Bütün linkler ölmüş yenileyebilirmisiniz indiremiyorum. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği merhaba, birden fazla konu içeriğindeki linkler hata veriyor. düzeltilebilirse pek memnun olurum. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 AM. |