![]() |
iliskilerde yalancilik ve durustluk optimalligi * kurulana kadar pek cok ili$kiyi bitiren denge. kadin ve erkek kanadindan farkli ilkeler uzerinden yurudugunu de du$unuyorum. toy gencken sanirdim ki tam ve kesin durustluk en delikanli, en adil cozumdur. kaldiramayan kiz kaldiramaz karde$im, kaldiramiyorsa bassin gitsin, zaten demek ki benim kalemim degilmi$ derdim. bu davrani$ tarzini bir dogal seleksiyon araci olarak gorurdum. sonradan bir baktim, bu hadise dogal seleksiyon degil dogal maymunluk secimi imi$ ve maymun hep ben cikiyorum. burada aklima ami olanin imani olmaz diye bir link geliyor ama cik, vermeyecegim o linki. hala inanmak istiyorum. neyse, efendim hic bir ili$ki tam durustlugu kaldiracak luksu haiz degildir. daha dogrusu hic bir ili$kinin taraflari adalet mulkun temelidir dusturuna bu kadar bagli degildir. cakaldir. ya iki rekat yalayacam diye tribe girer ya donumda sallayacam diye. mukemmel ili$kiler optimal seviyede yalanin, dengeleri hic bozmadan istikrarla devamindadir aslinda... dantel gibi yazdim galiba. sevmiyorum kendimi. Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM. |