Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   battal boy cekirge (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/201580-battal-boy-cekirge.html)

bluemoon24 14-01-2009 04:32 AM

battal boy cekirge

yazarlığı onaylanırsa itusözlüğe de ışık saçma fırsatı bulacak cm ve morrowind hastası polemik adamı, arı adayı.

en büyük boy çekirge.genelde acayip uçarlar ve muteşem ses çıkarırlar.kalabalık sürüler halinde uçan tipleri tarlaları ziyan ederler.bir çok çeşidi bulunur bunların.

esas isimi peygember devesi olan hayvandır.öncelikli işi bana sahte kimliklik yapmaktır.

kaliteli girileriyle dikkat çeken yeni yazar.

esas nickinin taramalı tüfek olması gerektiğini düşündüğüm alemin yazarı.

her haline rağmen yine de varlığı aranılan özel insan.

@383103 numaralı girisinin son cümlesindeki teorisini okuduğumda kendimle gurur duymama vesile olmuş, bana bu adam bu işi biliyor dedirten yazar. kendisinin mutluluk verici, kafein etkisindeki girilerini sabırsızlıkla beklemekteyim.

sözlük yazarı olmak için yaratıldığını düşündüğüm uzman mavracı. gündelik hayatındaki sağlam muhabbetini yazarlığa aynen dökmeyi başarabilmiştir. ayrıca isminin ingilizce karşılığı olan mantis, heroes4 de çok acayip adam kesen bi yaratıkdır. ona göre...

yazar adamdır...gurur duyuyorum kendisiyle...

mezuniyetinde çok emeğim geçen sözlük keratası, hallederiz çekirgecim, kolay o kolay. hadi bakem.

palamut gibi burna sahip olan

son model arabasıyla super piknik organizasyonlarının baş mimarı

oynarken sigara içemediği için rts oyunlarını sevmiyen

keyif adamcığı

çok pis geyik yapabilme kapasitesine sahip olan benim gibi bir ahmet yılmaz hastası. adam yüzünden sözlükten hiç çıkamamak, açlıktan ölmek gibi riskler altına girmeye başladım tez zamanda arayı soğutmak lazım*.

an itibariyle ninca'nın açlıktan ölmesine sebebiyet vermiş çekirge mahlukatıdır.
yazılarıyla sözlüğümüzün kalitesine katkı üstüne katkı yapan severek takip ettiğimiz yazar.

gecenin bir vakti olan şu anda, günümüz gençliği için yüzyılın icadı tadında olan msn de kendisiyle yağtığımız yazılı konferans anında şu diyalog geçmiştir:

ninca_ | bu arada riders of the storm filan da dinlermişin ya

ninca_ | bööle bi mutlu oldum ha

battal boy cekirge:şu an o çalıyo ha

battal boy cekirge:winampta

ninca_ | siktirrr

ninca_ | yemin et

battal boy cekirge:tesadüfün dibi

ninca_ |yok artık ya

battal boy cekirge:vallahi ya

battal boy cekirge:sen benim evde bi yerde mi saklanıyon

battal boy cekirge:itiraf et

ninca_ | böyle mal gibi kaldım

ninca_ | ben bunu yazarım ama senin nick altına bööle şey mi olur kardeşim

gecenin bir yarısı aynı anda, aynı şarkıyı dinleyen iki edeleli bünye *... metafizik, parapsikoloji ve dahası... çok kötü çok...

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM.