![]() |
anlıyorsun değil mi karşıdaki insana iç döküldükten sonra sorulan soru. barış manço'nun duygularımızı dile getiren bir şarkısı... hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün ya dön bana artık duyuyor musun beni? ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi? bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi? gözlerimden süzülen bir kaç damla anıda senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi? teoman'ın da yorumladığı, müziği sözlerine ters şekilde gayet mutlu mesut ilerleyen, şahsımın vazgeçemediği bir barış manço şarkısıdır. bir gün hareketli ritmi nedeniyle neşeli neşeli şarkıya eşlik ederken ''ya dön bana artık duyuyor musun beni? ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi?'' kısmına geldiğim esnada gözlerimden yaşlar süzülmesine neden olan en sevdiğim barış manço şaheserlerinden biridir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 AM. |