![]() |
anket manyaklığı ciddi ciddi rahatsızlık duymaya başladığım durum. yazı yazarken insanın tedirgin olmasın yol açan hastalıktır. insan kendini ankete yazı yazarken buluyo. şanslıysa silkinip kendine geliyo. bazı beşinci nesillerin gelişi ile iyice kabaran durumdur. aslına bakıldığında her nesilden, her statüden yazarın mutlaka en az bir kez anket doldurmuşluğu vardır. örneğin sözlükteki izmirliler başlığına bkz vermek sözlük yazarları arasında aa sen de mi izmirliydin? tarzı muhabbetlerin oluşması adına pek zararı olmayan bir yöntemdir. ama alın işte bu, buyrun linç edin deyip rencide etmek istemediğim yazarların varlığı ve ne yazık ki bir çözüm bulunamaması sözlüğün kalitesinin düşmesine neden oluyor. bu giriyi okuyup direk phoarbix hakkında her şey butonundan anketli eserlerime bakmak isteyecek yazarlar çıkacaktır. şimdiden söyleyeyim: ben de anket doldurdum , ben de anket başlığı açtım ancak bunlar bilgi verebilecek tipte anketler. mesela sıçarken çıkan seslere sözlük yazarlarının verdikleri tepkiler gibilerinden anketlerin açılması ister istemez gidin forumlarda açın şunları şeklinde tepki verilmesine yol açıyor duyarlı yazarlar tarafından. bunun nedenini salt beşinci nesiller olarak anlayıp ben beşinci nesilim haydi breh, al sana eksi! butonuna hunharca tıklayacaklara baştan not: yarası olan gocunur, eksileyenin eksi butonuna değil şahsım butonuna tıklayıp kendi eserlerine göz atması özeleştiri adına olumlu bir gelişmedir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 PM. |