![]() |
amerikan ağzı ve türk ağzı abd:dostum sona yaklaştık türk:boku yedik rıfat abd:şu 10 dolar hafızanı tazeler sanırım, türk:birader delikanlı gibi cevap ver abd:aşkım bu akşam yemeği dışarda yiyelim türk:hanım kalk kebapçıya götürüyüm seni abd:hadi piste mike bu gece eğlenecez dostum türk:aaa oturmaya mı geldik amerikan: beti şimdi sakin ol ve polise haber ver. türk: hanım koş tüfeği getir. amerikan: hey dostum emeğe biraz saygı türk: çaktırma lan amerikan : şşşttt pis zenci!!! siyah kıçını kaldır da buraya gel türk: arap gel olm buraya!! karabaş karabaş... -çok sinirlendim korkarım kaba kuvvete baş vuracağım. -gel lan buraya p.zevenk ----------------------- -af edersiniz isminizi öğrenebilir miyim? -isim nedir hacı senin? ----------------------- -pardon bakar mısınız? -şiit bilader! ----------------------- -mayk. karıma bakışların gözümden kaçmadı. -bilader benim hatuna ters bakıyorsun, alırım façanı ona göre. buluşma noktaları için a: selam adamım t: naber la a: jeff'i tanırım iyi adamdır t: cem'i bilirim delikanlı çocuktur a: nikotine ihtiyacım var t: bi cigara molası verelim a: yerel publar gibisi yoktur t: rıfat'ın meyhaneyi tek geçerim a: lütfen susar mısın artık melinda t: adamı hasta etme eminee a: tarzım değil t: racona ters a:yanlış yoldasın william t: öküz geldin öküz gitme veli a: kötü biriydi ama ölümü hak etmemişti t: gebersin pezevenk a: çok yaşlanmış t: her yeri pörsümüş a: çok bilgili biri t: entel la bu a: bir sakıncasımı var dostum t: bi durummu var birader a: tatlım sen son zamanlar da biraz kilo aldın t: ulan karı mandalina gibi oldun -beni koru mike! -cafer abi hayır duanı esirgeme -para, gece yarısı, parkın çıkışındaki konteynırda olsun -parayı saat tam 12'de unutma 12, mürdüm sokağını bilin? onun karşısındaki bakkalın, yanındaki dar aradan kıvrıldınmı karşına çıkan birinci değil ikinci değil üçüncü sokağın başındaki simitçinin yanındaki bidona dık? -kahrolsun federaller! -ananı sikiyim polis! -bizi terketmedi o! eminim şu an yukarıda bir yerlerde bizi izliyordur. -mukadderat, ölenle ölünmez. amerikan : şimdi ne yapacağız, bir planın var mı? türk : napcaz abi, sıçtık valla billa, senin aklına uyanın ben taa.. abd: what the fuck are you doing man? türk: n'apıyon lan amına goduum? türk ağzını bilemem, amerikan ağzının tek dişi kalmıştır. amerikan: üzgünüm seni öldürmek zorundayım adamım. türk: salavat getir la pezevenk! amerikan: kahrolası federaller peşimde! türk: alo abi kalıcak ev lazım. amerikan: hey dostum tikim olduğunu biliyorsun neden yapıyorsun? türk: ananıskim -burada sorun istemiyoruz. biz burada sorun istemiyoruz. o kahrolası beyaz kıçını da al burdan git. -çık dışarıııııııııı Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 PM. |