![]() |
itü sözlük kolpa film izleme zirvesi 3 bilindik, arzulanan bir hadise. fazla söze ne hacet. spam değil alın teri) zirvetörde mistik bir hakimiyeti olan zirve. alın size amdan götten bir komplo teorisi: palanthaser: abi işler kesat.. wolfshade: evet abi haklısın..hatun lazım.. assassin: evet bana da lazım.bişey yapalım o zaman.. thorgrim: beni bulaştırmayın! palanthaser: olum nolcak lan.? thorgirm: işte abi.. wolfshade: iyi lan tamam.. pastaci: benim bi fikrim var.. assassin: nedir? pastaci: gelin, wondrous'tan onay almak lazım.. ve bu kafile aynen wondrous'a giderler.. palanthaser: selam abi.. wondrous: noluyor lan böyle cümbür cemaat..adam mı sikçeniz? assassin: yok abi hâşâ..bi şey rica edicez.. wondrous: neymiş? wolfshade: hani biz zirve yaptık ya.. wondrous: kolpa film 3? wolfshade: evet.işte o zirvenin fotoğrafları var bir de..çok yakışıklı çıkmışız abi yau.. wondrous:valla mı? palanthaser: evet..diyoz ki yani o fotoğrafları hatunlar daha çok görse de biz de nasiplensek.. wondrous: ben bilmem..pastaci bakıyor oraya biliyosunuz..ona sorun.. assassin: o da istiyo zaten..sen ok dersen.. wondrous: öyle mi lan? pastaci: ehehhe..abi o kadar süfer çıktık ki..bi işe yarasın.. wondrous: iyi lan gidin napçaksanız yapın.. wolfshade: ehhe saol abi. palanthaser: süfersin lan..eyw.. işte bu görüşmeden sonra, zirvetör her açıldığında, bu zirvenin denk gelme olasılığı %49'a ayarlanmış.*palanthaser sözlükten biriyle evlenip boşanmış, assassin'in nikah dışı çocukları olmuş, wolfshade'in seks skandalları patlak vermiş. pastaci zirvetörü münferit emellerine alet etmek istediği için wondrous'tan trip yemiş, papaz olmuşlar. thorgrim ise şu anda ünlü bir şirketin genel yöneticisi, ayda binlerce dolar kazanıyor. kıssadan hisse: karı-kız peşinde koşmak yuva yıkar, bünye göçertir. adam olun! edit: bu giri zirvetörü açtığımda karşımda gördüğüm 3449'uncu itü sözlük kolpa film izleme zirvesi 3 zirvesinden sonra engel olamadığım bir haykırış olup, olayın kurgusu tamamen hayal gücüm ve isyanımın mahsulüdür. gerçekle alakası yoktur! Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |