Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   itü sözlük akustik performans zirvesi 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/195433-itu-sozluk-akustik-performans-zirvesi-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 08:01 PM

itü sözlük akustik performans zirvesi 2
 
geleneksel akustik performans zirvelerinin ikincisi, afillisi, canavarı. ilki hepimizin bildiği gibi süpersonik geçen, dilden dile dolaşan akustik performans zirvesinin ikincisini hepimizin dört gözle beklediği aşikar. kış gecelerini ısıtacak bu mükemmel organizasyonda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız*



zirve adından da belli olduğu gibi akustik bir zirve olacak. yine içimizdeki müzisyen arkadaşları akustik bir şekilde ortaya çıkarıp, belirleyip işaretleyip ümüklerine çökeceğimiz bir zirve olacak. yok ben çalmak istiyorum ama grubum yok diyen genç virtüozler değerlendirilmeye çalışılacak grubu olmayana grup kurma konusunda elden gelen tüm destek sağlanacak. ya da derseniz ki benim zaten bi grubum var hacı misafir arkadaşlara kapımızın açık olduğunu, ne kadar sıcak kanlı candan bir sözlük olduğumuzu söylemiyorum bile. tarih 17 kasım cuma günü olarak belirlenmiştir.



not:zirvede çalmak isteyen grup ve kişiler bana veya theone a mesaj atabilir, msn isteyebilir, çağrı yapabilirler. diğer ayrıntılar için



http://www.itusozluk.net/...

bugün itibariyle mekan ve özel notları şekillenmeye başlamış bu muhteşem zirve, zirvetör aracılığıyla ulaşılmayı, beyinlere girmeyi ve sözlük ahalisinden gelecek çılgın katılımı bekliyor.



haydi sözlükçüler, akustik performans ile bir kez daha coşmaya, doyasıya eğlenmeye!

yüksek bir katılım olacağından şüphe etmediğim ,ilki ile rüştünü ispatlamış,theone ve olahabeoytarafından organize edilerek tekrar hayat bulacak muhteşem organizasyon.
sahne alacak kişi ve gruplarını bekleyen bir zirvedir, konu ile ilgili olarak olahabeoy ve beni* hiç çekinmeden rahatsız edebilir, mesajla yoklayabilir, msn ve asl sorabilirsiniz.

grup kayıtları başlamıştır. gruplarla ilgili aparat da devreye girmiştir.



http://www.itusozluk.com/...

izleyici olarak katılmaya çalışacağımız,devamını ve benzerlerini beklediğimiz güzel olay .

başlık: ibanez yrk31

giri: ibanez'in prestige serisi bir gitarı. klavyesinde kullanlan malzeme siksok ağacı olmasına rağmen idare eden soundlar çıkabiliyor. manyetikler sx53 olarak seçilmiş, gövde ağacı olan ıhlamurla hiç uyumuyor. 10 üzerinden 4 bile vermem, gidin mandolin çalın daha iyi. şöyle kötü böyle kötü pis kaka...





başlık: dream theatre

giri: dream theatre değil dream theater!





başlık: dave lombardo

giri: kickleri iyi ama tuşesi kötü olan davulcu adayı.





//bu arkadaşları bu zirvede çalarken göremezsem d@bbe olup, ev ev dolaşarak hepsini tespit ediceğim. 70 lik arjantinle burun kemerlerine girişeceğim, ve ardından karakola teslim olacağım.

sözlükteki bannerının teknik çiziminin çok güzel olduğu zirve,akustik performansının da aynı şekilde güzel olacağını umduğum zirve

sabırsızlıkla beklediğimiz tanışmanın kaynaşmanın yanı sıra bol eğlence vaad eden zirve.

yapılacağı mekanın krokisinin zirvetörde, zirve girilerine eklenmiş olduğu zirve. aynı kelimeyi kullanarak cümle kurmak, kuramamak.)

hastası olduğum halde çılgın hasta olduğum için katılamadığım zirvedir.
saat 5 civarı. giriyi yazmaya başlıyorum. zilyonlarca typo yapmam muhtemel. typo yaptın diye mesaj atanı çok ağır sikerim açıkça söylemem lazım. kafam güzel. hatta kafam çok güzel, öyle ki söylemek istediğim hatta playlistimde bir kaç şarkıyı söylemeyi - çalmayı bile unuttum. sesim kesinlikle güzel değil, sadece detone olmayacak kadar müzik bilgisine sahibim. velhasıl neydi ne değildi...



uzun zamandır büyük zirveler içinde gönül rahatlığıyla geç katılabildiğim yegane zirveydi. sevdiğim insanları görebilme konusunda son zamanlarda ulaştığım en yüksek noktaya uşaştığımı söyelemeliyim. kimisine yeteri kadar zaman ayıramasam bile gerçekten mutlu oldum, gizliden - açıktan orasını bilemeyeceğim. fiddle ibnesi kıçımdan sandalyemi çekip kolumu sakatlamasaydı gecenin starıydım. aslında yine de starım lan ben. sakat makat krallar gibi çaldım bok gibi söyledim. olsun ben ajdardan daha kral bir sanatçıyım. jugis nomen - ve tansu ikilisinin hastası ve muamelecisiyim. sonracığıma bissürü şey var aslında ama dedim ya kafam nasıl güzel, nasıl güzel anlatamam. kıvamlar üstü, seviyeler üstü bir seviyedeyim. organizatör delikanlıları içtenlikle ve gönülden tebrik ederim, ikinci zirvelerinin daha başarılı olacağına da eminim. sonracığıma çok kral çaldık sayılır. bilmiyorum gerçi tam olarak neler çaldığımı ama kesin çok süper çalmışımdır. girinin sonu: saat 5:14. bir dahaki muhteşem organizasyonda görüşmek üzere.



edit: hassiktir ibne sözlüğün saati benimkinden 6 dakika ileri lan!

takdire şayan olmuş bir zirvedir. organizasyonda ufak eksiklikler olsa da organizatörlerimiz gayet başarılıydı.

öncelikli olarak -zeus çok afedersin ama- zephyrousu sözlüğün yeni japonu ilan ediyorum. kız bütün gece resim çekti koşturdu.

mekanı beğendim amaca uygunluk açısından ama ekşi limondaki havayı yaratmadı açıkça söylemek gerekirse, bir ikinci kat lazımdı. gerçi insanlar bu sefer sahne önüne pek teşrif etmediler, o nedenle de zayıf kaldı diye gelmiş olabilir bana. ben her zamanki gibi sahneye en yakın masada yerimi aldım ve güzel güzel dinledim.

performanslara gelince müzisyen arkadaşlarımız her sahneye çıkışta pek hazırlık yapamadık, hatalarımızı mazur görün dedilerse de hepsinin ellerine sağlık, bizlere güzel müzikler sundular. tenement funsterın sürpriz yapıp gelmesiyle mutlu olduk, jugis ve tansunun müziğiyle coştuk. ahmet karaca ve alçaköfteyi de sahnede şarkı söylerken gördüm ya, daha iflah olmam.

zirvenin ardından bakıyorum da bu zirveyi hiç unutamayacağım, çünkü sağolsun radiance sigarasıyla pantalonumda güzel bir anı bıraktı.

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler

tam ısındık, türkiye çok güzel taffarel çok güzel derken, dağ başında 13 katlı bir kulübede oturduğum için tenement funster'ın ilginç bir şekilde yorumladığı sweet home chicagodan sonra ayrılmak zorunda kaldığım zirve.

grup 84 affet isimli parçasını sahnede hazırlıksız gözler kapalı* beklenen performansın ötesinde söylediğim zirvedir.

tamam tamam back vokal kablosunu kesmişti lord andurien ama olsun ben çok eğlenmişimdir.

bir sürü insanla tanışmışımdır.



bu durumdan inanılmaz keyif alınca birisi dönüp bana

-sen yenisin galiba, dedi. sonra ben toparlandım.



zephyrous matraklığı ve gayet içten söylediği birkaç cümleyle kırıp geçirdi.



düşünen yapan gelen izleyen beni alkışlayan* herkese teşekkürü bir borç bilirim.



akustik 3 e grubumla gelmek için çalışmalara başlıyorum...



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.