![]() |
gimme more sapık içerikli, sapık öğeler içeren bir klibe sahip britney parçası. uktecinin notu: britney ablamızın şarkısıymış diye duydum ukteciye not: britney'e abla diyorsan cidden temiz adamsın, klibi izledikten sonra pek abla kardeş ilişkisi kurası gelmiyor insanın not: şarkının adı, içeriği hakkında fikir veriyor. daha fazla ver ne yahu, hande'nin sabaha kadar tırmala beni romeosu tadında sanırım. it's britney, bitch şeklinde başlayan şarkı. mtv vma 2007'nin açılışında britney spears'ın söylediği şarkı... bence güzel şarkıdır ama britney'in aptal performansı yüzünden kaynayıp gitmiştir... bir insan bu kadar mı çabuk dansetmeyi unutur ya? hem playback yapıyorsun , hem de sahnede nerede duracağını bile bilemiyorsun... toxic kadar etkili olmasa da, soundu ona benzeyen britney şarkısı. kötü değil işte... o kadar kaotik olaylardan sonra gimme more da der, kill me more de... çok güzel bir kaskade club mixi ve levent önal edit tribal mix i olan şarkı. britney in son halini beğenin ya da beğenmeyin lakin arşivde bulunması gereken ilginç güzellikte iki çalışmadan bahsediyorum. evet. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |