![]() |
es es eskişehirspor un fanatik taraftar grubu. türkiyede piskopatlık sıralaması yapılsa ilk beşe girer. vakt-i zamanında bizi doktorlar caddesi'nde kovalamış eskişehirspor holiganları. ev arkadaşına uyup gece saat 11.30 civarı dışarıya çıktık. meşhur doktorlar caddesi'nde bir banka oturduk. dört kişi sigara içerken, sarhoş bir vatandaş bizim bankın önünde düştü.. hemen adama yardım edip, vatandaşı, kolundan tutup banka oturttuk. neyse başladı yazmaya: ben kumarda 100 milyar kaybettim, ben çok çapkın adamım.. kumar beni mahvetti... ben şu x* sikmiştim..vs. tabee biz veriyoz gazı amcaya.. yamulmuyorsam o gece de fenerbahçe'nin cimbom'u yendiği gecelerden birisiydi.. caddenin karşısından es es'liler göründü. moralleri bozuktu, en büyük cimcom.. naraları atarken, tam bizim karşımıza geldiler... ve o dakikaya kadar saçmalayan bizim yanımızdaki sarhoş amca onlara doğru bağırarak: ne bağırıyonuz lan! fener bugün sikti sizi.. ve şov başlamak üzereydi.. ben hemen telefonu çıkarıp, tam 112 yazmıştım ki.... bizim ev arkadaşları kaçmaya başladı... ee tabee es es'liler de kovalamaya.. eve zor attık kendimizi... adamı fecii dövdüler.. velhasıl kelam, es es'liler tehlikelidir.. hele sarhoşken.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |