![]() |
düşünürken aaaaaaaaam diyen insan modeli would you go to bed with me? diye absürd bir isimli şarkıda geçerdi. bir insan bu kadar da motor olmaz ki ya rabbim) aaaaaamaaaaaan diyecekken sözü yarıda kesilmiş insan modeli olabilir kötümser olmayalım. tabi. öyle bir düşünür ki şarkı sözlerine bile girmiştir. - hey aaaaaaaaam your life -im the one who takes you there -hey aaaaaaaaaam your life - im the one who cares -they they betray -im your only true friend nowmy way or highway) mehmet ali birand konuşmasının özeti. -küresel ısın... -aaaaaaaam -daha sorumu sormamıştım! -sorsaydın yarraaaaaaaaaaaaaaam... aaa.. , ııı.. diyen gibi çeşitleri mevcuttur. tipik amerikandır.. başlığı önce düşerken aaam diye bağıran diye okudum ona göre yazacaktım nerdeyse. abazanın önde gidenidir diyecektim. insan düşerken aam diye bağırır mı diyecektim. ama düşünürken aaam diyen insan bana göre amerikan özentisidir. çok cnbc e izlediğim dönemlerde ben de böyle derdim. hatta daha da ileri levela geçmiştim evet anlamında hıhı diyeceğime aha derdim ya tam dayaklık. neyse sonra geçti o devreler allahıma bin şükür şimdi düşünürken hımmm'ı, evet derken de hıhı'yı tercih ediyorum. herkese tavsiye ederim. amseverdir ve büyük ihtimal odasının duvarında cansever'in posteri vardır. odtü 8 inci yurt sakinidir. içinden la minör akorlu bir şarkı tutturan, teknik bilgiye takık bir müzisyendir. ne bileyim, türlü haluk levent şarkıları olur... -aaaaaaaaaam -ne düşünüyorsun hilmi abi?? -aaaaaaaaaam -ne düşünüyorsun diyorum? -söylüyoruzya olm!! aaaaam -haaaaaaa -bulabilir miyiz? -bi bakalım abi neden olmasın -hadi sana zahmet bi ilgilieniver bastırılmış cinsel dürtüler ve amerikan özentiliğinin sentezidir. ben yaparım bunu, karşımda güzel bağğyanlar varsa onların tepkilerini ölçerim. bu sayede tatmin olurum. -hopeless bahar şenliğine geliyor musun? +aaaaaam bilmiyorum ya pek tarzım değil. -peki ahmetler geliyor mu? +bilmiyorum onları. aaaam sen de gitme istersen napcaksın ki. -bilmem belki gitmem çok sıkıntılıyım vsvsvsvsvsvsvsvs +aaaamm -napıyosun? +düşünüyorum -hımm peki ben gidiyorum arkadaşlar bekliyor. +ammmm daha sonra görüşür müyüz. am? ... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |