![]() |
dünyanın en yüzeysel adamı hapishanede kendisine yardım eden mahkum tarafından gizliden tünel kazması beklenirken,bağlama yapan,karakter. össde türkiye birinciliğine oynaması beklenir kendisinden. ayrıca dünyanın en yüzeysel adamına kırmızı çok yakışır. umut sarıkaya nın yarattığı bir karakterdir.bu adam sevdiği kadın evlenirken düğün arabasının önünü keser ama damadın verdiği zarfa tav olur. zannımca david beckham buna iyi bir örnektir. hatta karısını da dünyanın en yüzeysel kadını olarak yazabiliriz. umut sarıkaya'nın kemik dergisinde çizdiği efsane olmuş çizgi karakter. tadı çemçük dudaklarımızda kaldı vallahi. haki renkli, kapşonlu, içi kürklü palto giyerek solcu olduğunu zanneden adam kafada takke, elde tesbih, sırtında cübbe ile gezerek cennete gideceğini zanneden adam. az önce : darbe olsa da vizeler ertelense mnskym demiştir.. [derhal engelledim] bazen benmişim gibi geliyor,ama emin değilim... bir diğer yaran umut sarıkaya karakteri için . hayatında kendisinden kaynaklanan tersliklere ve olumsuzluklara kendisine sevgili bularak son vereceğine inanan, aslında sevgiliye değil yeni bir arkadaş ortamı ve dosta ihtiyacı olduğunu, bulacağı aşkın! kendi konumunu değiştirmeyeceğini anlayamayan insandır. feci bir akım. belli mevzulara çok garip ve ilginç bakış açılarıyla örnekler verip altına dünyanın en yüzeysel adamı diye bakınız çakmak modadır. buyrun benim akımı gibi. muhtemelen bir o kadar da mutlu olan adamdır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 PM. |