![]() |
carpe noctem bir vampir atasözü, carpe diemin 180 derece zıt versiyonu. bkz. theatres des vampires) latince geceyi yaşa carpe diem in karanlık versiyonu, daha güzel. ayrıca tanz der vampire müzikalinden bir parça. girdiği ilk 10 girinin büyük kısmının içeriğinde hak etmedikleri halde değer yüklenen kavramlara duyduğu kızgınlık bulunan, birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar. hoşgelmiş . kadınımdır... 3 yıl önce tanıştığımızda, bir gün beni her şeyden çok seveceğini rüyamda görsem uyanmazdım. ama oldu işte. iyi ki görmemişim rüyamda yoksa nasıl uyanıp teninin kokusunu doya doya içime çekebilirdim? nasıl her sabah uyandığımda sana tekrar aşık olabilirdim eğer seni rüyamda görseydim? hayatım boyunca bekleyebileceğim aşkı hayatımın ilk çeyreğinde buldum ve asla kaybetmeyeceğim. çünkü seni kendimden bile çok seviyorum bitanecik hayat notam benim. agathodaimon'ın 1996 tarihli demosu. 1 - intro 2 - sfintit cu roua suferintii 3 - dusk of an infinite shade 4 - in umbra timpului 5 - tristetea vehementa 6 - dies irae 7 - outro when night is falling) Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |