![]() |
fth - 7 * aklımda okan bayulgenin esprisini kullanışı kalmış. makineyi seyrederken hatırlarım hep. nice yıllara. * uzun zamandır pek göremediğimiz güzel insanlardan biri olan yazar. bu arada birinci yılı kutlu olsun. * pek sohbet edemeğimi fark ttiğim anda derken msn den bir sesli uyku smileylisi atan arkadaş sayesinde korktuğum için aklıma gelen ne varsa uçtu gitti heh ne yazcam ben şimdi yaaa alla alla neyse fth canım affet.. birinci yılın kutlu olsun .. * yazmayan ama okuyan yazar. keşke yazsa artık demek isterim kendisne, pekde arayıp sormaz öylede garip bir insan. * verdiği kilolarla ilik gibi olmuş delikanlı. * tanırım kendimi hiddetim taşar benim dalga dalga hırçın hırçın tokat gibi vurur sözlerim yıpratır bedenini bilirim seni hüzün etrafı sarmışken sessiz kalırsın belli belirsiz ben bilirim seni acı bir tebessüm belli belirsiz bir tebessüm hayranım sana sabrına sakince karşımda durup meydan okuyan o tavrına varlığına korkmuyorum ruhumdaki fırtınada boğulmaktan karanlıkta yollarımı kaybetmekten biliyorum kurtarırsın beni sen ışığım deniz fenerim ışığım sana aşığım * adının fatih olduğunu düşündüğüm yazar. * ismi fatih olabilecek yazardir.* * uzun arastirmalarimin sonucunu, tum sozluk camiasina gurula sunarim ki, bu useerimizin gercek adi faith' dir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM. |