![]() |
sevval sam - 3 * hastası olunacak bi kadındır, sesi oyunculuğu falan hiç umrumda değil gözleri yeter... * bir ara ruppert mould diye bir müzisyenle beraber olan hatun. * beğenmiyorum diyen erkeğin dövülmesi hata sınır dışı edilmesi gereken deniz gözlü sanatçımız. * etry tarihi itibariyle trt2'de gayette canlı olarak şarkı söyleyen güzel insan. * karadır kaşları ferman yazdırır, aşkı beni diyar diyar gezdirir. hala güzel, hala alımlı, hala asil dört dörtlük hatun. http://www.youtube.com/watch?v=0-_baRggUL4 + http://www.upbustleandout...ture_gallery/_MG_8893.jpg * piyasadaki kadin sarkicilarin bir cogundan cok daha iyi bir sese sahip, guzeller guzeli bir hanimefendidir kendileri. * süper baba'da görüp aşık olduğum, gülbeyaz'da tapmaya başladığım, ömrümü uğruna feda edebileceğim kadın. * sek albumundeki sarkilari basariyla icra etmistir. ikinci albumu de var yanilmiyorsam. * tatlı bela fadime dizisinde sesine rast geldikçe keşke fadime'yi şevval sam oynasaydı dediğim, oynasaydı diziyi bana da izlettirebilecek tatlı kadın. artık bir dizi çekse de izlesek. * caz albümüde yapmış bulunan hoş bayan, fakat pek tutmamıştır albümü, ayrıca sürekli kazım koyuncu'nun hayde albümünü alıp arkdaşlarına hediye etmektedir, albümde seslendirdiği iki parça'da müthiştir..* * su gibi duru bir ses, muhteşem bir yorum.bir bakis baktinı hanımefendiden dinlemeniz tavsiye edilir. * güzel bacaklara sahip,sesi de güzel olan hanım kızımız. * kazım koyuncu ile daha çok sevmeye başladığım sıcak gözleri ve gamzeleriyle içten gülümsemesi olan sanata önem veren bir oyuncu ve şiir yazarı. * gibi bir albüme sesiyle hayat vermiş müthiş yorumcu. * şu sıralar tv8'de sanatla 30 dakika adlı programı sunmakta ve güzelliğiyle görenleri çarpmaktadır. * dinlediğim bütün şarkıları tekrar alsın yorumlasın istediğim bıkmayacağım ses. * evindeki hamam böceklerini besleyen sanatçı. kanımca gerçek bir hayvanseverdir. * hani "hakkında bu kadar entry girilince oldu sandim" geyiği vardır ya, korktum lan bu defa. bu defa da ölüm olmasın dedim, o daha çok genç, pırıl pırıl. belki erken kaybedişlere alıştırıldığımız için hissettim bunu, bilemiyorum. ama korktum işte. insanın yüreğini delip geçen şarkıların icracısı. tertemiz bir sesin sahibi, güzel insan. allah uzun ömürler versin. * yaratılırken her güzellikten katılmıştır hamuruna. aşık olmamak çok güç. * yaptigi her isin sonuna kadar hakkini veren,tanrinin hem guzellik hem de birden fazla yetenekle odullendirdigi nadir insanlardan biri. * bir kadında aranan tüm özelliklere sahip güzel kişi. zeki*, güzel, sesi muhtesem, oyunculugu da güzel, güzel düşüncelere de sahip. allah yaratırken özenmiş de yaratmış denen cinsten. annesine cekmesi en cok sevdiğimiz tarafı. gul guzeli adlı o muhtesem sarkıyı da yazan kişidir ayrıca. metin tekin niye kacırdın gül gibi kızı elinden anlamış değilim. * yeşil gözlerine hayran olduğum dilberdir, bir de kıpkırmızı yanakları vardır ki elma gibi yenilesidir. okuduğu şarkılar ve türküler o incecik sesine öylesine yakışmaktadır ki "allahım hem güzellik hem ses nasıl olur hem de tek bir insanda!!" dedirtir. armut dibine düşer sözünün de sanki en güzel örneğidir. * Çok yakında yeni bir dizinin çekimlerine başlayacak güzel insan. başrolünü feridun düzağaç'la paylaşacağı bu dizinin kanal d'de yayınlanacağını da söyleyeyim. * geçtiğimiz perşembe emin misin degil misine katılmış olan kişi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 AM. |