![]() |
tmr tr - 3 * buraya çince dogum gunun kutlu olsun yazmak isterdim ama sen öğretirsin artık bize dediğim ufaklık * yazar. * çin'de buruk bir doğum günü kutlaması olası bünye. * doğum günün kutlu olsun kişisi.*** * dogum gununu kutlayan herkese cok tesekkur eden, allah in cininde dogum gununu kutlayamamis, sozluge girip dogum gunu tebriklerini gorunce cok mutlu olmus yazar kisi.* * gece gece teknolojik yardımlarla, çevrımdışı gözükürken yakaladığım yazar. çince çalışıyomuş öğlen öğlen, allah zihin açıklığı versin. e ben de yatayım bari emeuha. sağlama tanım: özlenen, özlenmiş ve özlenecek yazar. * aynı gunde dogdugumuzu kesfettigim yazar.kardesim yasinda ayrica kendisi. * dun 8 saat cince calismasi dolayisiyla dagilmis yazardir.**** * sözlük hasreti kendisini buram buram saran, yaz gelse de sözlüğü kasıp kavursam diyen *, sözlükte daha sık görülmesi istenilen dj yazar. * sözlüğün birinci senes.. pff çok özledim lan, geri dön. * kendisini unuttuğumu sansa da asla unutmam ilk tanışmamızı diyorum bu yazara merak etmesin ben asla unutmam.. birinci yılında da aynıyım onbirinci yılında da aynı olacağım..hep burda, hep berabere nice yıllara.. * kardeşlerin önde gideni. hatta öyle bir gitti ki cin'de ancak durabildi danacik. * gecesini gündüzünü çin memleketinin çekik gözlü hatunlarıyla iyi anlaşabilmek için çince öğrenmekle geçiren arkadaşım. tebrik ediyorum vallahi yakında çin piyasasından bildirmezse ne olayım ben. edit: ben yanlış anlamışım aslında tek düşündüğü çinlilere vatanını sevdirmekmiş. * * gecen sene yaz aylarında radyo uludag'da yaptigi essiz yayınlarla tüm dinleyenleri costuran efsanevi yazar. insallah bu yaz da elimizden geleni yapacagız. * çin seddinde ufak bi delik açması için, lejyoner sıfatına kendimce soktuğum ve üç harfli ülkeye yolladığım kahraman yazardır. hele sen o deliği bi aç, aynen ordayız bak biz. çin'de sudoku şampiyonası zirvesini kendi ellerimle organize edicem. ama o deliği biraz geniş açıver. malum sebeplerim var benim. * ya da sil bütün senaryoları. geri dön caağnım ülkeme, ülkene. burda yapalım her bi istediğini. özledik ulan işte. zaijian.. * hiç tanımadığı halde doğum günümü kutlama nezaketini göstermiş, nazik yazar. * * * Hiç tanımadığım halde bana özel mesaj atıp elimde çinli masajcilar var abi diyen terbiyesiz * beni de tanımadığı halde, alanya ile ilgili planlarımda bana yardımcı olan yardımsever yazar.* * ''çin'de yiyecek bulabiliyor mu, börtü böcek yemese bari.'' diye düşündüğüm yazar kişisi. * megakent shangay da yaşayan, 1 senemizin beraber geçtiği şeker insan. ayrıca bana uludagsozluk ü tavsiye eden insandır. çok severiz kendisini. kıymetlimiz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 PM. |