![]() |
peceteye recete yazan doktor - 16 * ekşi sözlük yazarı olmuş insan tipi. kıymetini bilmeyenler utansın, biricik ampülüm benim. * * gitmesiyle üzüldüğüm yazar.çok kafa biriydi kendisi... * hala ararışırız. alın size sözlükten arkadaşlık olmaz diyenlere inat bir durum. izmir ruhani lideri, ampul, yobaz... hepsini dedim ben bu yazara ama en çok aziz dost dedim. * özlenendir. biraz inadıyla, biraz inatlarıyla gidendir. genel bir af çıkmasını bekliyoruz. bu adam en azından düşündüğünü yazabiliyordu, haklı, haksız, doğru, yanlış zira en azından arkasındaydı... * bu adam...gerçekten garip bir adamdır. ben kendimi bildim bileli çaylak, ben kendimi bildim bileli yazar. işte öyle garip bir bünye. geri dönmesi istenen güzel yazar. * * silik ama, helal doktordur. * eşeğini sağlam kazığa bağlayamayandır. onu öğrendiği zaman düşüncelerini daha çok insana yayma fırsatı olacaktır. - dostum heyecan yok! * bir zamanlar sözlüğü karıştıran yazardı. şimdi öğrendim çayını bile karıştıramıyomuş. * * bir zamanlar ruhani liderdi. şimdi öğrendim camiye bile almıyorlarmış.* * hala çayını da ortalığı da karıştırabilecek potansiyele sahip yazar. * zamanında alınmış fake nicklerden biriyle aramızda olma ihtimali kuvvetle muhtemel kişi. * o heryerde. biz ağlarız, ağlarken yazarız yazarken kayarız. * hala arkasından yorum yapılan efsanevi kişi. eskiden peçeteye reçete yazardı şimdi reçeteleri beyinlere kazımakta. biz ağlarken güleriz, gülerken dürteriz. * Nickine tanim: Yazdigi bütün receteler peceteye aspirin saran eczaci tarafindan karsilaniyor. Yazilarina tanim: * aldığı fake nicklerle çok popolar feyken kişi.* * nolu entrye ithafen boş zamanlarında falcılık yapmasını dilediğim yazar eskisi.* bir fenerli olarak bu başlığı açması da ayrıca ilgiçtir. * an itibariyle başını dağlara,taşlara vuran"kozmos belamı versin" diye zırlayan yazar. kardeşim bir şeyi 40 defa söylesen olurmuş.* misal, bir besiktaslı olarak asla böyle bir işe girişmem, neme lazım? * * her gün muayenehanesinde yüzlerce göt ve taşak gören adam. mesleği bu garibin. artık seksten soğumuştur bu bakir bünye. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |