![]() |
enterezan - 3 * üşengeç yazar * sinema zirvesi'nin organizatörü. daha fazla tanıyabilmeyi umduğum, sonsuz saygı duyduğum, omayra'nın kendisini çok çalıştırmakla suçladığı yazar. * * enterezan omayra olric üçlüsünün neferlerinden biri. * Meleklikten istifa etmek istese de kabul edilmeyen, kocaman bir yüreğe sahip, dünyanın en içten insanı. * kısa bir süre konuşmuş olmamıza rağmen sıcaklığını hemen hissettirmiş içten yazardır. * sözlüğümüzün organizatör ruhlu ablası. * cumartesi günleri, nerden iş bulup da, meşgul olabildiğini merak ettiğim yazar? * * soğuk ve uluslararası uçaklarda kaybettiği leyleği aramakta olan ve beslenme çantasında hediyeleriyle dönmesi umud edilen yazar. * ve o evleniyoooor.. şu anki mutluluğunun ve kararlılığının ömür boyu sürmesini dilediğim biriciğim.. iyi ki varsın ... * bekarlığa veda edecek ve mutlu bir yuva kuracak mesai arkadaşı, yazar kişisi. şimdilerde çok mutlu, inşallah hep böyle devam eder. * bursa sinema zirvesi 2 de tanıstıgım yazar ablamız, evlenicekmiş herhalde mutluluklar dileriz. * nihayet evlenecek yazar. ohh be sıra bize geliyor en sonunda. eniştemizi tanımadan sevdiğimi söylesem çok abartmış olmam herhalde. * bir arif susam edasıyla "aman efendim kimleri görüyoruz" diyerek, uzun süre sonra sözlüğe teşriflerinden pek bir mütehassıs oldugum kişi. * evlenirken bana haber vermeyen. bir nikah şekerini bile çok gören yazar. o kadar çantamda taşıdım halbuki... * evlenip, muradına erdikten sonra, şimdi de anne olacak olmasının heyecanını yaşamaya başlayan yazar. bir kartal daha doğacak. yeğen geliyor, yeğen.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM. |