![]() |
salca - 2 * 19 mayis adaya gidemeyenler msn zirvesini inatla sürdüren insan. azmini takdir etmemek mümkün değil * 19 mayis adaya gidemeyenler msn zirvesinde berbere beraber gidemediğimiz apaçi saçlara sahip kıl ikizim. şaka biyana dehşet muhabet etmiştir, agzini opeyim lafıma çok takmıştır ama ben takmıycam. q: kafa yazar olduğu herhalinden belli. * kendi kendine "vay be dolu dolu 500. entry'i geride bıraktım" diyen yazar. * * * yardımsever bir arkadaş. yakışıklı. karizmatik. bilgi işlem şefi. * inanılmaz biri. konuşmaya başladımı susmak bilmeyen yazar. inanılmaz bir ikna kabiliyeti var. gecenin bir vakti yedi bitirdi beni şahsen. allah hiç kimseyi eline düşürmesin diyorum sadece. * * * "bir kaç saat sonra işe gitmen gerekecek. bu saatten sonra hiç uyuma" demek istediğim uuser. * * * * sakın kendisine borç yapmayın. eğer yaparsanız da her gün yüzünüze kakılmasını göze alın * * * * * * * * nolu entry si hayatımda okuduğun en yaratıcı entryler arasında olan çok yaratıcı olduğunu sırf bu entry ile bile belli eden yazar.** * tamamını sıkıp ufacık bir kavanoza doldurabileceğin yazar.hakiki bursa salcası.* * Bilgisayarla ilgili sorduğum her soruya cevap verebilen,yardımsever arkadaşım * Beni Beşiktaş tribünlerinden birçok kişiyle tanıştırmış,tribünlere daha da ısınmamı sağlamıştır... * ısrarla vede tüm hatırlatmama rağmen bana cd-r bulmayan yazar kişisi * ilk hayatında domates olduğu iddia edilen yazar. * ısrarla beni çift cinsiyet yapan yazar*.. yeter üleyyynnnn diye artık isyan edeceğim kendisine kızım diyorum dinlemiyorlar * tümer olayına verdiği cevapla http://img319.imageshack.us/img319/8913/carsi3hp.jpg önemli olanın niyet oluğunu gösterek takımına kanıyla canıyla yüreğiyle destekleyen taraftar yazardır holigandır. * * çok sevilesi bir yazardır,harbi kardeşimdir. * işyerindeki arkadasları, aynı zamanda da sözlük yazarı olan bazı arkadaşlarınca dolandırılan yazar. üzülme er gec adalet ortaya çıkar, hak yerini bulur ... * tribüne takıldığını entrylerinden anladıktan sonra * * entrylerini farklı gözle okumama sebep olan yazar. besteci tribüncü adam bir başka oluyor * naylon fatura * fallopi * tüpü, 08.06.2006 16:19 * '328866','fallopi * tüpü','1749','okur','http://fallopiitupu.uludagsozluk.com/' * gelceğin işadamı olacak kadar uyanık biri. ancak bırak veron meron işlerini dediğim mülayim sözlük yazarı. * yabancı oyuncu secimlerinde yetenekli bir scout'tur kendisi. her nevi transfer işlerinizde yardımcı olabilir. * bugün iş yerinin servisine binince benle göz göze gelip kahkaha atan uuser. ne yalan söyleyeyim ben de kendimi tutamadım. bir kahkaha attım. "hayırlı olsun, aramıza hoş geldin" demesede iyi çocuktur. * * * tanımadığı halde doğum günümü kutlamayı ihmal etmemiş ince,saol çok saol dedirten yazar. * ümit doğan'a torpil geçen yazar. * 1000 entry sahibi.bir de arjantin'i tutuyor daha ne olsun yahu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |