Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   hugo nun da amına koyim tolga abinin de (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/177187-hugo-nun-da-amina-koyim-tolga-abinin-de.html)

bluemoon24 12-01-2009 06:28 AM

hugo nun da amına koyim tolga abinin de
 
diyarbakırlı bir çocuğun hugo'ya ve babası tolga abi'ye gösterdiği tepki..

yapılması gerekiyordu ve yapıldı.

okul filminden senaryok kıtlığından çocuğun manyaklığını bağlayabilecekleri en son aptallığın kanıtı olan replik.

gerçek bir hadise olup izlerken koptuğum ve kendime çok zor geldiğim diyarbakırlı kardeşimizin repliği.

orjinali

-hugonun ..mna koyim

-aa hiç yakışmıyo bi hugocuya.

-senin de ..mna koyim..



hügo programının yayından kaldırılmasına sebep olan, okul filminde de gayet geyik bir şekilde işlenmiş efsanevi söz.

türk halkının haklı serzenişi

hala denk gelsem hugoyu izleyecek olmamdan dolayı, hugonun herhangi bir spor programı ile çakışması halinde, eşimin içinden geçirmesi muhtemel cümle.



spor programı ile çakısan her türlü programa uyarlanabilir ayrıca.

ayrıca bu cümlenin kaynağı orjinal olaydan bahsetmek gerekirse, bu olay ne yazıkki uktedir bende. zira kaçırdığım bir bölümde çocuğumuz bu cümleyi kullanmıştır. tolga abinin yüzünün aldığı hali maalesef ki görememişimdir.

müthiş şehir efsanesinin repliği.

şehir efsanesi olarak http://www.efsaneler.com/... adresinde değerlendirilen, doğru olduğu da iddia edilen şaane hadise. oyun oynarken sinirlenip monitörü kıran bi tanıdığı hatırlatmaktadır ve tahminimce o çocuk şu sıralar ogame oynamakta, düşman filo 500 komuta gemisi yazılarına da daha komplike küfürlerle karşılık vermektedir. hatta saldıran karşısında bişe yapamayınca küfretme geleneğinin de atasıdır. bir nevi ruhani lider, türk idolüdür.

kitleleri peşinden sürükleyen bu çocuğun yüzünü eskitmemek için medyada yer almadığını düşünüyorum. dönüşü muhteşem olacak söyliim.

televizyon başında bizzat şahit olduğum olaydır. ikisinin de amına konmuştur. tolga'nın yüzü hala gözümün önünde... çok talihsiz bir andı... piç kurusu canlı yayının amına koymuştu...

yıllardır yaşlanmayan 3. nesilide etkilemeye başlamış olan bu iki kafadara gösterilmiş en iyi tepkidir. bu tepkiyi o zamana kadar fazlasıyla hak etmişlerdi. neyse halen devam ediyorlar bakalım allah sonlarını hayır etsin demekten başka birşey diyemiyorum.

anadolu'da çocuk olmaktır.. bisekletim olsun istemektir. yakalanılan bisiklet şansını tuşlu telefonun olmamasından kaybetmektir.. bir daha da bu şansı nah yakalamaktır. o hayal kırıklığı ile hugo'nun da tolga abi'nin de anlamını yitirmesidir.



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.