![]() |
tek bakisla karsidakini susturabilme gucu * müthiş bir otorite.. saygının üst limitlerini zorlayan bu karizma karşısında kimse direnemez. bir kez bakmak bile yeter.. acı hayat dizisindeki bakış anında giren dan!_dan!efektlerine dikkatinizi çekerim. * bizim yan komşuda var bundan. e normal tabi adam enine de boyuna da 2 metre. * o iki kisi arasindaki iletisime de bagli olan durum. konusmaya gerek duymadan anlasabilmek guzel sey. * gözünün orta kısmından havayı donduran bir $ey fı$kırır, i$te o fı$kırığı çıkarabilme gücüdür. yani ben bunu yaptığımda böyle hissederim sizi bilemiyorum. tabii bu donduran $ey soğuk bir dondurma durumuna yol açmaz. saydam * bir buz yığıntısı gibi hatta cam gibi evet cam daha uygun buna. böyle kalın bir cam fı$kırır. anla$ılır olarak söyleyeyim, pis bir bakı$ atmaktır, ha bir de "seyirci baskısı" kavramı var ki o daha ba$ka bir $ey. o kar$ındakini tekletir böyle. eğlencelidir. * cennet annelerin ayaklarının altındadır. ve hatta * yılların tecrübesine sahip öğretmenlerde olması muhtemel yetenek. * - ay sonra ayten dedi ki, ben aslında murat'ı seviyorum dedi. inanmıyorum yaa! meğerse... erkan sen benim göğüslerimi mi kesiyorsun? + ehe ehe - anlatmıyorum hiçbir şey ve de konuşmuyorum! pis sapık! * her annede mevcutur böyle bir bakis. * kadir inanır. artık susturmuyor gerçi, daha çok güldürüyor, o kadar çok kasıyor ki kendini. * neredeyse her baba'nın sahip olduğu güç o bakıştan sonra sadece ozur dilerim babacigim denilebilir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM. |