![]() |
herostratos * değerli ve kıymetli hemşerimdir. gayserili olduğu için uyanıktır. kızlar çok koşar peşinden. entelektüeldir. yani blumu olumlu özellikleri vardır. ama çok pintidir. * gelismeler kısmını okuduğumda acil şifalar dilediğim ve durumuna çok üzüldüğüm yazar. * geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim yazardır. ankaralı yazar arkadaşların destek olacaklarına emin olduğum yazardır hatta. * kesinlikle ankara'da olan arkadaşlarımızın zaman geçmeden yardım edeceğine inandığım yazar. * gelişmeler kısmında okuyup içimin ezildiği aaa bende gidiyim kan veriyim dediğim ama ankara'dan 4 gün önce taşındığımız aklıma gelince tüh demişimdir. ama üzülmeme gerek yoktur ankara'da çok yazar arkadaşımız vardır. * benim sözlüge üye olmamı saglayan dostum diyebilecegim tek insan.* * çok güzel asık olan ama bir hafta sonra o büyük askı gecen ask insanı. * lise hayatıma damgasını vurmus adamdır. ilerde lise deyince aklıma gelecek ilk kişidir.* * en kutsal duyguların insanıdır. ** * sen bi gel gel, kırmızı olur, sarı olur, kel kafalısı olur, hepsinden var. sen demiri getir yeter, anladın sen ! * Herostratus is the man who burned down the temple of Ephesus in 356 BC "to make his name immortal".* ayrica ** * başkalarının nicki altında terminoloji dersi vermeye başlamış yazar. * ikinci nesil yazar. * * * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |