![]() |
panda makyaji - 04.07.2008 * yazın gelmesiyle birlikte solaryuma girerek, ortalıkta "suratında tüp patlamış" edasıyla dolaşan yurdum ünlü/ünsüzlerinin hiç istisnasız bu kategoriye dahil olduğu ve vazgeçemedikleri makyaj türü. Sanki bana dersin akşama kostüm partisi var da * bu da davetli. kostümü de panda kostümü hasbamın. Garip bi ambiyans ilginç bi konsept. düşünsene surat alabildiğine gerçek ten renginden 3 ton koyu fondoten ile iyice bulamaç halde, göz ve çevresi beyaz ışıltılı far ile aydınlatılmış, gözün iç ve dışı siyah göz kalemiyle iyice belirginleştirilmiş. Suratta "dur ben şu havamla kıçımı arşa değdirip bi geleyim" ifadesi. Her resimde, Kişi kendinden emin, Fotograflarda alabildiğine nur cemali. tanım: yapan kişiyi, erkeklerin arabalarını full donanım modifiye etmesi gibi, neon ışık taktırtıp ışıl ışıl bi hale büründüren makyaj. O arşa değen kıça da nitro taktır teyze daha çabuk gidip gelirsin... aha bu da resmi http://img232.imageshack....027/firefly2bulentdn2.jpg not: kırk yıl arasam bu kadar uygununu bulamazdım lan. Makyaja demiyorum dikkat. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |