Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   darkolog (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/159065-darkolog.html)

bluemoon24 10-01-2009 07:07 PM

darkolog

* bir sözlük çaylağı.

* artık yazar olan sözlük kişisi

* uludag sozlukle tanıştırıp nede iyi etmişim dediğim kırılgan olmayan insanı üzmeyen kral insandır bir numaralı kardeşimdir.

* ilginc nickli sozluk yazari.dark "karanlik" log "bilim" olarak kullanilir.karanlik bilimi anlaminda kullanmis sozluk yazari.yaratici sozluk yazari.ayrica cok aciklayici biri.hos geldiniz efendim.bur*

* entrysinde kendimi bulduğum, "biz senle anlaşacak gibiyiz, at bi msj da tanışalım" dediğim yazardır.

* aynı düşünceleri paylaştığımızı düşündüğüm sözlük yazarı.yazıları takip edilesidir.

* darkolog kimdir adlı piyesde başrol oyuncusu.

* 19 mayis adaya gidemeyenler msn zirvesinde msn nicki farklı olduğu için, sürekli kimsin sen sorusuna maruz kalan bahtı kara yazar.

* dun gibi hatirliyorum sozluge gelisini

aa dedim ne guzel nick

r harfinden bir sey cikmiycak

kasmiyim kendimi

o karizma nick sahibi

lutfen kiskanmayin kendisini

ondan yok guzeli

gizemli bir yazar kendisi.

*

* hoş sohbet yazar. muhabbeti içten ve samimi. sözlük için yararlı olacagına inandıgım kaliteli uuser.

* hos sohbet ve ayni zamanda yaratici olan bir yazarimiz..banka hortumlari ureten firmalara karsi olan savasimizda cok guclu bir destekcimiz olucak *

* sevgili, saygılı, tavrı net, ifadeleri açık, cana yakın, sözlüğün kaliteli kalemi.

* kız mı erkek mi daha tam anlayamadığım yazar. msn avatarına durduk yere küçük kız fotoları koyan, oglum yazdığım zaman "oğlum mu?" diyerek gülücük atan, esrarcengiz kişilik. *

* sıcaklar yüzünden vampirlik yapamayan yazar. ayrıca asla tiki değildir*

* oldukça düzgün yazıları olan yazar.mutlaka takip edilmesi gereken bir yazardır aynı zamanda.

* son derece iyi niyetli, biraz utangaç ,kaliteli müzik dinleyicisi sözlük yazarı.ilgiyle takip ediyoruz.

* bir an için yanlış yaptığını düşünüp* resmen üzerine yürümeme rağmen,alttan alıp bana açıklama yapmaktan kaçınmamış yazar.beni uludağ sözlüğe getiren insan.***

olgunluk abidesi bir dark-olog*

* halini hatırını bayadır sormadığım ablam.**

* her yerinden asalet akan güzel insan.onu,ufak bir pc oyunuyla bile mutlu etmek insana ayrı bir zevk verir.konuşurken ara sıra uykusu gelir,bazen canı kan çeker,avlanmaya çıkar.ama bilirim ki o hep ordadır ve karanlığını,içi geçmiş gothic özentisi muhabbetlerle değil her zaman içinden gelen o asil duygularıyla hissettirir.

şu aralar benim yüzümden 1920 yılının irlanda'sında hapsolmuştur*.ama böylesi daha iyidir.gerçek dünyada,bazı yeşil başlılarla uğraşıp canını dolayısıyla canımı sıkacağına,varsın oyununu oynasındır.

daima karanlıkta kal güzel dostum...

ışık...bizim gibilere huzur vermez,

sadece gözlerimizi yakar...

* gun itibariyle nese patlamasi yapmis,planlari bile konusturan,hatta konusturmakla kalmayip eylemler de yaptiran * yazar.allah iyiligimizi versin *

* bu aralar bir takım sorunlarla boğuşan , bir an önce atlatmasını dilediğim , iyi niyetinden, dostluğundan hiç bir zaman şüphe etmediğim yazar arkadaşım.

* karşısında hiçbir sorunun duramayacağı kadar güçlü bir yapıya sahip olduğunu bildiğim yazar.

hayatı sorgulamayı, önüne altın tepsilerde sunulmuş basit hayat gerçeklerini reddetmeyi, araştırmayı, her şeyi akıl - mantık süzgecinden geçirmeyi hayatının en önemli gerçeği yapmış, aynı paralelde düşündüğümüz, aynı yollardan gerçeklere ulaşmayı seçtiğimiz yazar.*

* guldururken klavyeye bira dokturen yazarimiz,kiniyoruz..

* bir akşam beni msn de soru yağmuruna tutan, sevgilisini gurbet ellere yollamış sıcak kanlı yazar kimse. * *

* isteğe göre ayar vermeyen kişi.*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 PM.