![]() |
tuba06 * görünce "bu ne lan mirc nicki gibi" dediğim yazar bünye. hayali diyalog paleface: slm tuba06:slm p:nbr? t:iilik senden nbr? p:benden de iilik. t:nerden? p:çemişkezek sen? t:ankara p:adın ne? t:salak mısın sen yaa yazıo yaaaa. p[img]/images/smilies/tongue.gif[/img]ardon yaa.. t:senin adın ne p:abdülkerim asl t:ya sen salak mısııın? ignore etcem bak. p:ignore ne yaa? t:bye ya da şöyle bir diyalog p:slm t:slm p:nbr t:ii senden? p:ben de ii asl? t:23 m ank p:bye 1 seneyi aşkın süreden sonra balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkinliğinde edit: başlık başıma kalmış lan. üstte en az 5 entry vardı nereye gittiniz oğlum? * nickinden doğma büyüme ankaralı olduğu anlamı çıkartılabilecek yazar. akla ister istemez tuba unsal' ı getirmektedir. * yumuşak g harfiyle başı dertte olması muhtemel yazar kişisi.* * user name de esinlenme sezdiğim yazar.**.Hoşgelmiş sefalar getirmiş yazardır. Dillere destan ankara zirvelerine de beklemekteyiz. * yenı yazar. hoş gelmiştir. * ismi ile bana, çok değer verdiğim bir insanı hatırlatan yazar kişi... sol framede görünce hoş duygular oluşuyor insanda, ister istemez... * ilk zirvesine bugün gelmiş hepimizle pek bi kaynaşmış tatlı mı tatlı dişican. bunu saymayız diğer zirvelerede bekleriz yazarı. * * * şirin olduğu söylenen ama sadece aynı nesilden olduğumu bildiğim yazar. * zirve olayına adım ataraktan gerçek bir uludagsozluk lü olma mertebesine ulaşmış yazar kişisi.. ama hızlı içiyor yahu, fondip falan.. yetişilmiyor pek, yok ben ağırdan aldım bi seferlik, ona denk geldi o da. * tanışmaktan ziyadesiyle memnun olunan ve dahi nikiyle * ilgili yorum yapanı uçuracak kişidir.. benden söylemesi, çakmak çakmak bakıyor zira. aman diyim..* * yazdığım bir entry için beni uyararak hatamı görmemi sağlayan ve bununla beraber ne kadar dikkatli bir yazar olduğunu anlamamı sağlayan dost kişilik. * ankara 2006 ya veda zirvesinde tanıştığım şirin hatun. bir an önce gidip gelsin, şu finallerini atlatsın, daha onunla çok işimiz var yazarı. * canım dostum kanksım seni çok sevem öpem. * 06 plakalı yazar.* * tavla üstadı, iddaa yorumcusu. * 1. yaş şenliklerinden biraz korkmuş yazar. biz deliyiz azıcık böyle, evet evet nice yıllara sana da aaa ilk ben kutlamışım, ne güzeel - kızım, bunu geyik masasına al, konuşsun, kaynaşsın.. * komşum olan yazardır. * * 1. yılın kutlu olsun yazarı. * birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı... * tavla müsabakasına davet etmeyi ve fincanla zar attırmayı düşündüğüm yazar. * sozlugu popstar sanip yanlis nick aldigini dusundugum yazar. haftanin birincisi tuba06. * niki * millete pek bir dert olmuş yazar kişisi, arkadaşım.. yok nerelerine batıyor anlamıyorum da.. sinirlendim şimdi.. * 1. yıl sebebiyle yapılan msn zirvesinde, göndermiş olduğu titreşimler ile, zirveye katılanlara elektrikli sandalyede oturuyormuş hissi veren yazar. * yol yorgunu olmasına karşın, taa ankaralaradan kalkmış gelmiş zirve boyunca konuşmanın pek nasip olmadığını buna karşın hiçbir şikayetini duymadığım tatlı yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM. |