Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   tuba06 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157144-tuba06.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:07 PM

tuba06

* görünce "bu ne lan mirc nicki gibi" dediğim yazar bünye.

hayali diyalog

paleface: slm

tuba06:slm

p:nbr?

t:iilik senden nbr?

p:benden de iilik.

t:nerden?

p:çemişkezek sen?

t:ankara

p:adın ne?

t:salak mısın sen yaa yazıo yaaaa.

p[img]/images/smilies/tongue.gif[/img]ardon yaa..

t:senin adın ne

p:abdülkerim asl

t:ya sen salak mısııın? ignore etcem bak.

p:ignore ne yaa?

t:bye

ya da şöyle bir diyalog

p:slm

t:slm

p:nbr

t:ii senden?

p:ben de ii asl?

t:23 m ank

p:bye

1 seneyi aşkın süreden sonra balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkinliğinde edit: başlık başıma kalmış lan. üstte en az 5 entry vardı nereye gittiniz oğlum?

* nickinden doğma büyüme ankaralı olduğu anlamı çıkartılabilecek yazar. akla ister istemez tuba unsal' ı getirmektedir.

* yumuşak g harfiyle başı dertte olması muhtemel yazar kişisi.*

* user name de esinlenme sezdiğim yazar.**.Hoşgelmiş sefalar getirmiş yazardır. Dillere destan ankara zirvelerine de beklemekteyiz.

* yenı yazar. hoş gelmiştir.

* ismi ile bana, çok değer verdiğim bir insanı hatırlatan yazar kişi... sol framede görünce hoş duygular oluşuyor insanda, ister istemez...

* ilk zirvesine bugün gelmiş hepimizle pek bi kaynaşmış tatlı mı tatlı dişican. bunu saymayız diğer zirvelerede bekleriz yazarı. * *

* şirin olduğu söylenen ama sadece aynı nesilden olduğumu bildiğim yazar.

* zirve olayına adım ataraktan gerçek bir uludagsozluk lü olma mertebesine ulaşmış yazar kişisi.. ama hızlı içiyor yahu, fondip falan.. yetişilmiyor pek, yok ben ağırdan aldım bi seferlik, ona denk geldi o da. * tanışmaktan ziyadesiyle memnun olunan ve dahi nikiyle * ilgili yorum yapanı uçuracak kişidir.. benden söylemesi, çakmak çakmak bakıyor zira. aman diyim..*

* yazdığım bir entry için beni uyararak hatamı görmemi sağlayan ve bununla beraber ne kadar dikkatli bir yazar olduğunu anlamamı sağlayan dost kişilik.

* ankara 2006 ya veda zirvesinde tanıştığım şirin hatun. bir an önce gidip gelsin, şu finallerini atlatsın, daha onunla çok işimiz var yazarı.

* canım dostum kanksım seni çok sevem öpem.

* 06 plakalı yazar.*

* tavla üstadı, iddaa yorumcusu.

* 1. yaş şenliklerinden biraz korkmuş yazar. biz deliyiz azıcık böyle, evet evet nice yıllara sana da

aaa ilk ben kutlamışım, ne güzeel

- kızım, bunu geyik masasına al, konuşsun, kaynaşsın..

* komşum olan yazardır. *

* 1. yılın kutlu olsun yazarı.

* birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...

* tavla müsabakasına davet etmeyi ve fincanla zar attırmayı düşündüğüm yazar.

* sozlugu popstar sanip yanlis nick aldigini dusundugum yazar.

haftanin birincisi tuba06.

* niki * millete pek bir dert olmuş yazar kişisi, arkadaşım.. yok nerelerine batıyor anlamıyorum da.. sinirlendim şimdi..

* 1. yıl sebebiyle yapılan msn zirvesinde, göndermiş olduğu titreşimler ile, zirveye katılanlara elektrikli sandalyede oturuyormuş hissi veren yazar.

* yol yorgunu olmasına karşın, taa ankaralaradan kalkmış gelmiş zirve boyunca konuşmanın pek nasip olmadığını buna karşın hiçbir şikayetini duymadığım tatlı yazar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM.