![]() |
SUNAY AKIN sizce ne demek, SUNAY AKIN size neyi çağrıştırıyor? * tartışmasız en iyi şairlerden biri. onu 1 saat dinleyince 2 kitap okumuş gibi oluyorum.. hani derler ya kitap gibi adam.. işte Sunay AKIN tamda bu tabir anlam bulsun diye dünya ya gelmiş olmalı... bana istanbulu sevdiren adam... Kendine özgü bir şair, iyi bir hatip. Olayların ilginç yanlarını bulup ortaya koymakta usta. sunay akının semih saygıner için yazdığı bi şiiri... trafik kazasında kaybedince anne babasini çıkmaz oldu bilardo salonundan üç topun birbirine inceden dokunmasinda ustalastı,sıcacık... üç top anne,baba ve çocuk! Denize dusen bir oyuncaktir Kız Kulesi soruyorum berber koltugundan iki ayna arasinda akip giden goruntume sair olaniniz hangisi Pencere tullerine gelinlik diye sarilan o kucuk kiz nerede simdi gemim coktan batti denize inen tum filikalarıma erkekler bindi Duvardaki yangin dugmesini orten cam parcasiyim kurtulusun olacaksa hic dusunme ayakkabinin topuguyla kir beni İnanıyorum uzaylilara duymaliyim birilerinden yildizlardan nasil gorunurdu diye mahallemizdeki yazlik sinema Ogrendim saat kulelerini kibrit kutularından bagisla beni iki dunya savasinin yasanildigi yuzyilda nufus cuzdanimdaki 62'den yaptigim tavsan Türkçe'si bozuk bir yazar...Türkçe'si bozuk bir şair... Oyuncak müzesi entel sosyalist öyle heyecanlı hikaye anlatıyoki sanırsn ne olacak ve bakıyon bi ok da olmuyoo Kocaman bir yürek, Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |