![]() |
UĞUR POLAT sizce ne demek, UĞUR POLAT size neyi çağrıştırıyor? * gözleri ndekı o koyu derınlık ınsana acayıp bır dıngınlık verıyor.galıba bu adam hayattakı ılac gb oyunculardan bırısı. bence muhteşem bir oyuncu başka ne olabilirki harika! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! aynaya bak uğur gözlerinin cevresindeki kıvrımlara bak. sen güldüğün zaman o kıvrımlarda yüreğim sıkışır. Türkiyede sevdigim en iyi oyuncu cok başarılı oldukca yetenekli olagaüstü işini cok ciddiye alan biri onun için ne diyebilirimki dört dörtlük onun gibi oyuncular zor bulunur Uğur Polat adam gibi oyuncu hani şu jön dediklerimizden özellikle salkım hanımın taneleri ve yeditepe İstanbul'daki derinlerde kaybolmuş solcu rolü mükemmelliğin dile gelmiş haliydi ama onu 'apolitik' olduğunu söyleyen sevgilisiyle yakıştıramıyorum.ÇOK AMA HADİDDEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU Muhteşem bir tiyatrocu...çok daha fazla adından söz edilmeli... süperrr karakter adamı sanatın her alanındaki fanatizm bana göre değil ama Uğur Polat denince orda durup,düşünüyorum.kaliteli,karizmatik ve hoş bir insan... adresi en çok aranan orta yaş erkeği...allah yaratmış kul napsın.. Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |