![]() |
HALİT ERTUĞRUL sizce ne demek, HALİT ERTUĞRUL size neyi çağrıştırıyor? * harika bir yazar daha ötesi hayatının her kesiminde örnek bir kişilik.yazdıgı bütün kitaplar harika. severek okuduğum ilk kitabı **DÜZCELİ MEHMET** ALLAHIM o ne müthiş bir romandı hala unutmuş değilim hocam ALLAH sizlere çoook uzun ömürler versin harika bir hocaaa keşke tüm hocalar onun gibi olsa müslümanlık kurtulur canan,kendini arayan adam,kendimi buldum ve birçok kitabını okudum kısacası MÜKEMMELLLLLLLLLLL bir insannnnnnnn ALLAH razı olsun ondan mükemmel bir kalem.... genellikle yaşanmış olayları yazıyor.ne güzel bi kalem yaa diyorum bazen.allah razı olsun ömrün uzun olsun daha cok yaz cok insanı aydınlat Halit Ertuğrul Beim için çok önemli bı hoca kitaplarıda sırf şu anki gençler için bence onun kitaplarını okumayan bı genç kalmasın hatta yaş farketmez herkes okumalı bence insana tekrar kendini kazandırıyor gerçek değerleri öğretiyor insana ne kadar övsemde yetmez helede 'DÜZCELI MEHMET' ve 'KENDİNİ ARAYAN ADAM' süper eserler o süper bi yazar ALLAH ONDAN RAZI OLSUN kitaplarını okumayan kalmamalı... kitapları harika ve gerçek hayattan alınmış eserler. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM. |