![]() |
SİMETRİ HASTALIĞI sizce ne demek, SİMETRİ HASTALIĞI size neyi çağrıştırıyor? * Simetrinomi.Komutanım bozardı ben düzeltirdim,bozardı düzeltirdim.Sonra fark etti bende rahatsızlık olduğunu, bu sefer daha sık yapmaya başlayınca telaşımı seyretmek için, dayanamadım söyledim komutanım lütfen şu masanın düzenini bozmasanız..güldü..Ertesi gün sabah girdiğimde büroya masanın yönü değişmişti. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Askerden kaldı bana bu hastalık.(artık masamın düzenine kimse karışamıyor) veznedar ve vatandaş -bu camda niye 3 tane delik var -sesinizi duymak için beyefendi -hayır niye üç tane? -efendim bir deliğe burnunuzu sokuyorsunuz diğer ikisine gözünüzü -olmaz olamaz! ben bu üç deliğin altına dördüncüsünün yapılmasını istiyorum. hatta beş iki üst iki alt bir tanede ortada Enteresan bir hastalık... Bu dertten muzdarip insanlarla bir arada olmak da o derece enteresan... neymiş efendim,bir evde kanepeler karşı karşıya dizilmeli imiş... Yan yana olmaz,olamaaaz.. O tablo biraz eğri mi duruyor ne? Hah,şimdi oldu.... Tarzı hezeyanlar... Zor azizim,hakikaten zor... çok şükür kurtuldum..nasıl mı? oraya bakmıyorum....bakmamaya çalışıyorum.....azıcık bakıyorum....biraz daha bakıyorum....gözlerim faltaşı gibi oluyo....kafamı çeviriyorum.... içim içimi yiyo.....yerimden kalkıyorum....gidiyorum ve düzeltiyorum......bunu hep yapıyorum.....kurtulduğum filan yok..... kurtulmak istiyorum sadece....ama nasıl? ? ? ne bırakması daha beter olunuyor..dağınıklık/dağınık insanlarla yaşamak bu hastalığı daha fazla tetikliyor [img]/images/smilies/frown.gif[/img]( uff bende de var yaa n'apcaz..annem atıcak yakında benı evden..ama bi tavsiye:dagınık insanlarla yaşayın..bi süre sonra insan takibi bıakıyo.. simetri hastalığı bence psikolajik bir rahatsızlıktır.buda insanda önüne gecilmeyecek sorunlar oluşturur bkz: obsesif kompulsif simetri takıntısı desek olmaz mı şuna? bu terime yorum yapam arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla simetri hastaları biraz da uyuşuk oluyor...o kadar onu düüzelt,şunu kaldır,bu yamuk duruyo el atıver denilene kadar kalkar kendim yaparım. Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 PM. |