![]() |
BİLAL sizce ne demek, BİLAL size neyi çağrıştırıyor? * Sen yoktun Sultanım Bilal ezan okuyamaz oldu. Ne zaman teşebüs etse Ezan okumaya Muhammed Resululah derken yere yığılır kalırdı, kalkamazdı yerinden. Bilal en iyi ezanı sen varken okurdu sultanım. O, müezzinlerin efendisi... O, cesaretin ve sabrın misali... O, en sevgili olanın dost edindiği... Rengi gecenin rengiydi,kendisi yıldızı oldu.. su gibi ıslatan,ıslatış demek bilal ya da diğer bir okunuşla belal... güzel kız ismi olur haberin olsun [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) kız ismi düşünmemize gerek kalmadı dememe ramak kaldı bu sefer )))) ramak kalmıştı ne yazık ki... Ve 29 ekim 1987 Bilal de can evinden vuruldu Yaprak yaprak düştü Şehit kanlarının karıştığı toprağa Görün dağlar Görün nasıl döne döne savaşıldığını Görün sözlerinde duranları Ve sonrakilerin nasıl sözlerinde durduklarını... ŞEHİD BİLAL YALDIZCI - (25 EKİM 1987) '... 'Bilal ölmüş' derlerse sakın inanma ana... Bil ki ben şehid olmuşumdur... Şehidler ölmez ana! ..' ben de size soruyorum adımın anlamını bilmek istiyorum huzur sokağının baş kahramanı... Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM. |