![]() |
FAZLA KİLO sizce ne demek, FAZLA KİLO size neyi çağrıştırıyor? * biz kadinlarin korkulu rüyasi (: üç'e beş [img]/images/smilies/smile.gif[/img] pazartesi rejimin ilk ve son günüdür... ..[img]/images/smilies/frown.gif[/img]( ......malaseeeeeef bir geldi mi, bir türlü gitmiyooo! obezitosların korkunç kabusu. sorun haline getirmemek lâzım... yürüyüşü seviyorsanız,kendinizi hiçbir nimetten mahrum bırakmadan (ama dengeli tüketmek kaydıyla [img]/images/smilies/smile.gif[/img] formunuzu korumanız mümkün. kardeşim kadınlara kurulan medya destekli tuzak.. bknz...balık eti seven yazar görüşü...- )) ..Pp benim de başımda olan bir dert.fakat uygun kıyafet seçimiyle halledilebilecek bir problem.niye günümüzde güzel kadın ince olarak adlandırılır bilmiyorym ama düzgün fizik ilgi çekici gerçekten.Zamanla ilgili sanırım.Ortaçağda balık etli kadımlar ilgi çekici sayılırdı.nü tablolara baktığınızda hiç sopa gibi kadın göremezsiniz.Bir yazı okumuştum.adamın biri kilolarından şikayet eden karısına cevaben şöyle diyordu:sen ne kadar şikayet etsen de vücudunda dokunabileceğim alan miktarı arttığı için ben seviyorum onları seni sevdiğim gibi.......... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 AM. |