![]() |
KAÇAK sizce ne demek, KAÇAK size neyi çağrıştırıyor? * bi daha bu yollatrı aynı hevesle yürüyemem..... kaçak çay,kaçak göçmenler,gaz kaçağı,harrison fort ebru gündeş'in şarkısı.... ...bir daha, bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm, kimbilir, ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm ne malum, dünya gözüyle bir daha görürmüyüm yaptığı bir iş dolayısı ile kendini suçlu hisseden bu yüzden kaçan kaçağın olduğu yerde kaçakçıda mutlaka vardır. kaçakçı, var oluşunu sınırlar ötesinde arayan macera tutkunu gezgin renkli tv.lerin olmadığı dönemlerde...dr.kimble ile tanışmıştık...heeeyt bee....30 yıl olmuştur herhalde ) Doktor Richard Kimble...1974 veya 1975 yıllarında Televizyon yayınlarının akşam saat 20.00'de başlayıp 24.00'de bittiği ve en güzel,adam gibi Televizyon yayıncılığını yapan TRT'de izlemenin zevkini yaşadığım dönemlerin Televizyon dizisi....şaka bi yana ben bayağı bi ihtiyarlamışım doğrusu,hatta dinozorluk kademesine bile gelmişim......... =0(((( Kaçak sanırım daha dönmedi... Tık yok... Bir kaç gün daha bekleyelim bakalım... hissediyorum bir gün çok ani olacak çok sessiz belki, belki çok şirretçe... hissediyorum olacak bir gün üstelik kimsesizce... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM. |