![]() |
ACAYİP Bİ KİŞİLİKSİN! sizce ne demek, ACAYİP Bİ KİŞİLİKSİN! size neyi çağrıştırıyor? * karşıma geçip saçma sapan konuşan arkadaşlara kapa çeneni manasında kullandığım cümle[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] o acayip kişiliklerden bir ağacın üç dalı misali şimdilik...elimde sıkıca tutuyorum...eee benim için numune sayılır...bir kopyasına daha rastlayana kadar tabii... gelde gülme ağlanacak haline kişiliğin... kimlerin elinde kişilik oldu da çıktı meydanlara... id, ego, süper ego... yok yok öyle değil.. ego, ego, ego [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) bızım ewde bundan 2 tane war uzmanlar uzerınde calısma yapıyor cozmek ıcın ama zor [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Acayip bir ademoğluna,'Acayip bi kişiliksin..' dersen,o ademoğlu önce yüzüne 'acayip acayip ' bakar,sonra da sana 'hadde yaa, kimseler benim kişilikli biri olduğumu sanmıyordu sen nasıl anladın.? ' diye sormaz mı? garip, durduk yerde dumur olmaz mı? günah değil mi? ? ? ? Yapmayın arkadaşlar elleşmeyin garibe... cok duyarim... sagolsun cevrem hic mahrum birakmaz beni bu cumleden... normal dozaji asan tavirlar icerisindeysin alninin ortasina yapistiriverirler..... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) bende soylemesi... hakaret midir iltifat mı orası muamma [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) avrupa yakasını hatırlatıyo accayp bıııı kııışşıılıksııııııın yanıııııı Söyleyen kişiye ve kullandığı ses tonuna göre olumlu veya olumsuz anlama gelebilecek cümle.Söyleyen kişi bunu gülümsyerek ve son heceyi uzatarak söylemişse iltifat kabul edilebilir kaşları çatık, bağırarak söylemişse pek olumlu bir anlamı yoktur. allah seni nası biliosa öyle yapsın anlamında Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |