![]() |
ALEV sizce ne demek, ALEV size neyi çağrıştırıyor? * benim adımda alev güzel isim bende alev gibi yakarım ama alay edilidği için güzel değil ama çok güzel bir isim kendi adım diye sölemiyorum ama çok çekiçi bir isim:d ALEV YANICI MADDE, AMA HER YANICILIK FARKLIDIR, KİMİNE GÖRE AŞK, SEVĞİDİR,BANA GÖRE İSe DE FARKLI ŞEYLER ÇAğRIŞTIRIYOO [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) YALAN DÜNYADA YALAN YANGIN İŞDE İNSANLARIN Kİ ) Benimde sevgilimin adı ALEV.Aşkımızın adı ALEV soyadı DENİZ isimlerimizde ne kadar zıtmış ya [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) benim sevdiğim kızın adıda ALEV sizce bana ne çağrıştıra bilir durun ben söyliyim Acı Lanet EZİKLİK Vijdansızlık İinsan sevdiğine kavuşamıyorsa bu ve bunun gibi insan hayatını etkileyecek bi çok şey geliyor.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin ama yinede hayat yaşamaya DEĞER alev kızgın ateş demektir. bende cehennemi,cehennem ateşi çagrışırıyor Sıcak bir kavram, güzel bir isim, Dikkat aman yakıcı bir cisim, Bana yakıştıranlar çok haklı, Anlam olarak adımda saklı :-)) yeni tanıştıgım we cok deger werdiim o güzel kızın ismi.. alev alev alev... yandığımı görüyorsun... bir teselli istemedin... istemem de biliyorsun... pek severim alev diyince bağra çığra söylerim bu şarkıyı... sıcak çok sıcak Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |