![]() |
GÜZEL KADIN sizce ne demek, GÜZEL KADIN size neyi çağrıştırıyor? * bu aralar öyle bir kadın türünün olduğunu öğreten şahsiyet. aşık olduğum kadın.akıllı, kültürlü, ahlaklı, iyi yürekli ve başarılı. ben sanırım bir müddettir cennetteyim : [img]/images/smilies/smile.gif[/img] alara koçibey uzan sarışın bayanlar.......genelde daha estetik oluyorlar..... bir nicole kidman......bir claudia schiffer....... amaa....... esmerlerden de......gerçekten inanılmaz olanları var....... meselaa.......Ayşegül Aldinç.......gerçek bir kadınnnn.............her ne kadar yaşlansa da........... milla jovovich tam şahane ) bütün güzel kadınlar zannettikler ki aşk üzerine yazdığım her şiir kendileri için yazılmıştır oysa ben hep acısını çektim onları laf olsun diye yazdığımı bilmenin. ne ilgisi var demeyin! hep acısını çektim herkesin zannettiği kadar zeki olmadığımı bilmenin. KATE WİNSLET. Dünyanın en güzel kadını. -kalçalar cenifır yüz biritniii bacaklar korniiikovaaa dudaklar ancelina joliiii mübarek -abi fazla olmadı mı? -hakket yaaa! ! kalçalar o kadar ii diillmişşşş [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) xiring jin.... xiring pirek... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |