Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Sosyal Fobi

Uyarılar

Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün yeni bir şey farkettim. Bir anlık bir duygunun binlerce kelimeye bedel olabileceğini gördüm. Bir kavrayışın, farkına varmanın, görmenin, üzerinde çalıştığınız şeyi darma duman edebileceğini hissettim. Sosyal fobi dediğiniz şeyin merkezine inebilirseniz, içeri girip kökenini görebilirseniz, geri geldiğinizde onun olmadığını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi

Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-10-2012, 04:56 PM   #11 (permalink)
bir damla deniz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Bugün yeni bir şey farkettim. Bir anlık bir duygunun binlerce kelimeye bedel olabileceğini gördüm.

Bir kavrayışın, farkına varmanın, görmenin, üzerinde çalıştığınız şeyi darma duman edebileceğini hissettim.

Sosyal fobi dediğiniz şeyin merkezine inebilirseniz, içeri girip kökenini görebilirseniz, geri geldiğinizde onun olmadığını görebilirsiniz. Sadece görmeniz gerekiyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2012, 01:47 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Gökyüzü.
Mesajlar: 219
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Bugün gayet rahat davrandım ve hiç bi şekilde konuşulanları üstüme almadım.
Eğer hakkımda konuşuyorlarsa da çekemedikleri içindir dedim
Bazen birileri bakınca uyuz oluyorum, hangi kusurumu arıyor acaba? diye düşünüyorum ama artık o duygu da git gide azaldı.
Çünkü ben kendimi biraz da olduğum gibi kabul etmeye karar verdim. İnsanlara olumlu yönden bakmaya başladım.. Hep olumsuz yönlerini gördüm bu güne kadar, bundan sonra öyle olmasını istemiyorum. Bu benim hayatım sonuçta, hiç bi söz, hiç bi ifade beni değiştirmez.Ben her zaman olduğum gibi olacağım ve hiç bi şekilde kimseyi önemsemeyeceğim.-Dostlarım ve ailem dışında- Değer vermeyene bende değer vermeyeceğim, çünkü ben dünyayım, benim düşüncelerim bu, benim kararlarım!
Elalem ne der diye düşünmekten özgür bırakamadık kendimizi, ifade edemedik. Ama inanıyorum bundan sonra öyle olmayacak! :))
Dünü kovuyoruz ve geleceğimize bakıyoruz. Yaslanın arkanıza, rahat olun biraz.
Gerçekten hayat her şeyi önemseyecek kadar uzun ve gerçekçi değil :)
Gerçek olan sizsiniz ve düşünceleriniz. Gerçeklerinizi bi ayna gibi yansıtmanız dileğiyle.
Herkese güzel değişimler :)

__________________
Kuşlar kaderle uçar.
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2012, 03:35 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

bankaya para yaptırmaya giderken çarşıda canım sıkılmaya başlamıştı. Farkında olmadan sürekli kendi hakkımda düşündüğümü farkettim. Bende ilk iş olarak sahip olduğum şeyler için şükretmeye başlamıştım. Bankaya kadar kendimi çok iyi hissediyordum. Bankaya girdiğimde ise aynı ruh haline girdim tekrar.

Nedense insanlarla göz göze gelmek istemiyordum. Bu durum bir süre daha sürdü sonra tekrar şükretmeye başladım ve buda geçici olarak işe yarıyordu. Sonra tekrar canım sıkılmaya başlamıştı. Dedimki insanların bana bakmasından neden rahatsız oluyorsun. kendini sevilmeye layık görmüyor musun ? Hem sende bakıyorsun insanlara gözlerinin içine. İkide bir bana baktığını düşündüğüm kişide ise bir defa bakıyorsa heee normaldir dedim. 2 veya 3 defa bakıyorsa etkilenmiştir.

Sonra kendi kendimle konuşmaya devam ederken özgüveni olan insanlar bu kadar rahat bakabiliyorken başkalarının gözlerine ben neden bakmıyorum dedim. Cevap çok basitti insanların gözünün içine bakmakla ilgili olumsuz ve yanlış inançlara sahiptim ve haliylede insanların gözlerine bakamıyordum.. Ben insanların gözlerine bakmasına yanlış inanç bağlamışken başka biri çevresindeki insanlara çok daha rahat gözünün içine bakıyordu..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2012, 02:23 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Gökyüzü.
Mesajlar: 219
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

BykuS; sana katılıyorum. Onlara normal gelen şey bize a-normal geliyor. O yüzden böyle olduk zaten, bunu bilinçaltımıza yerleştirdikleri gibi biz de onları teker teker düzelticez buna inanalım yeter ki :)

Bugün daha yapmadım ama hızlı konuşma ve akıcı konuşmayla ilgili çalışmalar yapmayı düşünüyorum ve motivasyonlar..
Her zaman ki gibi olumlamaları da eksik etmiyorum/etmemeliyiz. Bu gelişim sürecinin hızlanmasını sağlıyormuş :)) Bi de ben çok tembel olduğumu düşünüyorum bazen, oturduğum yerden kalkamıyorum resmen. Bu da çok olumsuz etkiliyor. Onun hakkında araştırma yapmayı düşünüyorum. Ve insanların görüşlerini fazla önemsememek için yine araştırma yapıyorum yeni bilgiler bulurum umarım.

Yorumlarınız için de teşekkürler hepiniz çok iyi gidiyorsunuz :))
Daha da iyi olacağız buna inanın yeter..
__________________
Kuşlar kaderle uçar.
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2012, 02:36 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
huriye_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2012
Mesajlar: 166
Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huriye_89 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

her zmanki gibi önüme gelen herkesle bi şekilde muhabbet kurmaya çalışıyorum. umarım isteyen herkes istediği gibi sosyal hatta çok çok sosyal olup aşar bu sorunları.
__________________
"Mükemmel,kuvvetli,etkili,sevecen,uyumlu ve mutlu bir bütünüm."
The Secret
huriye_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2012, 11:56 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Gökyüzü.
Mesajlar: 219
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Ben bugün hızlı ve akıcı konuşmayla ilgili çalışmalar yaptım.
Çünkü bazen kelimeleri yutabiliyorum bu yüzden karşımdaki anlamıyor ve tekrar etmek zorunda kalıyorum. Buna da biraz kısık sesle konuşma eklenince anlaşılmıyor hiç. Bu sorunu halletmem lazım. Bence doğru bi iletişim için çok gerekli bu.
Bugün listeme şunları da ekledim;

-Bir işi yaparken unutmamak için mutlaka bir yere yazın, aklınıza güvenmeyin.
-Her işinizi sağlama alın, ''belki''leri hayatınızdan çıkarın.
-Keşkelerle uğraşmak yerine iyikilere odaklanın.
-Kötü bi tecrübenizi kafanızdan silip,atın.Bugüne bakın;
Dünü kafaya takanlar,mutlu olamaz ve bugünü yaşayamazlar.
-Her şer'de bir hayır vardır,bunu unutmayın.
__________________
Kuşlar kaderle uçar.
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2012, 08:49 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Gökyüzü.
Mesajlar: 219
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?


Mutlu olmak için, huzur için, sağlık için, başarı için, yaşamak için, özgürlük için, barış için;
Çabaladım,bu kadar.

__________________
Kuşlar kaderle uçar.
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2012, 12:40 AM   #18 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

birde çok tembel olduğunu düşünüyorsun ya zeynep atalet konusunu araştır istersen bi. Kısık sesin çıkması ise duygularını bastırmak olarak yorumluyorum. Ayna egzersizi sana iyi gelicektir. Tabii evdekilerden çekiniyorsan onlar olmadığı zaman bunu uygulayabilirsin...

Kesin karar verirsen,kolaylıkla kurtulabilir.Özgürlüğüne Kavuşabilirsin
Önemli olan,GERÇEKTEN KARAR VERMEK.KAFADA BİTİRMEK.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-10-2012, 02:38 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
huriye_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2012
Mesajlar: 166
Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huriye_89 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

sosyal fobiyi yenmek için sadece kendini değil,başkalarını da mutlu etmek gerekir diye düşünüyorum ben. ama tabi bunu insanlara kendini kullandırmadan yapabilmek lazım,dikkatli olmakta fayda var=)
__________________
"Mükemmel,kuvvetli,etkili,sevecen,uyumlu ve mutlu bir bütünüm."
The Secret
huriye_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-10-2012, 08:02 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Gökyüzü.
Mesajlar: 219
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Bugün kendimi kontrol etmeyi öğrendim.
Sinirlerime hakim oldum :)
__________________
Kuşlar kaderle uçar.
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün yeni bir şey farkettim. Bir anlık bir duygunun binlerce kelimeye bedel olabileceğini gördüm. Bir kavrayışın, farkına varmanın, görmenin, üzerinde çalıştığınız şeyi darma duman edebileceğini hissettim. Sosyal fobi dediğiniz şeyin merkezine inebilirseniz, içeri girip kökenini görebilirseniz, geri geldiğinizde onun olmadığını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.