Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Site Sahibinin Hikayesi

Uyarılar

Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önemli Duyuru Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut. Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi

Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-01-2011, 07:09 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Önemli Duyuru
Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut.
Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ile bahsedilmektedir.Şu sıralar yurtdışında aktif olacak İngilizce sitemiz üzerinde çalışmaktayız.
Ancak oldukça bilinen bir hikaye vardır ya Cehennem’de başımızda zebani yoktur nedeni onlar zaten mutlaka birbilerini aşağı çekerler diye….Aynı şekilde bir kişi sitemize dolaylı ve direkt olarak saldırarak gereksiz yere vaktimizi almaktadır.
Amatörce ücretli subliminal mp3 hazırlayan ve forumumuzun eski bir üyesi olan hatta bir toplantımıza katılan yüz yüze görüştüğüm bu kişi önceleri yaptığı saldırıların ve saygısız ifadelerin şiddetini giderek arttırmıştır.

Kesinlikle muhatap olarak görmediğimiz bu kişi bu kişi bundan 2 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile sitemizi hack'letmiştir.Kendisine bunu neden yaptiğini sorduğumuzda forumdan bir başka üyeye ders vermek amaçlı yaptırdığını söylemiş aslında amacının bu olmadığını arkadaşının kendisini yanlış anlayıp hacklediği gibi çelişkili ifadeler kullanmıştır..Önce özür dilemiş sonra da tehditler savurmuştur..Bunun üzerine kendisinin site ile ilişkisini kestik hatta rencide olmaması için bu konuda sitede açıklama bile yapmadık: yani ilan etmedik.
Aradan seneler geçti ve bu kişi kendisine olumlamalar ile ilgili bir facebook sayfası açtı.Bilindiği üzere facebook’ta her gün onlarca sayfa hack'lenmektedir.Hatta buna facebook sahibinin fan sayfası dahildir.
Bahse konu kişi fan sayfası hack'lenince bulabildiği bütün profillere fan sayfasını Türkiye’deki en büyük subliminal sitenin yani bizim hack'lediğimiz iftirasını yazmıştır.Psikolojide savunma mekanizmalarından “Yansıtma Savunma Mekanizması” olarak geçer.Yani kişi kendi yaptığı bir şey için başkasını suçlar.Neymiş efendim biz bu kişiyi rakip olarak görüyor muşuz?
Bir taraftan insanları yargılamamak gerektiği ile ilgili olumlamalar yazan diğer taraftan ise öyle tahmin ediyorum diyerek hiçbir ilgimiz olmayan bir konuda rahatça iftiralar atan inandırıclığını arttırmak için, ''Yüzde bir milyon diğerleri etkisizdir, en iyisi benim yaptiğim.'' gibi garip garip ifadeler kullanan eğitimi, mesleği belli olmayan bu kişi ile ilgili yorumu sizlere bırakıyorum.

İnsanların zekasını küçümseyen, onları rahatça attığı iftiralar ile yönlendirebileceğini sanan bu kişiye lütfen şu soruları sorunuz.
*Eğitim seviyeniz nedir ?
*Neden sadece tahmine dayalı bir şekilde iftira atiyorsunuz?
*Bir taraftan olumlama yapip sevgiden bahsedip, diğer taraftan bunları yapmak çelişki değil mi?


Hayatimdegisti olarak Türkiye’de daha çok subliminal sitenin çıkmasını destekliyoruz.
Sadece eğitimsiz bilinçsiz kişilerin subliminal adı altında bir şeyler yapmasını doğru bulmuyoruz.

Bu tür kişilere karşı da bırakın 'hack' gibi saçma ve seviyesizce işlerle uğraşmayı, insanları uyarmak bile bizim vazifemiz değildir.Kişisel gelişim ile ilgilenen kişiler zaten neyin ne olduğunu bilirler.

Saygılarımla
Atakan Sönmez

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 08:47 AM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Merhaba Atakan bey,
Yaşadıklarınızdan dolayı üzüntü duydum, sizi şahsen tanımış ve bu sitenin yaklaşık 2 senelik bir üyesi olarak bu yapılanları kınıyorum. Gerçekten sizin sitenizle tanıştıktan sonra, sitenizin isminde olduğu gibi, "hayatım değişti". Gerek ücretli gerekse ücretsiz telkinler, katılmış olduğum semineriniz, Özlem hanımın hazırladığı çalışmalar, Abdullah bey ile yaptığımız çalışmaların hepsi, paha biçilemez benim için...Bir tek ben değil, sitenizden faydalanan binlerce üyeniz varken, bu tür saldırılarda bulunulması çok acı ama şu da bir gerçek ki, meyve veren ağacı taşlarlar.. O yüzden, bunları olgunlukla karşıladığınızı biliyorum ve çalışmalarınızın ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum...

Selamlar ve saygılar...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 08:52 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Atakan Bey; dediğiniz gibi bu işlerle ilgilenenler neyin ne olduğunu bilebilirler fakat bahsettiğiniz şahsın ismini de açıklasaydınız da benim gibi karşılaşmayanlar da önlemini alsalardı.
__________________
Bir garip yolcuyum hayat yolunda...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 08:54 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

çamur atıp iz bırakma çalışması
birilerinin tavuğuna kışşt demişsiniz demekki
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 09:04 AM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Alıntı:
yaseminist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Atakan bey,
Yaşadıklarınızdan dolayı üzüntü duydum, sizi şahsen tanımış ve bu sitenin yaklaşık 2 senelik bir üyesi olarak bu yapılanları kınıyorum. Gerçekten sizin sitenizle tanıştıktan sonra, sitenizin isminde olduğu gibi, "hayatım değişti". Gerek ücretli gerekse ücretsiz telkinler, katılmış olduğum semineriniz, Özlem hanımın hazırladığı çalışmalar, Abdullah bey ile yaptığımız çalışmaların hepsi, paha biçilemez benim için...Bir tek ben değil, sitenizden faydalanan binlerce üyeniz varken, bu tür saldırılarda bulunulması çok acı ama şu da bir gerçek ki, meyve veren ağacı taşlarlar.. O yüzden, bunları olgunlukla karşıladığınızı biliyorum ve çalışmalarınızın ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum...

Selamlar ve saygılar...
Teşekkürler Yasemin hn.Aslında hiç sevmediğim bir şey böyle bir yazı yazmak sanki onay arar gibi.
Ancak yazmadıkça muhatap almadikça bu kişi iftiralarının dozunu arttiriyor.

Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atakan Bey; dediğiniz gibi bu işlerle ilgilenenler neyin ne olduğunu bilebilirler fakat bahsettiğiniz şahsın ismini de açıklasaydınız da benim gibi karşılaşmayanlar da önlemini alsalardı.
Muhatap olmamak için isim vermek istemedim.
Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çamur atıp iz bırakma çalışması
birilerinin tavuğuna kışşt demişsiniz demekki
Aslında kışt da demedim bu kişinin yapmaya çalıştığı amatörce yaptığı subliminal cd leri satmak.Bunun için de bize saldırma yolunu seçmiş malesef.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 09:43 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Evrendeki matematik mükemmeldir, her düşüncenin bir karşılığı vardır ve er-geç hesap ödenir. Bunu yapan kişi maalesef karma yarattı. Bu karmanın sonucunda size yaşattığı olayın kendi başına geleceğini anlayabiliriz.

Gelişmeye çalışan insanların karma yaratmaya değil, büyümeye ve birbirlerini desteklemeye ihtiyaçları vardır. Kolektif bilinci geliştirebildiğimizde dünya yaşanılabilir bir yer haline gelecek. Kişisel gelişimle uğraşıyorum diyerek bu bilinçten uzak olmak ise işin en vahim kısmı ne yazık ki !

"Güneş balçıkla sıvanmaz" aklı başında herkes olanı biteni görüyor...

Saygılarımla.
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 10:18 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 29
Tesekkür: 624
30 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gokksu will become famous soon enoughgokksu will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

sevgili atakanın yazdıklarını okuyunca
formda yer alan budha'ya yapılan saldırıyı ve budahanın nehir olmasını hatırladım:)
hayatım değişti ailesi kocaman bir nehirdir
binlerce insanın hayatını değiştiren bu site şahısların EGO ları ile zarar görmez...
saldırı yapan ve bu şekilde yaşamı seçen arkadaşın ve onlara uyan arkadaşların yaşaması gereken bir olgu olduğu ve kabüllenme yaparak hayatını daha iyi ve güzele götürmesi gerektiğine inanıyorum...
ilahi yasalara ve sevgiye tam ve koşulsuz kabüllenme ile yaşamayı seçmiş hayatım değişti ailesinin yolunda bu tip olayları "her şey olması gerektiği gibi tam ve mükemmel" olarak algılıyor ve sevgi ile kabül ediyorum...
__________________
her şey olması gerektiği gibi...
gokksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 10:21 AM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1,045
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

gerçekten çok üzücüü .yıllardır bu sitedeyim sizin samımıyetinizede okadar çok inanıyorum kii ,malesefff sizi tanıma gibi fırsatım olmadı .ama bizim sitemizin kesinliklee bunları hakketmediğini yürekten biliyoruzzz.


karşıtlar herzamn kaybederr !

evrenin düzeni buu.keşke daha önceden bi açıklma yapılsaydıdaa bizlerde manevi desteğimizle yanınızda olabilseydikkk..
ii varızz.....

benim hayatım sizin sayenizde değişiyorr .vede değişmeye devam edecekk ..size yürekten teşekkür ediyorum.

şu faceye bi elde ben atayım okadar kolayy olmamalı karşılıksız iyilikk yapan birine bu kötülüğü yapmakkk .

hoşçakalın





__________________
...herşey çok güzel...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 11:32 AM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Atakan Bey, merhabalar,

Durumun sizin için ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayabiliyorum, Fakat arkadaşlar düşüncelerimin ve duygularımın tercümanı olmuşlar. Siz yaptığınız işten ve sitenizden emin olunuz. Telkinler ben ve benim gibi pek çok insanın hayatını değiştirdi. Yaptığınız işin kalitesi kendini zaten her şekliyle belli ediyor. Ayrıca bildiğiniz gibi bir diğerini karalayarak bir yer edinmeye çalışmak çok eski bir reklam taktiğidir. Ama iş yapmadığı için arşive kalkmıştı.


Ayrıca bu sitede bunca insanın, böylesine birbirine ve buraya kenetlenmesini sağlayan sadece telkinler değil, başlı başına bu sitenin özel oluşu. Hayatımda ilk ve tek sitedir.

Size, işinize ve bu harika siteye sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Karanlığını içinde taşıyan ismini cismini bilmediği o arkadaş adına da çok üzüldüm, enerjisini gelişmeye adamasını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Biz hep buradayız, hakkımızı ve hakkınızı her daim hep birlikte savunuruz.

Sevgilerim ve saygılarımla
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 01:21 PM   #10 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önemli Duyuru
Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut.
Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ile bahsedilmektedir.Şu sıralar yurtdışında aktif olacak İngilizce sitemiz üzerinde çalışmaktayız.
Ancak oldukça bilinen bir hikaye vardır ya Cehennem’de başımızda zebani yoktur nedeni onlar zaten mutlaka birbilerini aşağı çekerler diye….Aynı şekilde bir kişi sitemize dolaylı ve direkt olarak saldırarak gereksiz yere vaktimizi almaktadır.
Amatörce ücretli subliminal mp3 hazırlayan ve forumumuzun eski bir üyesi olan hatta bir toplantımıza katılan yüz yüze görüştüğüm bu kişi önceleri yaptığı saldırıların ve saygısız ifadelerin şiddetini giderek arttırmıştır.

Kesinlikle muhatap olarak görmediğimiz bu kişi bu kişi bundan 2 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile sitemizi hackletmiştir.Kendisine bunu neden yaptiğini sorduğumuzda forumdan bir başka üyeye ders vermek amaçlı yaptırdığını söylemiş aslında amacının bu olmadığını arkadaşının kendisini yanlış anlayıp hacklediği gibi çelişkili ifadeler kullanmıştır..Önce özür dilemiş sonrada tehditler savurmuştur..Bunun üzerine kendisinin site ile ilişkisini kestik hatta rencide olmaması için bu konuda sitede açıklama bile yapmadık yani ilan etmedik.
Aradan seneler geçti ve bu kişi kendisine olumlamalar ile ilgili bir facebook sayfası açtı.Bilindiği üzere facebook’da her gün onlarca sayfa hacklenmektedir.Hatta buna facebook sahibinin fan sayfası dahildir.
Bahse konu kişi fan sayfası hacklenince bulabildiği bütün profillere fan sayfasını Türkiye’de ki en büyük subliminal sitenin yani bizim hacklediğimiz iftirasını yazmıştır.Psikolojide savunma mekanizmalarından “Yansıtma Savunma Mekanizması” olarak geçer.Yani kişi kendi yaptığı bir şey için başkasını suçlar.Neymiş efendim biz bu kişiyi rakip olarak görüyor muşuz?
Bir taraftan insanları yargılamamak gerektiği ile ilgili olumlamlar yazan diğer taraftan ise öyle tahmin ediyorum diyerek hiçbir ilgimiz olmayan bir konuda rahatça iftiralar atan inandırıclığını arttırmak için yüzde bir milyon diğerleri etkisizdir en iyisi benim yaptiğim gibi garip garip ifadeler kullanan eğitimi mesleği belli olmayan bu kişi ile ilgili yorumu sizlere bırakıyorum.

İnsanların zekasını küçümseyen onları rahatça attığı iftiralar ile yönlendirebileceğini sanan bu kişiye lütfen şu soruları sorunuz.
*Eğitim seviyeniz nedir ?
*Neden sadece tahmine dayalı bir şekilde iftira atiyorsunuz?
*Bir taraftan olumlama yapip sevgiden bahsedip diğer taraftan bunları yapmak çelişki değil mi?


Hayatimdegisti olarak Türkiye’de daha çok subliminal sitenin çıkmasını destekliyoruz.
Sadece eğitimsiz bilinçsiz kişilerin subliminal adı altında bir şeyler yapmasını doğru bulmuyoruz.

Bu tür kişilere karşı da bırakın hack gibi saçma ve seviyesizce işlerle uğraşmayı insanları uyarmak bile bizim vazifemiz değildir.Kişisel gelişim ile ilgilenen kişiler zaten neyin ne olduğunu bilirler.

Saygılarımla
Atakan Sönmez

birtek lafım var buda atasözüdür.
yemek yediği kaba pislenmez.
bence gereken şekilde o kişi ile iletişim kur ve haddini bildir atakan bu benim şahsi fikrim bak yaaa nasıl sinirlendim ben .
dünya işte malesefherkes iyi niyetli değil hattaaa çoğu kötü niyetli insanlarla dolu.
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önemli Duyuru Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut. Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.