Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Site Sahibinin Hikayesi

Uyarılar

Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu konuyla ilgili benim de söyleyeceklerim var.Ben de uzun süredir bu ve buna benzer bir çok sahtekarlığa, şarlatanlığa karşı tavır almış durumdayım. Son zamanlarda, birkaç kitap okuyup, bir seminere katılan, kendini kişisel gelişim uzmanı, aydınlanmış kişi olarak tarif eder oldu. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi

Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-01-2011, 01:54 PM   #11 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru


Bu konuyla ilgili benim de söyleyeceklerim var.Ben de uzun süredir bu ve buna benzer bir çok sahtekarlığa, şarlatanlığa karşı tavır almış durumdayım.

Son zamanlarda, birkaç kitap okuyup, bir seminere katılan, kendini kişisel gelişim uzmanı, aydınlanmış kişi olarak tarif eder oldu. İlkokul mezunu, kendi problemlerinin çözümlerinden biçare, egosunun hükmü altında insanlara yardım ettiğini çözüme ulaştırdığını iddia eder oldu.Anlamadığı işlerde kendilerini uzman ilan eden bir çok kişi var.Süslü cümlelerle, çalıntı fikirlerle ve taklit paylaşımlarla bir yere gelmeye çalışan, ama aslında kendi kimliğini bile tanımlayamamış bir insan, nasıl olur da başkalarının kimlikleri hakkında yargıya varır ve tedavi edebildiğini söyler? Günümüzün en tipik ruhsal bozukluğu malesef bu.Bir şeyler biliyorum ben artık oldum, erdim diye ortalarda dolaşan bir çok kişiyi incelediğinizde, çoklu kişilik bozukluğu, şizofren gibi ciddi rahatsızlıklar, atipik rahatsızlıklar ve kişiliği gelişip olgunlaşmamış kişiler olduğunu çok rahat görebiliyoruz.

Son zamanlarda sözde bir yazar, yaşam ustası olduğunu iddia ederek, Osho'nun yazılarından derleyip toparlayıp, hatta onun uslubunu ve kullandığı sözcükleri bile değiştirmeden kitaplar yazar oldu.Üstelik Osho'yu tanımadığını bile söylüyor.Bu kişi, kendini 21. yüzyılının Türk Düşünürü olarak tarif etme cüreti bile göstermiştir.Hatta bunu fan sayfasında açıkça yazmıştır.Online terapi bile yapabilmektedir.Aydınlandığını ve yaşam sanatı ustası olduğunu söyleyen biri, kitap satış sitelerinde, sahte profiller açarak, kendi kitaplarının satılabilmesi için kendi kitaplarına övgüler yağdırmakta ve bunu gerçek sanan kişiler de kitaplarını satın almaktadırlar.Bu derece basit, bişey olma çabasında, kimliğini başka biriyle özdeşleştirip kendisini o sanma derecesine kadar ilerlemiş rahatsız bir kişidir.Üstelik, kendisi, okuyucu olup kendi kitaplarına başkasıymış gibi yorum yapabilecek sahtekarlığı bile benimsemiş, insanları süslü ve hatta çalıntı sözlerle etkilemeye, onlara yardım etmeye çalışmaktadır.
Malesef böyle bir çok kişi var.Bunu sadece örnek göstermek için yazdım.

Bizim konumuzla alakalı bahsi geçen kişi, sitenin ticari olduğunu söylemiş. Evet Atakan Bey'in dediği gibi tamamen yansıtma psikolojisi.Bu şahıs da, yukarıda bahsettiğim yaşam sanatı ustası olduğunu ileri süren sözde yazar gibi tamamen taklit üzerine çalımalar yapmaktadır.Kendisi ilkokul mezunu, okuduğu kitaplarla uzman olduğunu zanneden biridir. Sitemizdeki yazıları ve paylaşımları, olduğu gibi alıp sitesine kopyalayan, sitemizin daha önceki üyelerindedir.Sitemize saldırılarda bile bulunmuştur.Her hangi bir uzmanlığı olmamasına rağmen subliminal telkinler hazırlamaktadır.

Sitemizin Ticari olduğunu söylemesi tamamen yansıtma psikolojisi.Sitesinde, telkinlerin "7 iş günü içinde" iade garantisi olduğunu yazmış.7 iş günü sözcüğü ticari işletmelerde, tüketiciler birliği kurallarında geçer.Ticari mantıkla telkin satmak ve 7 iş günü içinde garantinin olması da son derece mantıksız ve abestir.Çünkü telkinlerin etki süresini bile bilmeyen bu şahıs, 7 gün içinde her şeyi çözeceğini iddia etmektedir.Böyle bir mantıkla telkin yapılmaz.Çünkü tamamen para kazanmak amaçlı olur.Telkinlerin etki sürelerini ve işleyiş mekanizmalarını, sitemizdeki yazılardan okursa en azından telkinlerine "15 iş günü" bari garanti verebilir.

Oysa ki, Atakan Bey telkinlerine süresiz ve şartsız garanti veriyor ve istenilen zamanda faydası olmadığını söyleyip ücret iadesi yapıyor.Hem burada kimseye, telkin satın alın da sorununuz çözülsün denmiyor.Böyle bir yönlendirme yazısı hiç bir yazımızda yok.Olamaz çünkü sitemiz Ticari Amaç taşımamaktadır.Zaten bir çok ücretsiz telkin var.Onları dinleyip de faydasını görenler, isterlerse özel telkin yaptırabiliyorlar.Ama tamamen kendi istekleri ve inançlarıyla bunu yapıyorlar.Kimse, telkin verelim size demiyor.

Bahsi geçen kişi ise, Atakan Bey'in yaptığı özel telkinlerin 3 katı fazla fiyatına telkin yapıyor.Üstelik sitemizdeki çevirilmiş metinlerin aynısını kullanıyor.Tamamen taklit.Telkin konusunda hiç bir uzmanlığı da yok.Etki derecelerini, sürelerini, nasıl dirençler oluşabileceği hakkında hiç bir fikri de yok.

Kendisi, fan sayfasının hacklendiği iftirasını bize yöneltmekte. İçinde, kendi arzusu yatmakta.Yani bize daha önce yaptığı gibi tekrar hacklemeyi isterken, kendi sayfası başkası tarafından hacklenmiş.Evrende her şey çıktığı kaynağa geri döner sözü, okuduğu kitaplar arasında yoktu ya da dikkat etmedi sanırım.Facebook sayfası da kolayca hacklenebiliyor.Facebook sahibinin bile sayfasını facebookta ele geçirmişler.

Böyle çirkin ve ucuz iftiralarla, saldırılarla ne Atakan Bey ne de biz muhatap bile değiliz.Amacım bu şahsa cevap vermek ya da bişeyler anlatmak değil.Lakin, bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor.İnsanları kandırarak bir yer edinmeye çalışan sahtekarların kişisel gelişim dünyası içerisinde yer almaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü insanlar kandırılıyor ve bu kişilerin oyunlarına alet olabiliyor.

Eskiden, hacı-hoca, falcı gibi şarlatanların yerini artık bu türden şarlatanlar almaya başladı.

Taklit aslını güçlendirmekten başka hiç bir şeye yaramaz.İftira ve saldırı, öfke ve kıskançlık ise insanın kendi içindeki yansımalar zinciridir.Bunu kişisel gelişimle ilgilenen herkes bilir.

Sitemizi ve bizleri bilen, tanıyan bizim vizyonumuzu yaklaşımlarımızı da zaten biliyor. Burada hepimiz bir öğrenci ve aynı zamanda birbirimizin öğretmeniyiz.

Bahsi geçen şahısla ilgili de, birkaç kitap okuyup, taklit paylaşım ve yaklaşımlarla bir yere gelemeyeceğini nasıl olsa öğrenecektir diye düşünüyorum...


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 02:28 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

İnsanların bu kadar kolay inanmalarını ve güvenmelerini ticarete döken bir zihniyetten ne beklenir ki? Tüm bu telkinler bilinçaltına etki etmekte. Bilinçaltımız bence en değerli yerimiz. Bahsedilen şahsı tanımıyorum ama farkında olmadan kimbilir kaç insanı yanlış bir şekilde etkilemiştir. Lütfen, her önümüze gelene inanmayalım, önce araştıralım, soralım. Kim kimdir, nedir öğrenelim. "Ben neyin ne olduğunu bilmiyorum, kimin doğru konuştuğunu, doğru iş yaptığını nereden bileyim?" diyerek kolaya kaçmayalım. Bilmediğim sitelerde gördüğüm bir çok yorumu bile acaba pazarlamak için düzmece mi yazmışlardır diyecek kadar şüphe ile yaklaşırım ben. Biraz daha dikkatli olalım.

Eskisi kadar aktif olamasam da bu sitenin bana kattığı çok şey var bu yüzden adının kirletilmesine (ki yönetim zaten ne yapacağını çok çok iyi biliyor) gönlüm kesinlikle razı olmaz.

Her şey için teşekkürler.

Sevgiler, saygılar.
__________________
Bir garip yolcuyum hayat yolunda...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 02:52 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
bilgendilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 125
Tesekkür: 2,901
116 Mesajinıza toplam 555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bilgendilo will become famous soon enoughbilgendilo will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

bu tatsız olayı öğrendiğimde üzüldüm önce, ama sonra düşündüğümde gülüp geçilesi buldum bunu.. her meyva veren ağacın başına gelen küçük bi tatsızlıkcık.. dediğiniz gibi atakan bey bizler neyin ne olduğunun farkındayız.. bu forumu çok seviyorum bana kattıkları için çok müteşekkirim, o şahıs için üzüldüm, çünkü bumerang yasasından ve kendine yaptığı kötülükten haberi olmasa gerek..
__________________
MUTLUYUM BEN MUTLUYUM, HERKESE MUTLULUK SAÇARIM..
bilgendilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 04:41 PM   #14 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyla ilgili söylenecek çooook şey var ama benim komiğime gidiyor.

Sitemizde bir sürü başlık altında telkinlerle ilgili açıklamalar var ve SÜRESİZ İADE söz konusu.

Hakkımızdaki iftiralara değinmiyorum ben. Çünkü sitede her şey açık ve net çok şükür. Hayatım Değişti sitesini karalamak isteyenler buradan aldıklarını başkalarına satmaları yetmiyormuş gibi telkinlerin açıklamasını bile doğru dürüst yapamıyorlar. Kullanım gerekçesinde uyumadan önce kesinlikle açmış olunuz gibi saçma ifadelerden tutun da 7 gün iade olanağına kadar...

Bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. 7 gün iade garantisi verilirken telkinlerin kullanım koşullarına baktığınızda 21 gün kesintisiz dinleme kuralını görürsünüz. Arkadaşlar 21 gün kesintisiz dinleyerek etki sağlanabileceği söylenen bir telkine nasıl 7 gün içinde iade olanağı sağlanır? Bu hem sahtekarlık, hem de insanları küçümsemektir. İnsanlar da anlamayacak, bak iade garantisi de varmış sanıp alacak. Var mı böyle bir şey? Bu nasıl bir çelişkidir? Ben buna sadece gülerim. Bazı kişiler de iade etmek isteyenleri sitelerinden uzaklaştırıyormuş. Hiçbiri yaptığı işe güvenmiyor demek ki... Ne diyeyim...

Hayatım Değişti sitesinde de zaman zaman telkinlerin kullanımı için 21 gün kuralının önerildiğine rastlamaktayım üyeler tarafından. Ancak Atakan beyin hiçbir açıklamasında böyle bir kural göremezsiniz. 21 gün kesintisiz dinlemek zorunda değilsiniz. Olumlama yapmıyorsunuz, telkin dinliyorsunuz. Telkin dinlemeyi mi alışkanlık haline getireceksiniz? YOK BÖYLE BİR ŞEY!

21 gün kuralı bu sitedeki telkinler için geçerli değildir. Bunu üyelerimizin bilmesini istiyorum. İşte saat var en az 70-80 saat dinlenilmesi öneriliyor ego suçluluk telkinlerinin diyebilirsiniz ama o kadar. 21 gün kesintisiz dinleyin diye bir şey yok. Ara verseniz de dinledikleriniz boşa gitmez. Zorunda değilsiniz yani.

Ayrıca telkinlerin tedavi amacı gütmediğini, davranış değişikliği amacı taşıdığını üzerine basa basa söylüyoruz. Site kurallarımız içerisinde de telkinlerin tedavi amacıyla kullanılamayacağı belirtilmiştir. Telkinlerle insanları tedavi edeceğini iddia eden biri varsa ona yalnızca Şarlatan denir. Nitekim hacı, hoca muhabbetinden hiç de farksız olmaz. Zaten böyle bir şey Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur.

Atakan beyin kar amacı gütmediğini ben çok iyi biliyorum. Bunları konuşmaya tenezzül bile etmem. Kaldı ki amacı bu olsaydı Atakan bey şuanda gördüğünüz, rahatlıkla konuştuğunuz kişi olamazdı. 2006 yılından beri bu kadar büyük bir forum olamazdık. Atakan bey telkinleri ilk başta kendi üzerinde uygulamıştır ve başarılı olmuştur. Bunun üzerine de insanlara sunmuştur.

Art niyetli insanlara fazla takılmıyorum. Çünkü herkes kendisine layık gördüğü şekilde davranır.

Bu olanları kısaca özetlemek gerekirse; "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir" der Mevlana.

Benim söyleyeceklerim bu kadar...

Sevgilerimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 05:03 PM   #15 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 10
Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kadriye is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

merhaba atakan,
bu konuya gerçekden cok üzüldüm.geçmiş olsun.güneş balçıkla sıvanmaz....kim ne yaparsa yapsın arkandayız...
kadriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 05:03 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

ak koyun kara koyun u bilen biliyor sonuçta
Zerynthia nın da dediği gibi komik aslında

Özdemir Asaf ne güzel söylemiş;
"kendi bahçesinde dal olamayanın biri, gelmiş benim bahçemde ağaçlık taslıyor"
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 07:15 PM   #17 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

saldırılan bir konu olmak iyidir
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 08:10 PM   #18 (permalink)
Moderator
 
KusadasiComputer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 278
Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Benim diyebleceğim tüm düşünceleri sağolsun arkadaşlar payaşmışlar. Sadece Kınadığımı eklemek istedim.
__________________
Herkese Mutlu ve Mesut Günler Dilerim.



http://twitter.com/#!/kuscomputer (Tüm Bilgisayarla Sorularınızı Twitterdan Sorabilirsiniz. Ücretsiz bir Hizmettir)
KusadasiComputer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2011, 11:41 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Bu kadar can sıkıcı bir olay karşısında bile Atakan Beyin sadece bilgi vermek amaçlı ılımlı yaklaşımından çok etkilendim gerçekten. Bu siteden çok şey öğrendim ama daha çok şey varmış öğrenmem gereken. İyiki varsınız Atakan Bey. İyiki bizim içinsiniz...............
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2011, 01:43 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
firidin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 54
Tesekkür: 498
47 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firidin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

sevgili Atakan,dediğiniz gibi,olumlamalar yapan,sevgiden bahseden bir kişi bunları yapamaz,demek ki zaten başarılı olamayacak...ben size çok teşekkür ediyorum,telkinleri dinliyorum sanki bir kurgu var her şey lehime gelişiyor:)çekirdek inancmı merak ediyorum doğrusu,bu konuda seminer var mı?çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
firidin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Hikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu konuyla ilgili benim de söyleyeceklerim var.Ben de uzun süredir bu ve buna benzer bir çok sahtekarlığa, şarlatanlığa karşı tavır almış durumdayım. Son zamanlarda, birkaç kitap okuyup, bir seminere katılan, kendini kişisel gelişim uzmanı, aydınlanmış kişi olarak tarif eder oldu. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.