![]() |
Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Önemli Duyuru Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut. Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ile bahsedilmektedir.Şu sıralar yurtdışında aktif olacak İngilizce sitemiz üzerinde çalışmaktayız. Ancak oldukça bilinen bir hikaye vardır ya Cehennem’de başımızda zebani yoktur nedeni onlar zaten mutlaka birbilerini aşağı çekerler diye….Aynı şekilde bir kişi sitemize dolaylı ve direkt olarak saldırarak gereksiz yere vaktimizi almaktadır. Amatörce ücretli subliminal mp3 hazırlayan ve forumumuzun eski bir üyesi olan hatta bir toplantımıza katılan yüz yüze görüştüğüm bu kişi önceleri yaptığı saldırıların ve saygısız ifadelerin şiddetini giderek arttırmıştır. Kesinlikle muhatap olarak görmediğimiz bu kişi bu kişi bundan 2 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile sitemizi hack'letmiştir.Kendisine bunu neden yaptiğini sorduğumuzda forumdan bir başka üyeye ders vermek amaçlı yaptırdığını söylemiş aslında amacının bu olmadığını arkadaşının kendisini yanlış anlayıp hacklediği gibi çelişkili ifadeler kullanmıştır..Önce özür dilemiş sonra da tehditler savurmuştur..Bunun üzerine kendisinin site ile ilişkisini kestik hatta rencide olmaması için bu konuda sitede açıklama bile yapmadık: yani ilan etmedik. Aradan seneler geçti ve bu kişi kendisine olumlamalar ile ilgili bir facebook sayfası açtı.Bilindiği üzere facebook’ta her gün onlarca sayfa hack'lenmektedir.Hatta buna facebook sahibinin fan sayfası dahildir. Bahse konu kişi fan sayfası hack'lenince bulabildiği bütün profillere fan sayfasını Türkiye’deki en büyük subliminal sitenin yani bizim hack'lediğimiz iftirasını yazmıştır.Psikolojide savunma mekanizmalarından “Yansıtma Savunma Mekanizması” olarak geçer.Yani kişi kendi yaptığı bir şey için başkasını suçlar.Neymiş efendim biz bu kişiyi rakip olarak görüyor muşuz? Bir taraftan insanları yargılamamak gerektiği ile ilgili olumlamalar yazan diğer taraftan ise öyle tahmin ediyorum diyerek hiçbir ilgimiz olmayan bir konuda rahatça iftiralar atan inandırıclığını arttırmak için, ''Yüzde bir milyon diğerleri etkisizdir, en iyisi benim yaptiğim.'' gibi garip garip ifadeler kullanan eğitimi, mesleği belli olmayan bu kişi ile ilgili yorumu sizlere bırakıyorum. İnsanların zekasını küçümseyen, onları rahatça attığı iftiralar ile yönlendirebileceğini sanan bu kişiye lütfen şu soruları sorunuz. *Eğitim seviyeniz nedir ? *Neden sadece tahmine dayalı bir şekilde iftira atiyorsunuz? *Bir taraftan olumlama yapip sevgiden bahsedip, diğer taraftan bunları yapmak çelişki değil mi? Hayatimdegisti olarak Türkiye’de daha çok subliminal sitenin çıkmasını destekliyoruz. Sadece eğitimsiz bilinçsiz kişilerin subliminal adı altında bir şeyler yapmasını doğru bulmuyoruz. Bu tür kişilere karşı da bırakın 'hack' gibi saçma ve seviyesizce işlerle uğraşmayı, insanları uyarmak bile bizim vazifemiz değildir.Kişisel gelişim ile ilgilenen kişiler zaten neyin ne olduğunu bilirler. Saygılarımla Atakan Sönmez |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Merhaba Atakan bey, Yaşadıklarınızdan dolayı üzüntü duydum, sizi şahsen tanımış ve bu sitenin yaklaşık 2 senelik bir üyesi olarak bu yapılanları kınıyorum. Gerçekten sizin sitenizle tanıştıktan sonra, sitenizin isminde olduğu gibi, "hayatım değişti". Gerek ücretli gerekse ücretsiz telkinler, katılmış olduğum semineriniz, Özlem hanımın hazırladığı çalışmalar, Abdullah bey ile yaptığımız çalışmaların hepsi, paha biçilemez benim için...Bir tek ben değil, sitenizden faydalanan binlerce üyeniz varken, bu tür saldırılarda bulunulması çok acı ama şu da bir gerçek ki, meyve veren ağacı taşlarlar.. O yüzden, bunları olgunlukla karşıladığınızı biliyorum ve çalışmalarınızın ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum... Selamlar ve saygılar... |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Atakan Bey; dediğiniz gibi bu işlerle ilgilenenler neyin ne olduğunu bilebilirler fakat bahsettiğiniz şahsın ismini de açıklasaydınız da benim gibi karşılaşmayanlar da önlemini alsalardı. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru çamur atıp iz bırakma çalışması birilerinin tavuğuna kışşt demişsiniz demekki |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Alıntı:
Ancak yazmadıkça muhatap almadikça bu kişi iftiralarının dozunu arttiriyor. Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Evrendeki matematik mükemmeldir, her düşüncenin bir karşılığı vardır ve er-geç hesap ödenir. Bunu yapan kişi maalesef karma yarattı. Bu karmanın sonucunda size yaşattığı olayın kendi başına geleceğini anlayabiliriz. Gelişmeye çalışan insanların karma yaratmaya değil, büyümeye ve birbirlerini desteklemeye ihtiyaçları vardır. Kolektif bilinci geliştirebildiğimizde dünya yaşanılabilir bir yer haline gelecek. Kişisel gelişimle uğraşıyorum diyerek bu bilinçten uzak olmak ise işin en vahim kısmı ne yazık ki ! "Güneş balçıkla sıvanmaz" aklı başında herkes olanı biteni görüyor... Saygılarımla. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru sevgili atakanın yazdıklarını okuyunca formda yer alan budha'ya yapılan saldırıyı ve budahanın nehir olmasını hatırladım:) hayatım değişti ailesi kocaman bir nehirdir binlerce insanın hayatını değiştiren bu site şahısların EGO ları ile zarar görmez... saldırı yapan ve bu şekilde yaşamı seçen arkadaşın ve onlara uyan arkadaşların yaşaması gereken bir olgu olduğu ve kabüllenme yaparak hayatını daha iyi ve güzele götürmesi gerektiğine inanıyorum... ilahi yasalara ve sevgiye tam ve koşulsuz kabüllenme ile yaşamayı seçmiş hayatım değişti ailesinin yolunda bu tip olayları "her şey olması gerektiği gibi tam ve mükemmel" olarak algılıyor ve sevgi ile kabül ediyorum... |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru gerçekten çok üzücüü .yıllardır bu sitedeyim sizin samımıyetinizede okadar çok inanıyorum kii ,malesefff sizi tanıma gibi fırsatım olmadı .ama bizim sitemizin kesinliklee bunları hakketmediğini yürekten biliyoruzzz. karşıtlar herzamn kaybederr ! evrenin düzeni buu.keşke daha önceden bi açıklma yapılsaydıdaa bizlerde manevi desteğimizle yanınızda olabilseydikkk.. ii varızz..... benim hayatım sizin sayenizde değişiyorr .vede değişmeye devam edecekk ..size yürekten teşekkür ediyorum. şu faceye bi elde ben atayım okadar kolayy olmamalı karşılıksız iyilikk yapan birine bu kötülüğü yapmakkk . hoşçakalın |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Atakan Bey, merhabalar, Durumun sizin için ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayabiliyorum, Fakat arkadaşlar düşüncelerimin ve duygularımın tercümanı olmuşlar. Siz yaptığınız işten ve sitenizden emin olunuz. Telkinler ben ve benim gibi pek çok insanın hayatını değiştirdi. Yaptığınız işin kalitesi kendini zaten her şekliyle belli ediyor. Ayrıca bildiğiniz gibi bir diğerini karalayarak bir yer edinmeye çalışmak çok eski bir reklam taktiğidir. Ama iş yapmadığı için arşive kalkmıştı. Ayrıca bu sitede bunca insanın, böylesine birbirine ve buraya kenetlenmesini sağlayan sadece telkinler değil, başlı başına bu sitenin özel oluşu. Hayatımda ilk ve tek sitedir. Size, işinize ve bu harika siteye sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Karanlığını içinde taşıyan ismini cismini bilmediği o arkadaş adına da çok üzüldüm, enerjisini gelişmeye adamasını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor. Biz hep buradayız, hakkımızı ve hakkınızı her daim hep birlikte savunuruz. Sevgilerim ve saygılarımla |
birtek lafım var buda atasözüdür. yemek yediği kaba pislenmez. bence gereken şekilde o kişi ile iletişim kur ve haddini bildir atakan bu benim şahsi fikrim bak yaaa nasılyu89 sinirlendim ben . dünya işte malesefherkes iyi niyetli değil hattaaa çoğu kötü niyetli insanlarla dolu.yu89 |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Bu konuyla ilgili benim de söyleyeceklerim var.Ben de uzun süredir bu ve buna benzer bir çok sahtekarlığa, şarlatanlığa karşı tavır almış durumdayım.superxy Son zamanlarda, birkaç kitap okuyup, bir seminere katılan, kendini kişisel gelişim uzmanı, aydınlanmış kişi olarak tarif eder oldu. İlkokul mezunu, kendi problemlerinin çözümlerinden biçare, egosunun hükmü altında insanlara yardım ettiğini çözüme ulaştırdığını iddia eder oldu.Anlamadığı işlerde kendilerini uzman ilan eden bir çok kişi var.Süslü cümlelerle, çalıntı fikirlerle ve taklit paylaşımlarla bir yere gelmeye çalışan, ama aslında kendi kimliğini bile tanımlayamamış bir insan, nasıl olur da başkalarının kimlikleri hakkında yargıya varır ve tedavi edebildiğini söyler? Günümüzün en tipik ruhsal bozukluğu malesef bu.Bir şeyler biliyorum ben artık oldum, erdim diye ortalarda dolaşan bir çok kişiyi incelediğinizde, çoklu kişilik bozukluğu, şizofren gibi ciddi rahatsızlıklar, atipik rahatsızlıklar ve kişiliği gelişip olgunlaşmamış kişiler olduğunu çok rahat görebiliyoruz. Son zamanlarda sözde bir yazar, yaşam ustası olduğunu iddia ederek, Osho'nun yazılarından derleyip toparlayıp, hatta onun uslubunu ve kullandığı sözcükleri bile değiştirmeden kitaplar yazar oldu.Üstelik Osho'yu tanımadığını bile söylüyor.Bu kişi, kendini 21. yüzyılının Türk Düşünürü olarak tarif etme cüreti bile göstermiştir.Hatta bunu fan sayfasında açıkça yazmıştır.Online terapi bile yapabilmektedir.Aydınlandığını ve yaşam sanatı ustası olduğunu söyleyen biri, kitap satış sitelerinde, sahte profiller açarak, kendi kitaplarının satılabilmesi için kendi kitaplarına övgüler yağdırmakta ve bunu gerçek sanan kişiler de kitaplarını satın almaktadırlar.Bu derece basit, bişey olma çabasında, kimliğini başka biriyle özdeşleştirip kendisini o sanma derecesine kadar ilerlemiş rahatsız bir kişidir.Üstelik, kendisi, okuyucu olup kendi kitaplarına başkasıymış gibi yorum yapabilecek sahtekarlığı bile benimsemiş, insanları süslü ve hatta çalıntı sözlerle etkilemeye, onlara yardım etmeye çalışmaktadır. Malesef böyle bir çok kişi var.Bunu sadece örnek göstermek için yazdım. Bizim konumuzla alakalı bahsi geçen kişi, sitenin ticari olduğunu söylemiş. Evet Atakan Bey'in dediği gibi tamamen yansıtma psikolojisi.Bu şahıs da, yukarıda bahsettiğim yaşam sanatı ustası olduğunu ileri süren sözde yazar gibi tamamen taklit üzerine çalımalar yapmaktadır.Kendisi ilkokul mezunu, okuduğu kitaplarla uzman olduğunu zanneden biridir. Sitemizdeki yazıları ve paylaşımları, olduğu gibi alıp sitesine kopyalayan, sitemizin daha önceki üyelerindedir.Sitemize saldırılarda bile bulunmuştur.Her hangi bir uzmanlığı olmamasına rağmen subliminal telkinler hazırlamaktadır. Sitemizin Ticari olduğunu söylemesi tamamen yansıtma psikolojisi.Sitesinde, telkinlerin "7 iş günü içinde" iade garantisi olduğunu yazmış.7 iş günü sözcüğü ticari işletmelerde, tüketiciler birliği kurallarında geçer.Ticari mantıkla telkin satmak ve 7 iş günü içinde garantinin olması da son derece mantıksız ve abestir.Çünkü telkinlerin etki süresini bile bilmeyen bu şahıs, 7 gün içinde her şeyi çözeceğini iddia etmektedir.Böyle bir mantıkla telkin yapılmaz.Çünkü tamamen para kazanmak amaçlı olur.Telkinlerin etki sürelerini ve işleyiş mekanizmalarını, sitemizdeki yazılardan okursa en azından telkinlerine "15 iş günü" bari garanti verebilir. Oysa ki, Atakan Bey telkinlerine süresiz ve şartsız garanti veriyor ve istenilen zamanda faydası olmadığını söyleyip ücret iadesi yapıyor.Hem burada kimseye, telkin satın alın da sorununuz çözülsün denmiyor.Böyle bir yönlendirme yazısı hiç bir yazımızda yok.Olamaz çünkü sitemiz Ticari Amaç taşımamaktadır.Zaten bir çok ücretsiz telkin var.Onları dinleyip de faydasını görenler, isterlerse özel telkin yaptırabiliyorlar.Ama tamamen kendi istekleri ve inançlarıyla bunu yapıyorlar.Kimse, telkin verelim size demiyor. Bahsi geçen kişi ise, Atakan Bey'in yaptığı özel telkinlerin 3 katı fazla fiyatına telkin yapıyor.Üstelik sitemizdeki çevirilmiş metinlerin aynısını kullanıyor.Tamamen taklit.Telkin konusunda hiç bir uzmanlığı da yok.Etki derecelerini, sürelerini, nasıl dirençler oluşabileceği hakkında hiç bir fikri de yok. Kendisi, fan sayfasının hacklendiği iftirasını bize yöneltmekte. İçinde, kendi arzusu yatmakta.Yani bize daha önce yaptığı gibi tekrar hacklemeyi isterken, kendi sayfası başkası tarafından hacklenmiş.Evrende her şey çıktığı kaynağa geri döner sözü, okuduğu kitaplar arasında yoktu ya da dikkat etmedi sanırım.Facebook sayfası da kolayca hacklenebiliyor.Facebook sahibinin bile sayfasını facebookta ele geçirmişler. Böyle çirkin ve ucuz iftiralarla, saldırılarla ne Atakan Bey ne de biz muhatap bile değiliz.Amacım bu şahsa cevap vermek ya da bişeyler anlatmak değil.Lakin, bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor.İnsanları kandırarak bir yer edinmeye çalışan sahtekarların kişisel gelişim dünyası içerisinde yer almaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü insanlar kandırılıyor ve bu kişilerin oyunlarına alet olabiliyor. Eskiden, hacı-hoca, falcı gibi şarlatanların yerini artık bu türden şarlatanlar almaya başladı. Taklit aslını güçlendirmekten başka hiç bir şeye yaramaz.İftira ve saldırı, öfke ve kıskançlık ise insanın kendi içindeki yansımalar zinciridir.Bunu kişisel gelişimle ilgilenen herkes bilir. Sitemizi ve bizleri bilen, tanıyan bizim vizyonumuzu yaklaşımlarımızı da zaten biliyor. Burada hepimiz bir öğrenci ve aynı zamanda birbirimizin öğretmeniyiz.superxy Bahsi geçen şahısla ilgili de, birkaç kitap okuyup, taklit paylaşım ve yaklaşımlarla bir yere gelemeyeceğini nasıl olsa öğrenecektir diye düşünüyorum...superxy |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru İnsanların bu kadar kolay inanmalarını ve güvenmelerini ticarete döken bir zihniyetten ne beklenir ki? Tüm bu telkinler bilinçaltına etki etmekte. Bilinçaltımız bence en değerli yerimiz. Bahsedilen şahsı tanımıyorum ama farkında olmadan kimbilir kaç insanı yanlış bir şekilde etkilemiştir. Lütfen, her önümüze gelene inanmayalım, önce araştıralım, soralım. Kim kimdir, nedir öğrenelim. "Ben neyin ne olduğunu bilmiyorum, kimin doğru konuştuğunu, doğru iş yaptığını nereden bileyim?" diyerek kolaya kaçmayalım. Bilmediğim sitelerde gördüğüm bir çok yorumu bile acaba pazarlamak için düzmece mi yazmışlardır diyecek kadar şüphe ile yaklaşırım ben. Biraz daha dikkatli olalım. Eskisi kadar aktif olamasam da bu sitenin bana kattığı çok şey var bu yüzden adının kirletilmesine (ki yönetim zaten ne yapacağını çok çok iyi biliyor) gönlüm kesinlikle razı olmaz. Her şey için teşekkürler. Sevgiler, saygılar. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru bu tatsız olayı öğrendiğimde üzüldüm önce, ama sonra düşündüğümde gülüp geçilesi buldum bunu.. her meyva veren ağacın başına gelen küçük bi tatsızlıkcık.. dediğiniz gibi atakan bey bizler neyin ne olduğunun farkındayız.. bu forumu çok seviyorum bana kattıkları için çok müteşekkirim, o şahıs için üzüldüm, çünkü bumerang yasasından ve kendine yaptığı kötülükten haberi olmasa gerek.. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Merhaba arkadaşlar, ttli3 Bu konuyla ilgili söylenecek çooook şey var ama benim komiğime gidiyor. girlhaha Sitemizde bir sürü başlık altında telkinlerle ilgili açıklamalar var ve SÜRESİZ İADE söz konusu. Hakkımızdaki iftiralara değinmiyorum ben. Çünkü sitede her şey açık ve net çok şükür. Hayatım Değişti sitesini karalamak isteyenler buradan aldıklarını başkalarına satmaları yetmiyormuş gibi telkinlerin açıklamasını bile doğru dürüst yapamıyorlar. Kullanım gerekçesinde uyumadan önce kesinlikle açmış olunuz gibi saçma ifadelerden tutun da 7 gün iade olanağına kadar... Bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. 7 gün iade garantisi verilirken telkinlerin kullanım koşullarına baktığınızda 21 gün kesintisiz dinleme kuralını görürsünüz. Arkadaşlar 21 gün kesintisiz dinleyerek etki sağlanabileceği söylenen bir telkine nasıl 7 gün içinde iade olanağı sağlanır? Bu hem sahtekarlık, hem de insanları küçümsemektir. İnsanlar da anlamayacak, bak iade garantisi de varmış sanıp alacak. Var mı böyle bir şey? Bu nasıl bir çelişkidir? Ben buna sadece gülerim. khkh56 Bazı kişiler de iade etmek isteyenleri sitelerinden uzaklaştırıyormuş. Hiçbiri yaptığı işe güvenmiyor demek ki... Ne diyeyim... Hayatım Değişti sitesinde de zaman zaman telkinlerin kullanımı için 21 gün kuralının önerildiğine rastlamaktayım üyeler tarafından. Ancak Atakan beyin hiçbir açıklamasında böyle bir kural göremezsiniz. 21 gün kesintisiz dinlemek zorunda değilsiniz. Olumlama yapmıyorsunuz, telkin dinliyorsunuz. Telkin dinlemeyi mi alışkanlık haline getireceksiniz? YOK BÖYLE BİR ŞEY! 21 gün kuralı bu sitedeki telkinler için geçerli değildir. Bunu üyelerimizin bilmesini istiyorum. İşte saat var en az 70-80 saat dinlenilmesi öneriliyor ego suçluluk telkinlerinin diyebilirsiniz ama o kadar. 21 gün kesintisiz dinleyin diye bir şey yok. Ara verseniz de dinledikleriniz boşa gitmez. Zorunda değilsiniz yani. Ayrıca telkinlerin tedavi amacı gütmediğini, davranış değişikliği amacı taşıdığını üzerine basa basa söylüyoruz. Site kurallarımız içerisinde de telkinlerin tedavi amacıyla kullanılamayacağı belirtilmiştir. Telkinlerle insanları tedavi edeceğini iddia eden biri varsa ona yalnızca Şarlatan denir. Nitekim hacı, hoca muhabbetinden hiç de farksız olmaz. Zaten böyle bir şey Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur. Atakan beyin kar amacı gütmediğini ben çok iyi biliyorum. Bunları konuşmaya tenezzül bile etmem. Kaldı ki amacı bu olsaydı Atakan bey şuanda gördüğünüz, rahatlıkla konuştuğunuz kişi olamazdı. 2006 yılından beri bu kadar büyük bir forum olamazdık. Atakan bey telkinleri ilk başta kendi üzerinde uygulamıştır ve başarılı olmuştur. Bunun üzerine de insanlara sunmuştur. Art niyetli insanlara fazla takılmıyorum. Çünkü herkes kendisine layık gördüğü şekilde davranır. Bu olanları kısaca özetlemek gerekirse; "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir" der Mevlana. Benim söyleyeceklerim bu kadar... Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru merhaba atakan, bu konuya gerçekden cok üzüldüm.geçmiş olsun.güneş balçıkla sıvanmaz....kim ne yaparsa yapsın arkandayız... |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru ak koyun kara koyun u bilen biliyor sonuçta Zerynthia nın da dediği gibi komik aslında Özdemir Asaf ne güzel söylemiş; "kendi bahçesinde dal olamayanın biri, gelmiş benim bahçemde ağaçlık taslıyor" |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru saldırılan bir konu olmak iyidir dl78 |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Benim diyebleceğim tüm düşünceleri sağolsun arkadaşlar payaşmışlar. Sadece Kınadığımı eklemek istedim. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Bu kadar can sıkıcı bir olay karşısında bile Atakan Beyin sadece bilgi vermek amaçlı ılımlı yaklaşımından çok etkilendim gerçekten. Bu siteden çok şey öğrendim ama daha çok şey varmış öğrenmem gereken. İyiki varsınız Atakan Bey. İyiki bizim içinsiniz............... |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru sevgili Atakan,dediğiniz gibi,olumlamalar yapan,sevgiden bahseden bir kişi bunları yapamaz,demek ki zaten başarılı olamayacak...ben size çok teşekkür ediyorum,telkinleri dinliyorum sanki bir kurgu var her şey lehime gelişiyor:)çekirdek inancmı merak ediyorum doğrusu,bu konuda seminer var mı?çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız... |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Öncelikle asil bir duruş sergileyen Atakan beye teşekkür ediyorum..Eğer beni uyarmasaydı bende onun yalanlarına kanmak üzere olan biriydim..Bunun için ayrıca teşekkür ederim..Kişisel gelişimle uğraşan birinin bu denli sapkın olduğunu başkalarından kopyalayıp yapıştırdığı paylaşımlarından anlayamadım bende.. Bu insan bu işi yapmış ve siteye zarar vermiş..yeni kurduğu çakma sitesinin saldıraya uğraması şaşırılmayacak bir durum..kendisi tanıdığı her kişiyi kendi yanına çekmeye çalışmak için olur olmaz şeyler anlatır..sitesindeki herşeyin başka sitelerden kopyalanıp yapıştırıldığını zaten kendiside sitesinin bir bölümünde ifade etmiş ..tabiki herkes siteden faydalanabilir ama kaynak belirterek..bu bir erdemdir.fakat bu erdemi emin olmadan bilmeden eskinden zarar verdiği birini suçlayan birinden bekleyemeyiz.. yapılması gereken nedir..ne yapılabilir..(nacizane önerimmm...)ben herkesi facedeki hayatım değişti grubuna davet ediyorum..böylelikle oradaki paylaşımlarımızla sitemizin diğerlerinden ne derece farklı olduğunu göstere biliriz..sevgiler.. hayatimdegisti.com |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru böyle bir zamanda birbirine destek veren insanların yer aldığı bir siteye yapılanları duydumda üzüldüm inşallah birdaha tatsızlıklar yaşamazsınız saygı ve sevgiyle kalınızsapkal89 |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru "Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar.." Şems-i Tebrizi bu söz herşeyi özetliyor.. hayatım değişti ailesi şunca yıldır görünen ne ise odur her zaman.. ama birileri bizim ismimizi kullanıp iftara yalan dolanla iş yapıyorsa, bunu yapan kendini sorgulamaktan aciz belli ki; o zaman bunu dinleyen izleyen kişiler bize değil, bir kere daha onlara dönecekler; bunun altında ne var diye.. müsadenizle bana bu konu ile ilgili çok anlamlı gelen bir Hz.Mevlana sözünü sizlerle paylaşmak isterim.. "Sen ki hayrı şerri bilmezsin. Önce kendini sına, sonra da başkalarını. Kendini sınadığında zaten başkalarını sınamaktan vazgeçersin." HZ. MEVLANA Yaradan haksız yere insanlar/kurumlar hakkında davranışlarda/söylemlerde bulunanları kendini sınama lütfuna erdirsin inşAllah. Saygılarımla. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Susuyoruz, seviyesine inmeyelim diyoruz ancak bu kadar da olmaz yani. İnsanlar bunlara inanıyor. Yazık günah dolandırılıyorlar. Ancak o zaman akılları başlarına geliyor. Bugün gerçekten sinirlendiğim şey şu oldu. İnsaf yaaa... İnsanda Allah korkusu olur. Oraya buraya Allah'ım diyip Kuran'dan alıntılar yapıp dürüstlük abidesi gibi kendini göstermeye çalışan bir insan bugün gelmiş seminerlerde verilen telkinleri bile kendi hazırladığını iddia edebilecek kadar insanların emeklerinin üzerine çöreklenme cesaretini gösteriyor. AYIP!!! Yaratıcıya bile saygısı olmayan bir insanın başkalarına mı olacak? Bir de danışmanlık yapıyormuş birçok kişisel gelişim merkezinde... Sen kimsin yaaa? Ne eğitimin var da sana danışmanlık yaptıracaklar? Adın nerede senin o kadar önemli bir iş yapıyorsun da? Biz seni hiç görmedik niyeyse o seminerlerde... Her şeyi geçtim gerçekten bu tür insanların Allah diyip de yalan söylemesini, başkalarını karalamasını anlayamıyorum. Ve bu tür kişilerin şerrinden de Allah'a sığınıyorum. Atakan bey bu kişiyi ciddiye almıyor. Eeee o da haklı tabii ki... Ne demişler: "Aptallarla tartışmayın. Görenler aranızdaki farkı anlayamayabilir." Sitede 70binden fazla üye var. Yorum yapanlar hep otomatik açılan hesaplarmış. Evet zaten seminerlerde karşılaştığımızda da karşımızda bir ayna oluyor. Aynadan aynaya konuşuyoruz. Nasıl bir kişilik bölünmesiyse hepimiz Atakan beyiz... Düşünsenize ben Atakan beyim. Zaten resimlerimi görenler, benimle ve diğer arkadaşlarımla yüz yüze görüşenler de iyi bilir ki ben Atakan beyim. Seminerlerde hep bir kişi var. Atakan bey... :D Atakan'ım ben ya Atakan'ım. 1.52 boyumla gelmişim burada sizi işletiyorum. Aslında Özlem hanım da yok. O da Atakan bey. Hatta Abdullah Canıtez'de yok. O da Atakan bey... Televizyonlarda gördüğünüz bu kişisel gelişim uzmanları hep Atakan beyin kılık değiştirmiş hali. :D Siz de öylesiniz. Bu zamana kadar farketmediyseniz anlayın artık Atakan'sınız. Hepimiz Atakan'ız... :D İnsaf yaaa insaf... Buna inanmak için sahip olunması gereken zeka seviyesini kestiremiyorum ben artık... :D Daha subliminalin anlamını bilmeyen adamlar gelmiş de ben bilirim, benim yaratıcısı diye ahkamlar kesiyor. O nedenle sitelerine girdiğinizde bir tane orjinal çalışma yok. O nedenle burayı bir bir taşıyorlar. Sebebi belli hepsinin: Biz kötüyüz, biz kakayız, biz ee'yiz ondan. girlhaha Sevgi ve güvenle... actionsmile |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Valla deli saçması hepsi. Komik... Teşekkür etmek lazım bizi bu kadar eğlendirdikleri için. khkh56 |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru sevgili atakan,size ve tüm adminlere çok teşekkür ederim.sayenizde düşüncelerimi fark ettim.bu üzücü olaya gelince,ben kendi adıma söyleyim hep yanınızdayım.ismini hatırlayamadığım sitelere de girdim ancak bu site kadar hiç bir yerde aydınlanamadım.üzülmeyin herkes ektiğini biçer.çekirdek inanç için sizi arayacağım.başarılarınızın daim olması dileği ile....hoş kalın. |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Atakan bey ve bu yola bas koymus diger degerli arkadaslarimiz, oncelikle boyle guzel bir site hazirladiginiz ve bizleri bilgilendirdiginiz icin binlerce tesekkurler. Allah razi olsun sizden oldukca guzel bilgi sahibi oldum ve faydalaniyorum. Birtakim olumsuz gelismelerin yasandigini maalesefki okumus bulunuyorum. Bazi insanlar vardir ki baskalarinin basarilarini cekemezler. Birakin onlar debelenmeye devam etsinler. Allah yolunuzu acik etsin basarilarinizin devamini dilerim. Faydali paylasimlar dilegiyle |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru yahu kimmiş bu dengesiz ahlaksız şahıs biz de bilelim de tuzağına düşmeyelim ya da düşebilecek olanları uyaralım.. niye ismini deşifre etmiyorsunuz... |
Zaman zaman soranlar oluyor elbette kim filan diye söylüyoruz onlara. Ancak bu dolandırıcı kişinin ismini forumumuzda anıp kirletmeyiz burayı. :) Gerek yok. :) Sevgilerimle. girlhaha |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru 956ksizi sevenler çok ben burda yeniyim ama insanlara çok güzel bir araya getirmişiniz ve çok önemlı konular tartışıyoruz ve sayenizde ögreniyoruz sizi sevenler bizleriz biz oldugumuz sürece kımse bu sıteyı ne sizi üzemezler 956k birlıkten güç dogar bizler yaninızdayız girlhaha |
Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru Adamın elinde olsa günlüğümü de kopyalayacak kendi günlüğüymüş gibi. khkh56 Hadi çakmasın anladık da bari yorum kat arkadaşım. khkh56 Gerçi bir ara baya bir yorumladı. Kendi içinde çığır açtı. Konularımı bir okurumun kendisine mail attığı gibi komik ifadelerle ekliyordu. khkh56 Arkadaşta şizofreni belirtileri de görmüyor değilim. Sadece benim konularımı ve ekleme tarzımı tanıyanlar adamın içinde bulunduğu vehametin ne düzeyde olduğunu anlayabilir. Bu kadar aynılaşma olamaz çünkü. Dua edelim de beni komple taklit etmesin. Kendisi için pek iyi olmaz gibi geliyor bana. khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |