Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Site Kurallarımız

Uyarılar

cekirdek inanc

Forum ve Site Kurallarımız cekirdek inanc Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.ben telkinleri 1 aydan biraz fazladir dinliyorum.gunde4-6 saat dinliyorum.artis var ancak icimde bir ses bana cekidek inanc yaptirmassam düzelmeyecegimi soyluyor.ben telkinlerin 6-7 ay sonra beni istediğim gibi biri yapicagina inaniyorum.aslinda benim sorunum cok buyuk değil.kendine guvenim biraz az.sosyal fobimde yok.kendim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi

cekirdek inanc

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2016, 12:39 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2015
Mesajlar: 71
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ny10 is an unknown quantity at this point
Standart cekirdek inanc

Merhaba.ben telkinleri 1 aydan biraz fazladir dinliyorum.gunde4-6 saat dinliyorum.artis var ancak icimde bir ses bana cekidek inanc yaptirmassam düzelmeyecegimi soyluyor.ben telkinlerin 6-7 ay sonra beni istediğim gibi biri yapicagina inaniyorum.aslinda benim sorunum cok buyuk değil.kendine guvenim biraz az.sosyal fobimde yok.kendim de vucut gelistirmeciyim.beni 3 soru meraklandiriyor:cekirdek inanc yaptirmassam istedigim gibi ola bilirmiyim?ve ücretli telkinle ucretsiz telkinin farki ne? farki yoksa neden insanlarin çoğu ucretli telkin aliyor? goruslerinizi bekliyorum

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ny10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2016, 02:11 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Ücretsiz telkinler forumdan indirebildiğin yaklaşık 30 adet telkin.Benim bildiğim ve buradan okuduklarım kadarıyla şöyle.Bunları ücretli alınca ekstra bir şey eklenmiyor.Sadece senin ismin ekleniyor.Tam scriptleri bilmiyorum ama şöyle bir örnek olsun.(Hatalı değilimdir İnş'Allah) Mutluluğu kabul ediyorum. Ben Kıpçakbeyi mutluluğu kabul ediyorum.

İsme özel için daha etkili diyorlar ama ben isme özel sadece çekirdek inanç telkinlerini aldım.

Herkesin etkilenme eşikleri bir değil.Neticede telkin dediğimiz şey senin bilinçaltına iyi sözcükler fısıldanması bir nevi gaza getirmek.Mesela ben olumsuz cümlelerle çok büyüdüğüm için beni olumsuz cümlelerle gaza getiremezsin.Amerikan kaynaklı özel kuvvetler eğitiminde bu vardır.Adam aşırı rahat bir dünyadan gelip asker olunca askerlikle askerciliği bir sayıyor.

Bunu tahlil ettikleri için Amerikalı askeri uzmanlar direk onların bilinçaltı kodunu biliyor.Adam bok içinde sürünürken yapamayacaksın işte bırak bu eğitimi git evinde rahat döşeğinde maçını izle , aç koka kolanı diyor eğitmenler.Evet adamların o an yüzde yetmiş beşinin aklından bu geçiyor ve mental olarak hazır olduğundan hem de onaylandığını görünce bırakıyor.Buraya kadarmış diyor.Kafası farklı çalışan insanlar ise bunu düşünmeyip yerine görevi tamamlama , arkadaşına destek olma bir adım daha atma gibi farklı bir şeyi veya sadece inadı devreye sokuyor.Bu adamlarda eğitimi tamamlıyor.

Bizde ise kısmen işe yarayan bir yöntem.Refüze et ne olacak ki derim.Mesela komutan beni kazanmaya zorlasa , hiç bir farkın yok diğerlerinden , bunu herkes yapabiliyor , başarabilirsin gibi gazlasa kendimi bir adım ilerisi için zorlarım.Bana inanları yüz üstü bırakmamak için zorlarım.Bu benim psikolojim.Herkesin psikolojisi farklı.

Ben çoçukluktan beri bir şeyleri başaramayacağıma inanan insanlar arasındayım yeterince değer görmemişim kötü hocalarım olmuş vs.Az çok bizim askerin durumu böyle profosyonellerden bahsetmiyorum.Vatan borcu olarak askerliğini yapan Anadolu gerçeğinden gelen insanlar böyle.

Adriana Lima ile karşılaştığını ve ona çok güzelsiniz dediğini var say.Adriana Lima'nın aklında bu konuda böyle bir şüphe yok (Tamam.Ben öyle zannediyorum .) bunu gayet doğal karşılayacak. Zaten ben dünyanın en güzel kadınlarından biriyim öz güvenine sahip.Bu iltifatı güzel bir biçimde karşılayıp size gayet rahat bir biçimde karşılığında bir söz söyleyecek.Siz de çok yakışıklısınız.Burada sen öz güven sorunu yaşamıyorsun sende bu iltifatı tüm kalbinle kabul edeceksin.

Çirkin olduğunu düşünen veya kendini güzel bulmayan bir bayana aynı sözü söylediğini düşün.Kendinden emin olamayacak acaba bana mı söyledi diyecek.Muhtemelen toplum içinde kibarlık yapmaya çalışıyor diye düşünecek.Kafada bin bir şey geçirecek.Ya çok sağ ol gibisinden cılız bir tepki verecek.

Aynısını erkek versiyonuna uyarlayabiliriz.Sadece kafa manuel çalıştığı için höyk ,ne , ha error bipip oluyorsun.Kalıyorsun.Aslında sende kendine bunu yakıştıramıyorsun çünkü .Zamanla bu sana tekrarlanınca artık bu konuda öz güven sorunun kalmıyor.

Elbette bunun farklı nedenleri olabilir vücudununu sevmeme (koca kulaklıyım , kemerli burnum var , göbeğim var ,saçlarım şekle girmiyor vs) pek çok nedeni var.

Bu nedenle telkinler herkes de iş lap diye yaramıyor.Eğer bu inançlar çok derinde ise çekirdek inanç işe yarıyor.Ben telkinleri dinledikten ve kısmen ve azar azar başarı görmeye başladıktan altı ay sonra yaptırdım.Öyle telkinler bir anda beni değiştirmedi.Bende düşündüm ve yaptırdım.Yap veya yapma diyemem ama ben kendi tecrübelerimi aktarıyorum.Öyle birden değişme olmadı bende ama bazı küçük değişimler var ve yazıyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2016, 05:48 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2015
Mesajlar: 71
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ny10 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Aslinda ben cok da kotu ortamda buyumedim.bazi olaylar kendime guvenimi azaltdi.benim yaşımda az.bence bu telkinlerin bana etkisinde de bana yardimci ola bilir
ny10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2016, 09:35 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Her insanın hayatında kendini güvensiz hissedeceği , yetersiz hissedeceği , eksiğim diyeceği anlar olabilir.İşte , okulda ,evde veya herhangi sosyal bir yerde.

Örnek vermeme gerek yok her halde.Bunların bazıları tekrarlanan şeylerdir bazıları tekrarlanmaz.Bunu sayı doğrusu gibi düşün.Yaşadığın bu olumsuzluk hayatında sıfır noktası gibi.Eğer bu durumu aşarsan bir daha bu duyguyu yaşamazsın. Senin için gerçek bir sıfır olur. Bu durumu aşamazsan sayı doğrusunun başlangıç noktası olur.Hep üst üste gelen şeylerde aynı sıkıntıyı yaşarsın ama yaş olarak geçiş devresindesin.Kalıcı da geçicide olabilir.

Çekirdek inançta ise çok daha diplerde özellikle 0-10 yaş arasında yaşadığın şeyler daha etkili.Çocukluk evresinin anıları o kadar canlı olabiliyor ki insan unutamıyor. Alzheimer hastaları mesela beş saniye öncesini unutur ama çocukluğunda yaşadığı her şeyi anlatır.

Birde öğrenilmiş çaresizlik denen bir durum var.Sen sosyal hayatta hep aşağılanırsan , devamlı azar işitirsen , arkadaşların olmazsa , sevgi ile büyümemişsen , ailenin seçilen ve sevilen çocuğu değilsen , istenmeyen veya beklenmeyen bir gebeliksen , bir şekilde içine sen fazlalıksın gibi düşünceler girmişse o yaşadığın duruma göre bir koruma iç güdüsü veya koruma psikolojisi oluşturursun.

Sosyal hayattan kaçar kendini odana kapatırsın mesela insanlarla diyaloğun olmaz çünkü senin için insanlar sana acı verici bir uyaran.İstisnası yok bunun.(Realitede var ama sen kendi gerçekliğini oluşturmuşsun)

https://kidim2013.wordpress.com/2015...-ustun-dokmen/

Şurada şöyle güzel bir Üstün dökmen yazısı paylaşılmış.

https://kidim2013.wordpress.com/2015...-ustun-dokmen/

Bu arada bir önceki yazıda anlatmak istediğimi anlaman için MacFarland filmini izlemeni tavsiye ederim.Film yeni.Torrentten bulabilirsin ayrıca muhakkak alt yazılı izle (uygun alt yazılar mevcut).

Bir ağabey tavsiyesi.Hayatında hiç bir şeyin bir günde gerçekleşmeyeceğini öğren.Arada pek çok şey yaşayacaksın , seni geriye atan pek çok şey olacak.Kolay başarılmadığı için başarı gerçek bir başarı oluyor.Tüketim kültüründe yaşıyoruz. İnternetten istediğin şeyi iki dakikada sipariş ediyorsun.Bir günde geliyor.Ertesi gün ise üzerinde cebinde.Sonra bir ay geçmeden soğumuşsun.Kolay kazanılan şeyler --bilgi ,para , kıyafet , başarı-- kalıcı olmuyor.Emeğin az çünkü.

Telkinler hakkında tavsiyem en az altı ay istediğin telkinleri dinle etkilerini iyice düşün taşın eğer sana etkilerinin geçici olduğunu düşünüyorsan veya yüz üzerinden 50 veriyor , veremiyorsan.O konunun geçmişinde bir yerlerde seni meşgul ettiğini düşünüyorsan ve kalıplaştığına inanıyorsan , kendin hakkında uzun zaman süre gelen olumsuz düşüncelerin varsa (benden adam olmaz , beceremem , herkes benden iyi) , kendini kendini motive edemiyor ama biri seni gazladığında motive oluyorsan ve biri şunu yap , şöyle yap demedikçe o işi yapamıyorsan , sen yaparsın demedikçe yapamıyorsan işte o zaman çekirdek inancı bir düşün.

Uzun cümle konusunda kendimi aştım. (Aferin hep böyle diye kendime fiyakalı cümleler kurayım bari kimse söylemezse ben varım.)
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2016, 10:03 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Kipcakbeyi masaallah ne guzel yazmissin okumak bile huzur verdi Allah cc razi olsun iyiki varsin
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2016, 05:32 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2015
Mesajlar: 71
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ny10 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Aslinda ben hic bir zaman kendimi kotulemedim.kendimi motive ede biliyorum.telkinlerin etkisi şimdilik yuzde 30 diye bilirim.ayrica gorus yazdığın için sana tesekkur ederim
ny10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2016, 06:02 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Telkin dinlerken bende cok sinirli oluyorum acaba nedendir
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2016, 11:35 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Alıntı:
firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kipcakbeyi masaallah ne guzel yazmissin okumak bile huzur verdi Allah cc razi olsun iyiki varsin
Allah (c.c.) hepimizden razı olsun.Ben teşekkür ederim.

Alıntı:
firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkin dinlerken bende cok sinirli oluyorum acaba nedendir
Ben yatarken dinlediğim için pek bir şey hissetmiyorum.Sadece klasik müzik dinleyemiyorum.Uykumu kaçırıyor.O nedenle genelde su sesi , doğa sesi olmayan müzikleri aralara sıkıştırıp 15-20 dakikaya uyumayı umuyorum.Çekirdek inançta öyle bir sıkıntı yok.Müzikleri karıştırmadan (Abdullah beyin önerisi ) koyuyorum.Klasik müzik alışkanlığım olmadığından sanki daha hafif uyku uyuyorum.

Su sesi ile hafta sonları biraz fazla uyuyorum.On bir saati bulabiliyor ama hafta içi çoğu zaman 7 saat civarı dinliyorum.Bazen altı oluyor.Aslında daybyday yaptığı gibi gün gün not alıp dinlenilebilir.

Gündüz dinlediğim zaman bende dinlendirici etki yapıyordu telkinler ama sonradan bu etki gece dinlemelerinde yerini dalgalanmalara bıraktı.Sabah başım kova gibi kalkıyordum.Şimdi bazen 11 saat dinleyince yine aynı etki yataktan kalkmama isteği olabiliyor.

Alıntı:
ny10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslinda ben hic bir zaman kendimi kotulemedim.kendimi motive ede biliyorum.telkinlerin etkisi şimdilik yuzde 30 diye bilirim.ayrica gorus yazdığın için sana tesekkur ederim
Eyvallah.Bir ayda yüzde 30 çok iyi.Ben belki altı ay dinledim.Etkiler vardı elbette ama öyle çok keskin şeyler olmadı ya da oluyordu da yavaş oluyordu.Biraz sabret.Bir de herkesin hedefi farklıdır.O öz güvenle ne yapmak istiyorsun.Ne konuda rahat değilsin.Yüzde yetmiş öz güvenli olduğun bir konu yüzde seksen beşe çıkmıştır ama yüzde yirmi rahat olduğun bir konu belki sadece yüzde yirmi dörde çıkmıştır.

Sanırım bu forumda çoklu alıntılamayı başardım.Aferin diyorum sana KıpçakBeyi.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2016, 04:07 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Mesajlar: 10
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saripapatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

ben 1 haftadır dinliyorum ve çok sinirliyim bu ara aceba öfke kusması mı yaşıyorum ??? ne zaman normale dönerim :(( sevmiyorum kendimi çevremi de kırıyorum tabii :((
saripapatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2016, 10:41 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekirdek inanc

Çekirdek inanç öncesi telkin dinleyerek kendini yumuşatmadıysan (ego güçlendirici ve suçluluk) oluyor olabilir ya da sadece başlangıçta ki dirençlerde olailir.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


cekirdek inanc

Forum ve Site Kurallarımız cekirdek inanc Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.ben telkinleri 1 aydan biraz fazladir dinliyorum.gunde4-6 saat dinliyorum.artis var ancak icimde bir ses bana cekidek inanc yaptirmassam düzelmeyecegimi soyluyor.ben telkinlerin 6-7 ay sonra beni istediğim gibi biri yapicagina inaniyorum.aslinda benim sorunum cok buyuk değil.kendine guvenim biraz az.sosyal fobimde yok.kendim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.