Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Site Kurallarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/site-kurallarimiz/)
-   -   Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :((( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/site-kurallarimiz/625448-yardimmm-cok-cikmazdayimmm.html)

beyza95 17-11-2015 04:44 PM

Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :(((
 
Arkadaslar bende bı huy var.insanların yanında rahat olamıyorum buna ailemde dahil.Hareketlerimi kısıtlıyorum onlara göre onlar icin davranıyorum.surekli bama baktıklarını yüzlerine bakınca benim hakkımda fikir yuruttuklerini dusunuyorum.sanki ustume basıma bakıyolar beni inceliyolar...Bunlar normal dusunceler mi? Paranoya mıyım ben? Megonoman mıyım yoksa? Sürekli bi atacagım bi sonraki adımımı mı dusunuyorum ?Neden kaynaklanıyo bu kafayı yicem ? Ben anormalmiyim diye sormaya basladım artık .Herkeste varmı böyle seyler yoksa sadece bende mi var? agl34ağla2

karabasan1990 17-11-2015 10:52 PM

Cevap: Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :(((
 
malesefki bende öyleyim. hareketlerimi bilemediğim bir nedenden dolayı kısıtlıyorum. rahat olamıyorum. sosyal fobi olsa gerek. megalomanlıkla alakası yok bence.

mutluhayatim 18-11-2015 10:13 PM

Cevap: Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :(((
 
Canım sende özgüven eksikliği var. Kendine tam olarak güvenemediğin için sürekli tetikte geziyorsun. Bence özgüvenini arttırmaya yönelik çalışmalar yap.

Asunaz 07-02-2019 07:12 PM

Cevap: Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :(((
 
Merhaba,

Seni çok iyi anlıyorum.

Şöyle düşünmeye çalış. Birçok insan bir ortamda senin gibi düşünebilir, hissedebilir. Odak noktanı kendinden uzaklaştırıp başka şeylere yöneltmeye çalışabilirsin. Bu çok işe yarar. Mesela karşındaki insanların neler yaptıklarına odaklan, kıyafetine, saçına, konuşurken hareketlerine. Odak noktanı ilgini ne kadar kendinden uzaklaştırmayı başarabilirsen o kadar doğallaşırsın. Bir süre sonra rahatlarsın. Görürsünki etrafındaki bütün insanlar zayıflıklarıyla güçleriyle tıpkı senin gibi insanlar. Ne daha değerli nede daha değersiz. Dene derim, kendine değil, başka şeylere odaklan böyle anlarda🙏🏻👍

selim500 17-02-2019 11:04 PM

Cevap: Yardımmm!! Cok cıkmazdayımmm :(((
 
cok tesekkurler


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.