![]() |
Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. İyileşmek Düştüğün yer Mor çiçeklerin ve sarı papatyaların Şefkatli kollarıydı Bahar çiçekleriyle bezenmiş toprak anaydı Mevsim ilkbahardı Seni sarmalayan toprak ılıktı İçini ısıtan kış sonrası ilk güneş ışınlarıydı Yaranı tamir eden zamandı Seni iyileştiren seni yaratan, sahibin Allah’tı Sorguladığın eğrileri ve teğetleriyle hayattı Şiiri nasıl buldunuz, eleştirileriniz, yorunlarınız...Bekliyorum |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. Kardeşim Ben kafiyeli ve ölçülü şiirleri severim sen serbest yazmışsın o yüzden idare eder diyorum benim için serbest şiir güzel olmaz ama yinede idare eder |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. teşekkürler... |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. bende hoş bir duygu yarattı.emeğine sağlık:) |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. berbat seçeneğini koymadığın için sıradan dedim http://img12.imageshack.us/img12/6848/smiley2k.gif |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. Alıntı:
|
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. teşekkürler... berbat seçeneği mevcut, işaretleyebilirsiniz bu arada... |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. şiir yazmak bence öz güvendir hele bunu paylaşmak çok güzel devamının gelecğinden eminim tebrikler |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. teşekkürler... |
Cevap: Nasıl buldunuz?Yorum yapmayacaksanız okumayın. teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM. |