Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/)
-   -   Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/3926-sigarayi-birakma-telkininin-icerigine-goremiyorum.html)

nehir345 09-04-2010 12:41 AM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
buradaki metin çok uzun anlamadığım bu metni müziklere nasıl sığdırdınız. metne göre müzik kısa gibi geliyor bana birde new age versiyonu indiremiyoruz sanırım.

senay52 23-05-2010 11:49 PM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
arkadaslar anlamadıgım bir sey var sadece mp3ler mi dinlenecek telkinler okunmucak mı birde bu mp3 içinde atakanın sesini duyarsınız die birsey sölemişiniz ben kimsenin sesisini duymuyorum kuşve su sesinden hariç

psikolog_ank 09-08-2010 11:53 PM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
Merhaba;
Telkinlerinizde gördüğüm kadarıyla olumsuz cümle kalıpları var,bu tür cümle kalıpları kişiye göre değişen sonuçlara yol açabilir.Çünkü trans anında bilinçaltı olumsuz cümle kalıplarını ayırt edemez,direkt olarak alır,bu da bazı kişilerin daha çok içmelerine sebep olacaktır.Bu konuda dikkat etmenizi öneririm.
Birde sigarayı bırakma telkininde 5 derin nefes alıyoruz gibi bi kısım var,bu kısımda kişinin bilinçaltına böyle bir emir gittiğinde bu nefesleri alma ihtiyacı içine girmesi gerekmez mi?Nitekim hipnotik trans haline geçirmek için kullanıyoruz bu tür yöntemleri ama kişi mp3ü dinlerken bu görevi nasıl yerine getirecek,bu konuda kafam biraz karıştı,aydınlatırsanız sevinirim.
Siteniz çok güzel,başarılarınızın devamını dilerim.

weckldionisos 30-11-2010 12:11 PM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
eskiden sigaraya bırakabileceğime inanamazdım, 2-3 gündür dinliyorum ama, hem o cesaret ve inanç geldi, hemde sigara içmemde bir azalma görmeye başladım, teşekkürler, en kısa zamanda bırakacağım....

Holly 27-09-2012 08:37 AM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
Tam 21 gundur gece ve gunduz ilk dinlenmesi onerilen iki telkini dinliyordum..
Gecen surenin farkinda bile degildim, yalnizca takvime isaret koymustum ne zaman basladigima dair.. Veee bugun, yani 21. gun benim dogum gunum..:)
ilk iki telkin eminim coktan hazirladi beni 21 gundur gece ve gunduz:) kendime dogum gunu hediyem; sigarayi birakma telkini :)

Tesekkurler Atakan bey ve diger tum emegi gecen arkadaslar..wave44

bbkbbk 25-10-2012 04:29 AM

Cevap: Sigarayı bırakma telkininin içeriğine göremiyorum
 
Arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Uzun zaman önce üye olduğum bu foruma ne hikmetse zaman ayırma fırsatım hiç olmadı , tam sigaradan kurtulma savaşını başlatmak için araştırmalar yaparken burayı hatırlayıverdim , 2,5 saattir forumu inceleyip durdum , genel anlamda sigaradan kurtulanlar olduğunu görüyorum , tabii uzun vade de geri dönüş , tekrar başlama vb. durumlar olan var mı bilmiyorum. Bir de o kadar çok telkin müziği var ki , esas amacım , sabahları erken kalkabilmek ya da zinde kalkabilmek ve sigaradan kurtulmak.İlk etap olarak ise ego , güven vb. telkinlerin dinlenilmesi tavsiye ediliyor.Gece uyurken dahi dinlenebiliyorsa eğer , bunları sırası ile kulaklıkları takıp , dinlemem yeterli mi? Teşekkürler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.