Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/)
-   -   Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/227235-direk-sigarayi-birakma-mp3leri-ile-baslamak.html)

Attilax 24-02-2009 08:45 PM

Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Selam Ben size bugün ulaştım.Sigarayı bırakmıştım 5-6 ay fakat askerde tekrar başladım.şu an bırakamıyorum.Forumdaki araştırmalarım sonucu mp3 leri indirdim hergün uyurken dinleyeceğim.İnşallah bu illetten kalıcı olarak kurtulmama yardımcı olur.

Benim sorum direk sigarayı bırakma mp3 lerini dinlemeye başlayacağım , diğer ego,suçluluk,güven mp3lerini dinlemiyeceğim.
bunun bir zararı yada hedefime ulaşmakta bir sakıncası olurmu ??????????????

Teşekkürler.sapkal89

yasal06 24-02-2009 09:07 PM

Alıntı:

Attilax Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310414)
Selam Ben size bugün ulaştım.Sigarayı bırakmıştım 5-6 ay fakat askerde tekrar başladım.şu an bırakamıyorum.Forumdaki araştırmalarım sonucu mp3 leri indirdim hergün uyurken dinleyeceğim.İnşallah bu illetten kalıcı olarak kurtulmama yardımcı olur.

Benim sorum direk sigarayı bırakma mp3 lerini dinlemeye başlayacağım , diğer ego,suçluluk,güven mp3lerini dinlemiyeceğim.
bunun bir zararı yada hedefime ulaşmakta bir sakıncası olurmu ??????????????

Teşekkürler.sapkal89

merhabalar.. sanırım sigaradan başka sorununuz olmadığı için diğer telkinleri dinlememeyi düşündünüz..fakat dinleyeceğiniz ego(güven) güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini önce dinlemeniz halinde sigara ile ilgili güvensizliğiniz ve sigaradan dolayı duyduğunuz suçluluk duygularından kurtulacağınızı düşünüyorum..daha sonra dinleyeceğiniz sigara telkini için gerekli temelleri atmış olacaksınız..sevgiler

Attilax 24-02-2009 09:26 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310416)
merhabalar.. sanırım sigaradan başka sorununuz olmadığı için diğer telkinleri dinlememeyi düşündünüz..fakat dinleyeceğiniz ego(güven) güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini önce dinlemeniz halinde sigara ile ilgili güvensizliğiniz ve sigaradan dolayı duyduğunuz suçluluk duygularından kurtulacağınızı düşünüyorum..daha sonra dinleyeceğiniz sigara telkini için gerekli temelleri atmış olacaksınız..sevgiler


Ego ve suçluluk telkinlerini ne kadar süre dinledikten sonra sigara telkinine başlamamı önerirsiniz????????

esmas 24-02-2009 09:40 PM

merhabalar,
ben bu siteyi sigara birakma konusunu netten arastirirken tesadufen bulmustum.
dolayisiyla direk sigara birakma mp3leriyle ilgili kisma baktim ve dinlemeye basladim.
ilk once ego ve sucluluk dinlenilmesi gerektigini bilmiyordum o zamanlar.
yani ben direk sigara birakma mp3leriyle basladim,1 hafta boyunca aksatmamaya ozen gostererek surekli dinledim.
sonraki gunlerde de ara ara acip dinledim.
bende defalarca birakmaya niyetlenip birakamamis biriydim. telkinlere cok guvendim galiba :) iykide guvenmisim.
bugun sigarasiz gecirilmis 23. gunum, ve ben yanimda icilmesine bile izin vermiyorum.
insallah sizde bir an once kurtulursunuz.

esmas 24-02-2009 09:45 PM

sanirim 21 gun dinlenilmesini oneriyolardi site yoneticileri.
ama bence bir sinir belirlemekte gerekmez.
mesela ben sigara birakma telkinlerini bir hafta dinledim, ve sigara icme istegimin ortadan kalktigini farketmeye baslayinca baska telkinlere yoneldim.
ego-sucluluk ikilisini de en az 21 gun dinlemenizi onereceklerdir buyuk ihtimalle.
bence ego-sucluluk-sigara seklinde karma bir liste hazirlayabilirsiniz.. bi zarari olmaz sanirim.

butun bu soylediklerim kendi gorusumdur.
umarim yanlis yonlendirmiyorumdur.

yasal06 24-02-2009 10:13 PM

Alıntı:

Attilax Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310417)
Ego ve suçluluk telkinlerini ne kadar süre dinledikten sonra sigara telkinine başlamamı önerirsiniz????????

ego ve suçluluk telkinlerini 2 hafta boyunca günde 7-8 saat dinlemeniz iyidir. 2 hafta sonra suçluluğu çıkarıp, eklemek istediğiniz diğer telkinleri ekleyin.. ego genelde listemizde durur...yani 2 hafta sonra sigarayı bırak telkinini eklersiniz.

bu arada sigarayı bırakma konusundaki kararlılığınızdan dolayı sizi kutluyorum.. umarım bırakırısnız ve burada kutlama sayfanızı açarız.. sevgiler..

hayatimdegisti 24-02-2009 11:16 PM

Genellikle öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini oneriyoruz.Önce onlarla başlanmalı..Yasal06 doğru bir noktaya temas etmiş
Ancak sigara birakma telkininde istisna olabilir.Yani once bunlarla başlayabilirsiniz..


Birde sigara birakma telkinini sürekli dinlemek yerine bir süre dinleyip sigara isteği oldukça ara ara dinlemekte fayda vardır...Esmas güzel bir dinleme şekli tercih etmiş.

Daha çok kişinin sigarayı bırakması ve daha çok parti kutlamak istiyoruz..

sevincli

kinetix 10-03-2009 01:38 PM

Bence insana hayatı boyunca yalnız sigara içmek zarar vermiyor. İnsanın yaşam konforuna zarar veren yüzlerce etmen var. Başlıcaları ekonomik kriz, işsizlik, üretim eksikliği vb birçok sorun var başımızda ve gündemde. Sigarayı bırakınca sihirli değnek değmiş gibi bir anda herşey yoluna girmeyecek. Bunların hepsinden kurtulmanın mp3'ü yapılırsa isabet olur. İnsanları tüketici değil üretici yapmanın yollarını arayalım bulalım, böyle şeyler çok lazım diye düşünüyorum.

Belgin ∞ 10-03-2009 02:10 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311749)
Bence insana hayatı boyunca yalnız sigara içmek zarar vermiyor. İnsanın yaşam konforuna zarar veren yüzlerce etmen var. Başlıcaları ekonomik kriz, işsizlik, üretim eksikliği vb birçok sorun var başımızda ve gündemde. Sigarayı bırakınca sihirli değnek değmiş gibi bir anda herşey yoluna girmeyecek. Bunların hepsinden kurtulmanın mp3'ü yapılırsa isabet olur. İnsanları tüketici değil üretici yapmanın yollarını arayalım bulalım, böyle şeyler çok lazım diye düşünüyorum.

Meşhur bir söz vardır herkes bilir kuşkusuz 'sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' derler. Sağlam bir vücut sigarayla çok mümkün olmayacağı için, kafamız genelde

*dur bir sigara içiyim de, kitaba da sonra devam ederim,
*temizliği sonra yaparım,
*markete sonra giderim,
*müşteriye maili atarım...

gibi erteleme ve üretkenliğe ters düşecek düşüncelerle dolu olur. Ben 11 yıllık sigara içen ve bırakalı 16 gün olmuş birisi olarak ertelediğim şeylerin çoğunu yapar halde buluyorum kendimi, çünkü tutan birşey yok. Faturalarımı ödemeye zor giderdim, bilmem kaç saat nikotinsiz kalırım diye.

Sağlığınıza saygı göstermeniz demek, kendinize saygı göstermeniz demektir. Kendine saygı gösteren birisi de, insanlara da saygı duyacağı için herkesten saygı görür :)

Kriz ancak bilinçli bir toplum olursa aşılabilir fikrimce. Bir ayda sigaraya harcadığım parayı 2 aylık yemek masraflarımı karşılamak için kullanıyorsam burada ancak kârdan söz edilebilir diye düşünüyorum.

Her şeyi bilmek ayrı, ama uygulamak hayata geçirmek apayrı bir durumdur.

Sağlam kafa, sağlam vucüt :)

Sevgiler.

kinetix 10-03-2009 02:30 PM

Sigara İçilen Ortam Zararlıdır
 
Zararında şüphe etmediğim sigarayı tasvip etmiyorum. Bende bıraktım. Bıraktıktan yıllar sonra bile kalıntıları olabilir. Osteporoz hastalığı sigara içenlerde, içmeyenlere nazaran daha erken görülür. Kanser zaten bilinen en yaygın hastalık.
Peki acaba sigaraya iten sebepler nelerdir? İçen insanın yakınında durmak bile aynı etkilere sahip değil mi? Artan hava kirliliği, yok olan ormanlar akordu bozuk bir sürü arabanın çıkardığı egsoz gazları çocuklarımıza acaba nasıl bir gelecek bırakıyor?
Sigaradan uzak duranları kendimce takdir ediyorum. Ama bu maalesef vicdanen yetmiyor. İnsanların kötü kokularını bastırmak için sorumsuzca sıktıkları deodorantlar bile, alakası yokmuş gibi görünen ozon tabakasını delerek tüm canlılara susuz ortam getiriyor.
Tabiatta insana insandan başka zarar veren yoktur. Saygılarımla..

Belgin ∞ 10-03-2009 02:45 PM

Üzülerek sana hak vermek zorundayım intercool. b456

Ama bu kadar umutsuz düşünürken umut nasıl var olur bilemiyorum, bakış açını değiştir insanlar değişsin demek isterdim ama sanırım fazla polyanna olurdum.

Sigaraya iten en yaygın sebebin boşluk doldurmak olduğuna inananlardanım. İçimizde büyütemediğimiz, çocukken ebeveynlerimiz tarafından mahrum bırakıldığımız gelişimimizde önemli rol oynayan davranışlardan ya da kısacası sevgiden hatta sevgisizlikten kurtulmak için, onu doldurmak için bir kaçış olarak görüyoruz sanırım.

Sigarayı bıraktığım ilk 2 günümü ee ne yapılır şimdi, hayat böyle çok boş demekle geçirdim. Aldığım derin nefesler kömür sobalarından çıkan zehirli gazlarla dolu olsa da deniz kenarındaki birkaç yosun kokusuyla da idare edebildim. Öğretilmiş çaresizlik dedikleri bu olsa gerek.

Az önce de dediğim gibi bir şeyleri bilmek çok güzel gerçekten. Ama bilinenler ancak uygulanırsa anlamlı. :) Rahatsız olduğumuz şeyleri yapan insanlarla yaşıyorsak eğer sadece bilmekle yetiniyoruz demektir. Bildiklerimizi, sağlığımız en önemlisi geleceğimiz için başkalarına anlatarak, örneklerle kuvvetlendirerek ikna kabiliyetimizi kullanabiliyorsak ne mutlu bize.

Senin bu yazını okuyarak, artık deodorant kullanmaktan vazgeçen biri bile, yada kullanırken kafasında acaba oluşan bir kişi bile varsa, olursa hala umut var demektir.

Ne olursa olsun ben umudumu asla kesemiyorum, sorun var tamam peki bunun için ne yapılabilir bunları konuşmak bizi çözüme ve faydaya taşıyan en önemli adımdır diye düşünüyorum. :)

Sevgi ve saygılarımla.

alirızaurlu 10-03-2009 11:35 PM

Sigara sorunu olan varsa, uzatmasın, direkt dinlemeye başlasın.

Uyurken bir şekilde telkinli mp3ü (özellikle doğa sesi versiyonunu) dinlesin.

cemboli 18-03-2009 08:54 PM

sayın alirızaurlu bırakın ona site yöneticileri veya daha iyi bilen biri karar versin insanları yanlış yönlendirmeyelim.ben burada önemli bir konuya değinmek istiyorum benim yaşım 19 ve yaklaşık 6 aydır nlp ve kişisel gelişimle ilgili araştırmalar yapıyorum bilmeyenlere bir bilgi vermek istiyorum beyinin veya bilinçaltının öğrenme süresi tam 21 gündür ne 19 ne de 22 bundan yola çıkarak telkinleri dinleme süreleriniz hakkında,eğer kalıcı bir etki yapmak istiyorsak en az 21 gün dinlenmesini tavsiye ediyorum günde kaç saat dinlicez derseniz atakan bey 1 hafta için günde 8 saat diyor 21 gün için de siz hesaplayın artık yada 21 gün boyunca dinleyebildiğiniz kadar dinleyin.burda amacım bilmişlik taslamak değil bilgiyi paylaşmaktır.mesajımı okuyan herkese teşekkür ediyorum iyi dinlemeler...

hiçyoktum 23-04-2009 06:40 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
ben 5 gündür sigara içmiyorum nedeninide bilmiyorum tek bildiğim sigara içmek istediğim zaman kötü bir tat alacağım yada başıma ağrı gireceği gibi bi hisse kapılıyorum hatta bikaç kez yaktığımdada hiç zevk almadan söndürdüm hemen.garip olansa sigarayı bırakma telkini felanda dinlemedim hatta sigarayı ciddi bir şekilde bırakma planımda yoktu. sadece 2 haftadır suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum ama bunun yanında kişisel gelişim kitaplarını okumaya ve öğrendiğim herşey üzerine düşünmeye, kafa yormaya ve farkındalık yaratmaya çabalıyorum.kozmik bilinç, kuantum fiziği, yaratıcının özelliklerine potansiyel olarak sahip olduğumu bilmek ve hayatımı bu potansiyeli görünür kılmaya adamış olmanın getirisi olarak şaşkınlıkla izliyorum sigarasız günlerimi.

geçenlerde mauni sadhu' nun konsantrasyon isimli kitabını okurken şu cümle dikkati çekti:

''sarhoşluğa ve diğer alışkanlık yapan kusurlara bağımlı olanlar çok basit bir nedenle konsantrasyon öğrencisi olamazlar: çünkü onların iradeleri sıfıra vurmuştur.Eğer kendileri için zararlı olduğunu bildikleri alışkanlıklarını terk edemiyorlarsa zihinsel açlıkları ve tembelliklerinin üstesinden nasıl gelecekler!!

üstelik bu cümleyi okurken bi yandanda sigara içiyordum birden dank etti içimde bi güç ve inanç hissettim bu cümleyi çerçeve içine alıp yanınada şöyle bir not düştüm ''şuanda sigarayı bıraktım''. tabi elimdeki sigarayıda söndürdüm ama 3gün sonra uzun zamandır görmediğim arkadaş grubumla buluşunca yeniden sigara içerken buldum kendimi aradan 5gün geçti gene sigara içmiyorum. içimde orda neler oluyor bilmiyorum ama belkide yukardaki cümleye anlık bir inançla sarılmış olmam ve sonra içmiş olsam bile bende bitakım ilahi kuvveleri harekete geçirmiş olabilir. komik, güzel, ve hoş.:)

çabasızca sigaradan uzaklaşmış olmamı ben şöyle yorumluyorum.Yaşamın gerçek amacını ve varlığını anlamak ve dahası hazmetmek adına atılan her adım, okunan her kitap, kafa yorulan her saniye kısacası gerçeğin peşine takılmış her nefs attığı her adımın karşılığını alacaktır.benden çıkan bana dönmek zorunda bu bir sürprizdi benim için, başka bişeyde olabilirdi ama sonuçta adı üstünde sürpriz, beklemediğin bi konuda ve beklemediğin bi anda gerçekleşirse ancak tanımını karşılıyor.

Gerçeğin peşinden gittiğim sürece sürprizlerle karşılaşacağımı biliyorum.Bu benim yorumum ve tabiki doğru bir yorum tıpkı sizden gelecek yorumlarında doğru olduğu gibi.

herkeze iyi şanslar dumansız günler:)

YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER...

melodik 02-05-2009 02:57 AM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Bende sigarayı bırakmak için uğraşıp beceremeyenlerdenim:( Hep korktum ve bunu gerçekten istedim mi bilemiyorum.Sanki sigara içmesem hayattan zevk alamıcakmışım gibi geldi.Şuanda gerçekten istiyorum ama bu korkumu tam olarak yenemedim.Telkinleri dinlerken birde bunun üzerine eft yapıcam.Benim sorum şu ben daha önce 1 aya yakın suçluluk ve ego telkinlerini dinlemiştim ancak uzun bir ara verdim.Bugün tekrar dinlemeye başladım ve daha önceden dinlediğim için kilo telkininide suçluluk ve egoya ekledim.Bir de sigara bırakmayı eklesem sorun olurmu yoksa tekrar sil baştan suçluluk ve egoyu bir süre tek başlarına dinlemem gerekiyormu??

Belgin ∞ 02-05-2009 08:05 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Sigara bırakmayı da ekleyebilirsin Melodik. Verdiğin ara çok uzun değilse eğer bir problem olmaz.

Dumansız günler dilerim.

meleni 07-05-2009 07:40 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Merhaba, ben siteyi yeni keşfedenlerdenim. Sigara bağımlılığı konusunda ciddi sorunum var.Doğasu ve kuş olanı indirme şansım olmadı. Dinlemeyi çok isterim. Nasıl dinleyebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz minnettar kalacağım.
Ve böylesi yararlı ve güzel bir site için kuruculara tebrik ve teşekkür ederim.

sanemce 10-05-2009 08:06 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
merhaba meleni

sigara bırak telkini doğa versiyonu linkini yeniledim.

Web Hosting - Dedicated Server

buradan indirebilirsin.

sevgiler actionsmile

dimpleg 11-05-2009 01:48 AM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
sigara bırakma telkinine bende yeni başladım umuyorumki bıraktım diyebıleceğim inşşşşşallah

Attilax 28-05-2009 02:12 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Ewet bu konuyu açtığım zamandan bu güne kadar telkinleri özellikle ego ve suçluğu dinledim fakat 2-3 gün ara verdiğim ve tekrar dinlemeye başladığım zamanlarda oldu.
Sigarayı bırakma telkininide 20-30 gün dinledim.dinleme şeklim gece uyurken kulaklık takarak sabah uyanana kadar ve doğa versiyonunu dinledim.Fakat düşünce olarak sigarayı bırakmak istesemde bir tütlü bırakamadım hatta sigarayı bırakma isteği bile hissetmedim.şu an sigara içmeye devam ediyorum ve telkinlere ara verdim.
Ben nerde yanlış yapıyorum acaba.
Şimdi sadece sigarayı bırak telkini doğa ile tekrar gece uyurken bu sefer telefonun sesini dışa vererek 1 ay daha dinleyeceğim.
İnşallah bu sefer olumlu gelişmeler gözlemlerim.
Diğer telkinlerde ego-suçluluk-kendine güven olumlu gelişmeler oldu ama.

dejaa 29-05-2009 01:33 AM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
sigara bırakma işinin seninlede çok büyük ilgisi var ... gerçekten bu değişimi istemelisin..
ego ve suçluluğu 15 gün dinle bence 15 gün sonrada kendine güveni ekle ve 1 hafta yada 10 gün bu üçünü dinle.... daha sonra sigarayı ekle....
ego ve suçluluk gerçektende diğer tüm telkinlerin temelini hazırlıyor oldukça önemli bu ikisi...

aslında bende sigarayı bırakma telkinine başlasam diyorum ama gerçekten hazır değilim... istemiyorum sanırım bırakmayı :(
20 gündür ego - suçluluk ve kendine güveni dinliyorum.... geçen gün sadece meraktan sigarayı bırak ı ekledimmmm 4-5 kez üst üste dinledim ve resmen odundan çıkan dumanı içime çekiyomuşum gibi geldi , tiksindim ve sigarayı yarıda söndürdüm.

suxvegas 24-06-2009 01:40 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Çevremde bırakmak isteyenler var. Ben de bu telkinleri öneriyorum. Ancak sorum şu;

İsteyen direk olarak , ego kuvvetlendirici ve suçluluk'u dinlemeden sigara bırakmayı dinlemeye başlasa faydasını görür mü?

Herkese teşekkür ederim.

canel 30-12-2009 10:20 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Umarım yalnış yere yazmıyorum.Ben eylül ayında ego ve suçluluk dinlemeye başladım.ardında en çok istediğim sigara bırakmayı dinledim.ne yalan söyleyeyim brakamam diyordum.Şuna inanın ki sigara ile ilgili düşünceleriniz gerçekten değişiyor.buna bir süre sonra karar veriyorsunuz.ve şunu söyleyebilirim ki ekimin 12 sınde kızımın dogumgununde bıraktım tamamen ve hiç gün saymadım . sigarayı bırakanlar gün sayar ama ben hiç hesap yapmadım.O kadar kolay oldu.kendimi kutluyorum.
bıakmak isteyen herkese inansanızda inanmasanızda dinleyin diye tavsiye ediyorum.ne kaybedersinizki.ama çok şey kazanırsınız.

kozmikmeraklı 22-01-2010 04:57 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Ben sigarayı bırakma mp3 ünü indiremedim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?TEŞEKKÜRLER

yeni bir hayat 22-01-2010 07:11 PM

Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.
 
Alıntı:

kozmikmeraklı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580802)
Ben sigarayı bırakma mp3 ünü indiremedim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?TEŞEKKÜRLER

Merhabalar;

Aşağıda yer alan konunun ilk mesajındaki linkten indirebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...versiyonu.html actionsmile


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.