Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   hoşgeldin videosu ve Nil Gün'ün kitabı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/816-hosgeldin-videosu-ve-nil-gunun-kitabi.html)

maharishi 06-02-2007 01:21 PM

hoşgeldin videosu ve Nil Gün'ün kitabı

aranızda Nil Gün'ün "Çekim Yasası" adlı kitabını okuyan var mı? ben okumadım ama şu dikkatimi çekti: videonun sunumuyla kitabın sunumu bire bir aynı. yani bu kişi bir çeviri çalışmasına yazar olarak mı imza atmış, tereddüte düştüm. ve bu yüzden hala kitabı almış değilim.

bu arada, sanırım videonun download linki fazla yüklemeden dolayı silinmiş. bunu rapidshare'e yükleyemiz miyiz? çünkü ben defalarca online seyretmeye çalıştım ama bir noktada video duruyor ve başa dönüyor. tamamını izleyemedim hala. oysa enfes bir video.
sevgiler
hakan

hayatimdegisti 06-02-2007 01:44 PM

Nil Gün Türkiye'de ilk kez Motivasyon Cd'lerini hazırlamıştır.Kitabı okumadım ancak elbette çekim gücü kavramı sadece o filmle değil film öncesinde de bilinen bir kavramdı.Bu kavram ile ilgili bir kitap yazıldığında benzerlikler olmuş olması doğaldır.Aynen kopya olduğunu sanmıyorum.

Download linikini geçici olarak kapadım.Çünkkü şimdiden 750 gb'in yarisi doldu.Açtığımda linki haber veririm tekrar yüklersiniz.

rose571 06-02-2007 03:21 PM

merhaba nilgün "ün çekim yasası kitabını okudum.Okuyalı 2 gün oldu ve hala etkisindeyim, insanda farkındalığı arttırıyor.Okumanızı tavsiye ederim bildiğimiz şeyler ama duymamız ve okumamız gereken bilgiler

subliminal 06-02-2007 05:58 PM

evet bende en kısa zaman da alıp okumayı düşünüyorum çünkü çekim yasası gerçekten inanılmaz çekici bi konu 12389 25889 25889 25889

mügeee 06-02-2007 06:26 PM

Ben Nil Gün 'ün NLP kitabını okumuştum fakat yararlı olduğunu düşünmüyorum.Çekim yasası kitabı nasıldır bilemiyorum ama şahsen nlp kitabından sonra okumayı düşünmem.Çünkü anlatım tarzı bence çok afaki... hismiley

subliminal 06-02-2007 07:00 PM

Nil Gün ün anlatımını bilmem ama hoşgeldin videosunun 16 dk lık ksımını izlememe rağmen bundan çok etkilendim..

super super

mügeee 06-02-2007 07:07 PM

Çekim yasası ilgini çektiyse rıdvan o halde bilinçaltı çalışmaları konusunda yazılanlara bakmanı tavsiye ederim.

subliminal 06-02-2007 07:44 PM

hismiley ohooooooooooooooo bakmam mı? baktım tabi sitede ne kadar yazı varsa okudum bu bilinç altı olayı benim çok çok çooooook
ilgimi çekiyo aynı zaman da çekim yasası................
bu konularda bildiğin yazı,video işte ne varsa buraya koy çekinme kimse okumasa ben okurumm :D:D:D:DD:D gulensmiley gulensmiley

turgay0101 02-03-2007 07:22 PM

evet bu konularda bilgisi olan varsa lütfen bizle paylaşsın çok fazla bilgiye ihtiyacım olduğu kesin

kadirayvaz 02-03-2007 09:44 PM

NilGün'ün kitaplarını okudum.

Nilgün'ün bazı kitaplarını okudum.Pek ilgimi çekmedi.İlgimi çekseydi bu siteyle tanışamazdım.Her şeyde bir hayır varmış demekki.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM.