![]() |
Yeni Bir Başlangıç (Telkinli Video) Birkaç ay önce okuduğum ve çok etkilendiğim bir motivasyon yazısının, nette sayfalar arasında kaybolup gitmesine gönlüm razı olmadı; seslendirip sizinle paylaşmak istedim. Hayatınızda sürekli aynı soru ve sorunları tekrarlıyor, yapmanız gereken işleriniz konusunda bir türlü motive olamıyorsanız, 21 gün boyunca, günde bir kez dinlemenizi öneririm. Sevgi ve sağlıkla kalın. Yeni Bir Başlangıç - YouTube |
Cevap: Yeni Bir Başlangıç (Telkinli Video) gerçekten çok beğendim Uğur.. Martılarla dansı da çok beğendim.. emeğinizi takdir etmemek mümkün değil, ancak you toube de yorum yapabilmek için gereken hesap türlerine sahip değilim, videoyu face e de taşırsanız sanırım beğeni ve yorumlarımızı daha kolay ifade edebiliriz |
Cevap: Yeni Bir Başlangıç (Telkinli Video) Videodaki ses benim ama metin başkasına ait olduğu için başlangıçta yayınlamak istememiştim. "Facebook'a taşımak..." derken, kendi profilime ekleyip mi paylaşayım, mazur görün, tam anlayamadım. |
Cevap: Yeni Bir Başlangıç (Telkinli Video) teknolojiyle aram iyi değildir ama facebook a da you toube gibi video eklenebiliyor |
Cevap: Yeni Bir Başlangıç (Telkinli Video) Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM. |