![]() |
Yeniyim Bilgisizim :( merhaba dediğim gibi yeniyim size sorunumu ve isteğimi anlatıyım ben 16 yaşında bir gencim boyum 1.76 kilom 89 çok kiloluyum kilom hayatımı çok çok olumsuz yönde etkiliyor aklınıza gelebilicek her konuda bu siteyi yaklaşık yarım saat once buldum subminal konusunda yenı değilim baya bi bilgim war daha önce i-doser kullanıcısıydım ama benım üstümde işe yaramadı bu sitedeki yorumlara baktım ve bir umut olabilir die düşündüm işte benim istediğim kilo verme şeyini nasıl kullanıcağım ne zaman kullanıcagım ne teknik kullanacagım vs vs lütfen yardım edin her konuda kilo wermeyi kullanmadan önce birşey kullanmam gerekirmi ne kadar dinlemem gerekir her şeyi yazın her şeyi lütfen yardım :( |
Cevap: Yeniyim Bilgisizim :( Öncelikle ego güçlendirici, suçluluk ve koruma kalkanı telkinleri indirerek başlayabilirsin bence işe:)) günde 6-8 saat aralığında dinlenir.Egonu güçlendirip zıpkın gibi yaptığında bu telkinlere kilo vermeyi de ekleyebilirsin Bu arada aramıza hoşgeldin :)) |
Cevap: Yeniyim Bilgisizim :( hoşbulduk :) tmm dediğin gibi yapıcam her türlü dinleyebilirmiyim gezerken oyun oynarken en önemliside uyurken ve diyelim biri bir şey diyo duyamıorum kulaklıgı çıkartıp taksam sorun olurmu ama uyurken dinleyebiliceksem hiç sorun olmaz ve bi soru daha 8 saatten fazla dinlersem sorun olurmu off ben ne çok soru soruyorum yaa kusura bakmayın :D |
Cevap: Yeniyim Bilgisizim :( Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM. |